Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mys muze byt az 1000x rychlejsi ale to ti je na prd kdyz si to na PC nezahrajes *1*
  • Miserius
    Shrnu to, po chvilce uceni je gamepad vyborna a pohodlna vec i na FPS, kdo tvrdi ze ne, jeste to nezkousel dele (u kamose se nepocita, to nejde nikomu)
    Ale vyjmenovat 6 "strilecek" a z toho byt opravdu strilecky jen 3, to uz je docela umění *2*
  • ve snu mozna *2*
  • Faolan
    PC nejspíš bude *3*
  • Faolan
    Pár drobných faktů ohledně herních konzolí a Destiny(střílleček/akčňáren obecně)

-Konzole už nabídly několik her které bez problému představily střílečky
    (MGS, HALO, Deus Ex, Army of Two, Battlefield... Skyrimy sice nejsou střílečka, ale přesto ani tahle first person akce spoustě lidí na konzoli nevadí)
    -Tvůrci Destiny mají tuny zkušeností s vytvářením FPS pro konzole a na HALO dokázali že i na konzolích jde založit skvělá multiplayerovka. (a i když mám osobně taky asi radši přestřelky na PC a se dobrou herní myší... pořád existují hry jako MGS které nikdy na PC nebyly a přesto to u nich absolutně nevadilo a i v MP byly špičkové-to že je jedna varianta dobrá neznamená, že cokoli jiného je špatné)
    -Ovladače na PS3 dokážou věci které myš neumí a které podstatně zlepšují zážitek ze hry (vibrace, sixaxis atd.) čili pokud si člověk zpočátku zvykne na ovládání už si na to ani nevzpomene.
    -Destiny se s největší pravděpodobností dostane i na PC ... "So for us, we want to absolutely do the right things for players. But there are some complexities we have to solve that are outside our control. But we're absolutely pushing to solve some of those things. We don't have anything to announce, but hopefully in the future we will." (celý článek zde: http://www.gamespot.com/news/bungie-considering-destiny-pc-version-6408852)

Skoro hodinové povídání o hře a jejím vývoji:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZiDbv7nftM8
  • PC ? zapomen *1* *1* *1*
  • tedka budou plakat hlavne PC hraci *1*
  • jindra.veliky
    bungie odeslo od microsoftu, protoze jim kecal do vyvoje...asi by se stejnyma podminkama nepresli pod Activision, ne? *7*
  • Jo výborně a víš jak to v dnešním světě chodí?? Producent/vydavatel rozhoduje jak co bude, takže tohle se nám nelíbí předělejte to.
  • Mars50
    Tak uvidíme co z toho nakonec bude. Zase je to v podstatě onlinovka, tak je i docela pravděpodobné, že se to na Pc nakonec dostane. Oproti Halo je to trochu jíný typ her :)
  • no omlouvam se, sporty, zavodeni a taky arkady maji konzole dobre.
  • To samí bych mohl říct o Sportovních a závodních hrách. Vůbec mě nepřitahujou takže bych je na PC nechtěl.

Ten koment fakt postrádá smysl.
  • kennyB
    Odpadů??? Nedávno recenzovaný Last of Us je odpad??? Gran turismo je také odpad??? Neřekl bych *3*
  • o hratelnosti se v pripade konzolovych odpadu neda moc mluvit, jde tu jen o onanii nad grafikou. ja se jen budu smat když nekdo prijde s opravdovou next gen grafikou pro pc only (jako kdysi Crysis 1) a pak budou konzolisti plakat *1*. A to se stane protože ty Titany se taky musí nejak prodat
  • Tak to bude zaručeně průšvih :D
  • jindra.veliky
    Activision je vydavatel a na vyvoji se nepodily
  • jindra.veliky
    Jestli nakonec opravdu pujdu do ty PS4, tak tohle bude prvni hra, co na ni koupim *4*
  • Jako, to že pulku mozku zamestnavam mirenim chapu spis jako legraci. Je jasny ze zacatku mi mireni na konzoli delalo problemy, ale v pulce prvni hry, co jsem hral uz jsem prestal nejakou barieru v ovladani uplne vnimat. To ze je to efektivnejsi a pohodlnejsi nepopiram, na druhou stranu pocit ze strelby triggerem, vibrace gamepadu me dokazou do deni na obrazovce vtahnout vic nez sezeni u stolu a jezdeni po nem mysi.
  • Faolan
    Aha :) no pokud vim tak oni rikali neco ve smyslu ze kdyz delali HALO jako strilecku na konzole tak jim taky nikdo neveril a pak to hrali vsichni... coz je sice trochu nadsazene ale jinak pravda a HALO fungovalo skvele cili bych jim duveroval. *3*
  • Asi jsem blázen, ale ani bych to na PC nechtěl. Nějak mě to vůbec nepřitahuje ... na druhou stranu, ani jsem nikdy nebyl Halo fanoušek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit