Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď jsem v depresi.
  • "Jako malou náplast snad můžete vzít za vděk skutečností, že EA svým akcionářům oznámila datum plánovaného vydání rebootu Star Wars: Battlefront, toho z dílny DICE. Hra prý míří na rok 2015 a bude se odehrávat i v nové filmové trilogii."

    nechapem ako to redaktor myslel, naplast na nadpriemerne dobre rpg ma byt strielacka?
  • *SAD FACE* times 1000000
  • Upřímně jsem rád, že se to nedostalo na světlo světa. Sithové před Sithy, wtf? Myslím, že zásahů do kontinuity už tu bylo dost. Já osobně jsem spokojený s tím jak SWTOR dějově navázal na KOTOR 1, který byl několikanásobně lepší než dvojka (podobně jako u Jedi Outcast vs Jedi Academy). Obsidian už by se do toho neměli vůbec motat, natož brečet, že se jejich příšerný koncept nedostal k realizaci.
    • Magister_Peditum
      Zjevně nevíš, o čem mluvíš. Sithové jsou původně rasa emzáků z Korribanu a teprve později tento název začali používat jako název svého řádu i další. Vtip je v tom, že po Velké hyperprostorové válce, kdy bylo původní Impérium Sithů zničeno, se jejich část zachránila a založila tajně svoji novou říši někde mimo dosah Republiky, a o jejich čachrech a nebezpečí je KotOR1, 2 a SWTOR, a měl být i KotOR3. To je součástí kánonu SW. *15*
      • Ano, ale já už mluvil o původních Sithech. Ti byli zotročeni odloučenou skupinou jediu při druhém schismu, pokud se nepletu. Před nimi byli akorát Rakata a Gree. Nikde není absolutní prostor pro další Sithy(ano znovu wtf?! Sithové (Sith pure blood) byli před příchodem Jediů primitivní rasa). Kotor 1 navíc o těch "uniklých" sithech, tedy sithském impériu, vůbec není, o tom je až SWTOR. Takže mě prosím o historii, kterou sis přečetl před hodinou na wikipedii, nepoučuj... *3*
        • Ludo
          Avellone hovori presne o tych Sithoch ktory sa ukryli po Great Hyperspace War a ti prirodzene su starsi ako "sucasny" Sithi (Revan, Malak, Traya, Nihilus, ...) = Sithi pred Sithmi

          a o tom je pribeh KOTOR2 a nasledne TOR

          fakt neviem co je na tom nepochopitelne
    • Podle těch mínusú tipuju, že by většina z vás nejradši viděla nový TFU, kde už po desáté naklonovaný Starkiller pro změnu už rovnou hazí planetama, scénář k novým filmům by měl napsat Timothy Zahn a paskvil jménem Clone Wars neměl být zrušený. Canonical my ass. Kam se poděli praví fanoušci Hvězdných válek...
      • Vymřeli po meči i po přeslici.
        Teď vážně; KotOR 1 bylo vynikající, 2 pouze skvělé RPG (nedotažené, nedokončené, násilně utnuté v půlce tak nějak v každém ohledu; přesto pořád skvělé), ze kterého by si spousta dnešních her měla brát příklad. Do universa mi skvěle zapadají oba; nicméně je pravda, že nemám důkladně prostudované veškeré knihy, komiksy, pod lupou figurky a tak, takže asi nejsem pravý fanoušek.
        • Být fanouškem není mít nastudované vše - chápu, že SW má tolik fanoušků díky tomu, že si tam každý najde co chce. Ale dělat tady ovace na nekvalitní hru ze sentimentu (už nejsem jediný kdo tohle zmínil) a ještě tlačit na vývoj dalšího dílu s evidentně nekvalitní zápletkou ( zrušit tuto hru určitě nebylo jen z plezíru) ... Jen bych se rád dočkal kvalitní hry s feelingem staré trilogie. Nejsem zdaleka jediný kdo cití, že po Jedi Outcastu, potažmo komunitou hodně vytaženém Jedi Academy, se už neobjevila žádná AAA hra co by nebyla nečím zprasená...
  • Hmm, už bych nechtěl hrát za Exile - spíš bych radši hrál za novou postavu, která by šla s Exile - a jelikož Exile byla žena aspoň podle the old republic, tak bych si ji ani nemohl moc upravit. Každopádně, škoda - Kotor série bude vždycky moje srdcovka.
  • A bude se odehrávat v Nové filmové trilogii, nebo Nové nové filmové trilogii?
  • Hm,chtěl no..a výsledek je kde? .. *3*
    • Výsledek je kniha Revan ;-) když ne herní, tak aspoň nějaké zakončení.

      http://www.amazon.com/Star-Wars-The-Republic-Revan/dp/0345511352
      • Když jsme u těch knih, jde u nás v obyčejném knihkupectví sehnat nějaká SW kniha z období Staré Republiky, popřípadě z dob ještě před ní?
        • Vrook
          V češtině je myslim trilogie o Darthu Baneovi, což je v podstatě o tom, jak v řádu sithů obnovil "pravidlo dvou". Jinak pokud zvládáš číst anglicky (starwars tituly nejsou nijak náročná četba), tak některá pražská knihkupectví mají Star Wars knížky v originále. To bych bejt tebou šáhnul po Old Republic sérii, jejíž součástí je i Revan od Karpyshyna. Pak je ještě nějaká knížka o Darthu Plagueisovi, což byl mistr Palpatina, ale to nevim jaký je. Vono spousta těch knížek jsou totální braky, takže doporučuju vomrknout nějaký recenze. Já můžu doporučit toho Revana a Darth Banea, který jsem četl v eng, ale minimálně Bane je určitě v cz..
          Ono celkově je mnohem víc knížek, který se odehrávaj ABY (After the Battle of Yavin - takovej starwarsovskej letopočet), než BBY (Before ..... ). To je třeba pro mě dost nezajímavý a třeba zapletení nějakejch šílenejch vraždících mimozemšťanů Yuuzhan Vong do toho univerza, je alespoň pro mě úplný znesvěcení Star Wars.
        • Black_Hand
          no ja dostal jednou darkem omnibus komiksu tales of the jedi z old republic. na muj vkus to byl ale strasny pulp. dute postavy, dute pribehy atd.
      • SWTOR je spoustu otázek odpovídá SPOILER s Revanem se tam lze setkat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit