Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bombastické video ? No to určitě ne, video bylo dobré, ale zase tak epické to nebylo, abych už hned klikal na předobjednávku něčeho co již na trhu s MMO-RPG je xyz krát, osobně si myslím, že to dopadne obdobně jako SWTOR a spousta dalších MMO-her co měly veliké oči a pak jím zůstaly jen oči pro pláč.
  • Tak ja nevim. Co by v tom videu melo byt jinak? Libivou formou to predstavuje hru. Jsou tam tri strany co se rezou mezi sebou jako ve hre. Jsou tam daedry jako spolecny nepritel tak jako ve hre. Navazuje to na predchozi trailer. Plus
    je tam ztucnela ludra velikosti panelaku a trocha brutalni destrukce. Uplne staci.
  • Já jsem trošku zmatený klasickou digitální edicí a imperial edicí s imperial bonusy a nějakým šitem navíc (vcelku na nic, ale proč si nepřiplatit)...trošku mi to evokuje myšlenku, že za pár týdnů onám oznámí ještě nord edici a pointear edici, abychom v tom jako měli jasno....a všude bude dle rasy laděný poník, nějaký zvěřátko, a bonus na craft a oblékání do zbrojí náležící tomuto národu....možná kecám a nebude to tak ale :)
    • k poníkovi bude ještě hřebínek
  • Pro Trolldu:
    Předem bych rád zmínil, že tu nejsem za žádnou komunitu, nýbrž sám za sebe. Takže mými názory mohu škodit jen sám sobě a s tím se myslím v mém věku docela dobře poperu.
    Nikdy nikdo netvrdil že TESO bude revoluční a něco nové. TESO je MMORPG ze světa ESO. Nic víc, nic míň. Žádná hra není bez chy a žádná nikdy nebude. Záleží jen na tom, zda je člověk vyhledává, nebo zda hledá ty světlé stránky, plusy a podobně. Nikdy se žádná hra nezavděčí všem. To prostě nejde, každý jsme jiný, každý by chtěl něco jiného.Pozastavuji se ale nad tím, jak tu plno lidí hru odsoudili a pasovali se do rolí věštců, kteří zaručeně ví co se za tři, šest, devět měsíců stane a jak to bude vypadat. Většina z nich ani nebyla v betě a viděla možná pár videí na YT a jsou z nich proroci.
    A pokud jde o komunity..ta místní je asi na velké urovni soudě dle nicků a toho, že nejvíc plusů má ten co použije nejvíc hanlivých slov.
    Na závěr bych se ještě ůpousmál na těmi, kdo říkají že v dnešní době 300-350,- dávat za hru je nehorázné a "nemoderní". Ty by se měli zamyslet kolik měsíčně utratí za cigára, chlast a podobné kraviny. Takže tak (a umínusujte mě, jdu spát *14* )
    • Já někouřím a nepiju, takže takové výdaje nemám. *3*

      Pro mě je základním mínusem fakt, že TES MMO nevypadá jako žádný díl TES a je i stylově docela mimo. Je mi jasný, že to tak nevidí všichni, ale to už je holt normální.

      Já TES Online nedosuzuju jako takové - jen kritizuju jeho současnou podobu a hlavně jeho grafickou (hlavně ten komixový styl) podobu.

      Jak jsem opakovaně uvedl, já v betě byl a to nějakých 15 hodin. TES hry hraju stále aktivně a nahrál jsem v nich stovky, možná i tisíce hodin. Poslední hra Skyrimu má "score" 182 hodin a to nemám zdaleka "hotovo".

      Já čekal zjednodušený TES, ale nečekal jsem komix na téma TES. Tohle převedení světa TES do online podoby mi prostě vůbec nesedí.
    • Lépe bych to nenapsal.
  • http://www.youtube.com/watch?v=-G4CFCU0fWM - naprosto výstižné video.
    • Předběhl jsi mě
  • No, mně se zase video líbilo a přišlo mi i dokonce lepší (co se grafiky týče) než blizárdovské. Ale když bych měl hodnotit obsah, tak naprostý propadák. Nemůže se přece stát, abych si úvod videa začal porovnávat s videem, co bylo ve Warcraft III. A ke konci mně to zase přišlo jako GoT - ti ledoví muži (nebo jak se jmenujou). Na hru mě to skutečně nenalákalo. Schválně jsem si poté pustil nějaký gameplay, no a zavřel ho tak po minutě. Prostě další klon wowka. Hrůza *11*
    • V čem klon? Že je to MMORPG?:)
      • Např. animace. Jsou šíleně nepropracované, postavy se ihned z běhu zastaví. Creepové, co jsou od boje sotva 5 metrů si tam přežvykují trávu. Dokonce i vzhled a držení těla některých hráčských postav mně přišla jako okopírovaná z wow. Dalo by se tam najít spousta dalších věcí, ale proč bych na to koukal? Napsal jsem můj názor, více se touto hrou zabývat nebudu.
        • I to že mají postavy dvě ruce a nohy je zkopírovaný z wowka. Že se nehanběj v tí bethesdě!
        • S Tvým nickem bych ani nic jinýho nečekal
          • Ano, můj nick je již samo vypovídající argument nade vše. Zato moje komentáře jsou bezduché a nepravdivé. Bohužel, u tebe to platí naopak a nemá cenu s tebou dále diskutovat.
            • Jj narcistický 15ti letý šmudla co ani nehrál betu a je hrozně chytrej :)
  • Tolik lidí to tu hatí...tak se na to nedívejte a běžte na večerníček. Umýt, vyčistit zuby a spát.
    • Myslím, že svým přístupem spíše škodíš své komunitě, než aby si jí prospíval. Zjevně neumíš diskutovat, tak proč chodíš na diskuzní forum?

      Hate je názor na něco bez skutečných argumentů. Tady ale byla řada argumentů proti současné podobě TES MMO. Že ty chyby nevidíš, budiž ti přáno. Aspoň si hru užiješ... Ale možná by si nás mohl ochudit o tvé podobné příspěvky. Raději se zaměř na vyzvednutí toho, co se ti na hře tedy líbí, proč ty jí budeš hrát. Anebo buď mezi svými, kde si budete poplácávat ramena, jak je TES MMO skvělé a kdo se nepodřídí, musí z kola ven. *3*
    • Když mamutí studio jako je Bethesda připraví pro svůj AAA titul (přinejlepším) Béčkové video, za které by se styděli i indie kluci z garaze, tak slizne kritiku. Co presne se ti na tom nezda?
      • kennyB
        Tak špatný video to zase nebylo.
      • To neprodukuje Bethesda jen tak mimochodem :)
        • Navíc teda Bethesda (Softworks) hraje minimálně roli publishera. Kolik procent vlastní v Zenimax Online, nebo naopak, případně kolik lidí bylo přerazeno z Bethesda Game Studios, nebo jak moc jimm pomáhají, je mi jedno a nemá to na kvalitu videa a jeho kritiku žádný vliv.
        • Ono ani tak nejde o to, jak se to studio přesně jmenuje, nebo jaká je vlastnická struktura jeho mateřské společnosti. Ale o to, že jich není 5, nedělají to poprvé a jejich rozpočet na to není cena lepší svačiny. Takže vyprodukovat video, kde je špatně téměř všechno a to co není, je s přimhouřeným okem průměr konkurence, je ostuda.
          • A pokud ho někdo následně popíše jako "bombastické" a "epické", tak to už je vážně na ránu.
            • Kreacionisti taky tvrdí, že každý má právo na svůj názor. To jejich názor ovšem nedělá o nic méně stupidním.
            • Tak to je výborný argument. Teď ještě dodej: "A ty bys udělal lepší?" a můžeme se na všechnu kritiku rovnou vykašlat.
            • Každému se líbí něco jiného.
    • Ano, a nepište na fórum své komentáře a názory, protože od toho máte papír na stole. Blbečku *16*
  • Je mi jasné, že tu budu za škarohlída, ale přece...
    Neupírám tomu traileru, že je epický a musel stát jistě spoustu peněz, jen tak nějak, alespoň pro mě, postrádá smysl - za osm minut leckdo odvypráví malý román, ale o čem bylo tohle? Nějaký tuctový nekromant (jako vždycky) vylezl z Oblivionu (zase) a měl s sebou něco, co ukáplo sfinze z nosu (jak jinak). Jediné, co mě zahřálo, byl pohled na obléhané Imperial City.
    Podobné případy už jsme tu měli (vzpomeňme na epické filmečky k SW:TOR), pokaždé však tvůrci narvali zbytečné prostředky do reklamy a prezentace a ne do obsahu samotného. Bethesda/Zenimax možná spíš měly zaplatit lepší scénáristy, kteří by nevymysleli takové nehoráznosti, jako epické bitvy, o nichž se Staré svitky vůbec nezmiňují nebo titul Emperor (!!!) udílený v battlegroundech.
    Lord Akatosh, let me forget these heretics!
  • Hm dalsi tuctovej trailer.. jdu si radeji zahrat Morr, po tomhle "originalnim "Mmorpg mi je dost blivno *7*
  • Zajímalo by mě, z jaké hry bylo to video natočené, protože TES Online takhle vážně vůbec nevypadá. Modely postav vypadají úplně jinak a to i nejvyšším možným nastavením. Dočkáme se snad lepších modelů§ postav v plné verzi hry, protože v betě jsem viděl něco jiného - takové pěkné gumáky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit