Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spoock
    modlím se za simulátor, který by ukázal prostředníček všem těm Forzám a GTčkům.
    • jenze ani GT ani FM nejsou opravdove simy.. toe stale dokoloa :).. takze u pcars se modlis spravne protoze po strance fyziky to bude obdoba - tedy casual.

      Asseto dela Kunoz a kdo mel tu cest jezdit netKar pro vi ze jejich fyzika = opravdovy simulator.
      Takze myslim ze lidi z FM a GT v asseto moc spokojeni nebudou protoze fyzika je o 100% realnejsi. Pro takovou cilovou skupinu vidim prace pcars :)
      • navic nevidim jediny duvod jakkoliv hanit jak GT tak FM, jde o KONZOLOVE HRY od kterych se nikdy nedockate vice a tak je to spravne, jsou takove jake maji byt... je ale otazka co vlastne kdo chce :) me se pcars moc libi vizualne je to pecka, nicmene pri rizeni cehokoliv se mi nedostava toho co bych chtel a tak me pcars pri vsi sve krase zcela mine a soustredim se predevsim na asseto a rf2, tam se to narozdil od pcars toci prave okolo fyziky.
    • promitac
      neviem ako ty ale ja uz roky hram LFS, a svoj prostrednicek mam vystrceny permanentne na vsetky te low tier pleb "závodáky" ktore sa neustale produkuju.
    • A modlím se za to protože jsem zarytý PCčkář, který stále nedokáže pochopit, že je dnes normální mít PC + konzoli a tím pádem bych si mohl GT nebo Forzu zahrát (pokud si nekoupím WiiU)
    • Co se simulace tyce pak prostrednicek ukazuje i starej rFactor nebo LFS protoze Forzu nebo GT za simulaci oznacit skutecne nelze. *1*
      • Hral jsi GT6 Academy ? Ne ? Tak bez, vrat se a pak se budem dal bavit.
        • Ty to hrajes s gamepadem, ze jo ? *1*
          • bohuzel kloudna hardcore rally asi zustane jen RBR mozna pokud by nekdo udelal novy dil... zkusil jsem i demo rF2 a bohuzel sem ted rozmlsanej lepsi grafikou a ta me tam nenadchla, auto, zvuky, fyzika je v poradku, ale trat bylo zklamani. Sice pravda je ze komunita udela hodne, jenze to uz me prestalo bavit, stahovat hromadu modu, resit nastavovani cely hry, atd atd... Ja zustanu zatim u GT a budu se tesit na GT6 protoze i kdyz to je 5tka v lepsim podani tak bude mit dostatek novych veci. Nicmene se odchazi od tematu. Az vyleze project cars, tak rad zkusim, zhodnotim a treba tomu dam sanci, ale novej komp si kvuli tomu stavet nebudu a pokud by to znameno znacny vizualni omezeni tak to zatim vynecham.
          • Nahral jsem dostatek hodin v LFS, rF a GT, tak si myslim ze mam celkem dobrej prehled o tom jak se co hraje. Nebudu tvrdit ze je GT lepsi, nez napr rF, to jeste neni nicmene je hodne blizko . Na jednu stranu nechapu proc chces aby byl na PC simulator kterej ukaze prostrednicek GT a Forze kdyz co do fyzikalniho modelu uz tu davno je. Bohuzel graficky a obsahem kterej si do nej musis pridat sam je dost ochuzen. A ne nehral sem to na gamepadu ale na G25.
            • Ale ja nic nechci. Ja jenom reagoval na koment. *1*
              Mne bohate staci AC a rF2 ktere jsou na dohled. Dost mi vadi ze se uz asi nedockame poradne rally hry. Ale dikybohu i starej RBR vypada s postprocesem celkem dobre a s novou ceskou fyzikou se i paradne jezdi. Takze na PC mi schazi uz jenom slusna racingovka s otevrenym svetem. TDU2 bylo totalni zklamani.
        • Ani GT6 academy se na tyhle simy nechytá. *4*
          • Ja nijak project cars nehanim a nerikam ze GT6 je lepsi, bude to urcite dobra hra a rad si ji zkusim, ale par videi sem videl a tak jako ve videu bohuzel navypadala, protoze jak uz tu nekdo psal, ty naroky na HW budou dost velky...
      • To jo, kolize v LFS byly opravdu ukázkové. Pamatuji si, jak mě jeden kužel vyhodil snad deset metrů kolmo vzhůru.
        • promitac
          LFS neni o koliziach ale o zavodeni, ak chces kolizie bez hrat karmagedon alebo gta.
          • Heh, jen tu hru omlouvej, nedostatky to nespraví. Ani fakt, že žádná z těch vašich rádobysimulací nikdy nebude opravdovou simulací kvůli omezením jako monitor, ovládání, feedback, cit tahu auta, kolize (nevím, kolik závodů jsi viděl, ale tam se opravdu kolize stávají), model poškození, opotřebovávání, vizuál (těžko věrně zobrazit třeba oslepení sluncem, což?), pohyb hlavy, přenos nárazů do volantu a sedačky, různé vnitřky různých aut (volant, řazení, pedály a jiné ovládání...a tím nemyslím, že to bude jen vidět na nějaké obrazovce) a tak dále, a tak dále.
            Tenhle váš trapný elitismus kolem "simulátorů" mi přijde hrozně vtipný.
            • promitac
              demence v priamom prenose.

              Kolize su na takej urovni, aku je ptoreba k dobremu závodu. Ak sa nieke vysekas kolo pred koncom po dvoch nodinach tak proste koncis a nebudes schopny pokracovat. Ked to mrsknes o stenu ,mas ponicene auto tak, ze jeho vlastnosti uz nebudu take ako predtym. Nato to splnuje uplne adekvatne

              Vies su ludia ktory chapu aka ta hra stara je, a aj napriek tomu nakopáva zadky vsetkemu co sa doposial urodilo.

              Ale dmnce ako ty ktory si pod pojom dobre spravena hra s dobrou obtiaznostou a velkou uciacou krivkou predstavuje matrix, to uz skoda komentovat
            • Jedinej opravdovej simulator je iRacing a je to :D
            • LFS má bugy co se týče kolizí, to uznávám, ale nevzpomínám si, kdy se mi třeba v rFactoru stala nějaká extra nepravděpodobná havárie. To, že jen upadne přední kapotáž a vůbec to vypadá hnusně, je věc jiná, ale to už je spíš věc grafiky. Ale já třeba proti GT nebo Forze nic nemám, být to na PC, tak je hraju taky.
            • Samozřejmě, že to nikdy nebude dokonalá simulace. Proto pořád čekám, až někdo řekne, kde je ta hranice. Tu poletující židli znám, taky to je asi nejblíž k nějaké opravdové simulaci, co jsem kdy viděl.
              No jo, znám pár lidí z IL-2 komunity a přestože se snaží o co největší realističnost, "simulátor" tomu říká jen někdo.
              GTR2 plácne přes obrazovku světle šedou průhlednou texturu, to si ještě pamatuju :D . Dostatečně != věrně.

              Nicméně, původní pointa byla, že kolizní systém je součást simulace a osobně si myslím, že dost důležitá.
            • Tak pokud nebudeš mít dráty přímo do mozku, tak ta simulace nebude nikdy 100%, to dá rozum. Jde o to přiblížit se, co jen to jde:

              http://www.youtube.com/watch?v=v7bppAvHipM
              http://www.youtube.com/watch?v=YWkQW80Afww (to je zrovna Live For Speed + český simulátor)

              Podobné to mají nadšenci třeba do leteckých simulátorů, ti jsou schopni si celý obyvák zastavět funkčním virtuálním kokpitem. To není elitismus, kdo je fanda do reálných závodů, tak ho vznášedlová fyzika a 8 hráčů v multiplayeru prostě nemůže uspokojit.
              Fanda do RPG si zas pořídí třeba tohle:
              https://www.youtube.com/watch?v=ZC2Tvhaz9n4
              A co se týče toho oslnění, tak třeba v GTR 2 (7 let stará hra) je to udělané naprosto dostatečně.
    • me staci modlit se za simulator.. to dale zminovane jsou vsechno zavodni arkady.. ale tim ze to vydavaji na konzole tak mam celkem obavu.. jinak prace poloosy v traileru vypada dobre i gravitace je hezka.. kez by to tak bylo i ve hre :/ pak bych asi prezil i dalsi arkadu jen kuli te podivane :D
    • Hank90
      tak to sa modlíš za assetto corsa *3*
      • Pokud bude mít Assetto Corsa aspoň takovou fyziku jako netKar Pro, bude to nejlepší závodní simulátor všech dob. *5*
  • ucho
    myslím, že skrze steam si nikdo koupit přístup do alfy nemůže...
    • VonHayek
      souhlas - vypadá to na to, že přes Steam se budou nově moci distribuovat buildy hry tak jako doposud přes jejich vlastní rozhraní/launcher.
      Tedy to bude opět jen pro stávající členy-přispěvatele...
  • Nádhera, prostě nádhera, tohle jestli se opravdu povede ... nemám slov, na něco podobného na PC čekám spoustu let.
    • Jestli se tohle povede bude mít vládce světa radost :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit