Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To nepoznas daedricky sipy? Noobe! *1*
  • to evidentně skončí jak SWTOR!!
  • Magister_Peditum
    No, nezapomínej, jaké ta hra měla vysoké náklady a ambice. Že musela přejít na f2p o něčem svědčí, ne? Ale já do toho samozřejmě tolik nevidím, jako její hráči.
  • smejki
    počkej, tobě tohle přijde jako nějaký závratný číslo? a co to je vydělala? zisk nebo tržby?
  • Jason_dinAlt
    Přesně z tohodle důvodu se mi moc líbí způsob vydávání her formou EarlyAccessu. Vývojáři říkají: Něco už máme hratelné, ale ještě to není hotové a objevují se tamchyby. Dej nám nějaký peníze a můžeš hrát už teď. Pokud ti to nevyhovuje, počkej si až to bude hotové. To je fér přístup imho. JEdnání narovinu.
  • Hodnotím ekonomickou stránku hry, která je dá se říct objektivně vnímatelná hodnota, narozdíl od tvého subjektivního názoru na kvalitu toho ftp.. a 139 milionů dolarů říká, že jejich ftp model je oblíbený a hráči v něm utrácí spoustu peněz
  • Výborný jak v diskuzi je hra odsouzená k zániku dříve, než vyšla. Přesně takhle se diskutovalo pod titulkem World of Warcraft, že nikdy nebude jako EQ, nebo Camelot. Tehdy ještě F2P model nebyl a stejně si každý stěžoval na měsíční poplatky i když u WoW je do dnes platí *3*.
    Dobrou hru nevytvoří jenom dobrá hra, ale i hráči, který to opravdu chtějí hrát a né těch 12 haterů, kteří tady pořád do něčeho rýpou a vlastně neví do čeho *1*. První trailer byl pěkný, tenhle druhý navazuje a je zase úchvatný. To nemá ukázat, jaká hra bude, ale trochu uvést do příběhu. Je to spíše bonus. Do hry půjdu hned s prvním preorderem a ne proto že mají uchvatná videa, ale proto, že jsem hrál betu a nebylo to vůbec špatný na to že to byla jenom CB. Bylo tam něco, co mojí zvědavost tlačilo dál a dál. Mají našlápnuto dobrým směrem. A hlavně od doby EverQuestu 2, nebo WoW, nevyšel žádný titul, který by se tomu mohl rovnat. Ještě jsem nenarazil na dobré F2P MMORPG, které jako F2P začínalo. Všechno to jsou většinou asijský polotovary, nebo na rychlo uvařená kašička. Takže dávám palec nahoru a budu očekávat start, protože tahle hra se hrát bude *3* ....a teď mi "Vy" odborníci to začněte vyvracet na těch vašich fktech a příkladech *1*
  • Já někouřím a nepiju, takže takové výdaje nemám. *3*

    Pro mě je základním mínusem fakt, že TES MMO nevypadá jako žádný díl TES a je i stylově docela mimo. Je mi jasný, že to tak nevidí všichni, ale to už je holt normální.

    Já TES Online nedosuzuju jako takové - jen kritizuju jeho současnou podobu a hlavně jeho grafickou (hlavně ten komixový styl) podobu.

    Jak jsem opakovaně uvedl, já v betě byl a to nějakých 15 hodin. TES hry hraju stále aktivně a nahrál jsem v nich stovky, možná i tisíce hodin. Poslední hra Skyrimu má "score" 182 hodin a to nemám zdaleka "hotovo".

    Já čekal zjednodušený TES, ale nečekal jsem komix na téma TES. Tohle převedení světa TES do online podoby mi prostě vůbec nesedí.
  • Tohle už nevypadá jako hra ,co jsem před dvaceti léty miloval ... vlastní koně, povozy, lodě ....A konec konců..i na ty améby z Morrowindu bych si zvykl . Ale PETSa obruč z nebe ... vše se mění , jen mi přijde stále ten původní koncept fantasy středověku mnohem zajímavější :/ ....
  • k poníkovi bude ještě hřebínek
  • jo šak pohoda *3* no hate *15*
  • To ze to vydelava jeste neznamena ze ta hra je vynikajici. Na predplatnem to vydelalo 62$ milionu, to vydelalo vic The simpsons- tapped out coz je mobilni hra. Kdyz se clovek podiva na naklady co EA stalo SWTOR tak mozna v tuhle dobu to zacina pomalu vydelavat do kapsy. O castku 127$ milionu se deli spolu s Fifa ultimate team, Fifa online 3.
  • Však sem se ve WoWu dostal paradoxně se svým Blood Elfem nejednou do problému kvůli ingame rasismu. I kvůli takové šílenosti že jsem odmítal chodit dungy s nemrtvejma, někomu to vadilo tak mě napráskal a podle GM to je rasismus - asi nějakej ind to byl.
  • * Imperial City, samozřejmě *12*
  • Z nějakého důvodu mě to absolutně nezaujalo. A nebýt to v popisku (a Cyrodillu na konci), ani bych si nemyslel, že ke to TES. Nějaký tři týpci bojují nejdřív spolu (bůhví proč), pak proti bandě hnusáku (kteří taky útočí bůhví proč) všechno je to hrozně hustý a předimenzovaný a.... meh :-/ Radši bych nějaké hezké video ukazující třeba svět, ve kterém se bude odehrávat. To mi přijde jako nejsilnější deviza TES.
    Ale to by asi casual hráče nenalákalo
  • To video mělo potenciál (ta velká obruč s řetezama celkem ok), když ale to špatný ozvučení, nepřehlednej střih a hlavně roztřesená kamera...jenže pak přišla čarodějka frajerka, aby to celý zachránila...jenže pak ji skoro zastřelili, vrátily se ten střih a kamera a ke všemu ještě Arthas asi...
  • Opravdu to tam žije? To mám radost a možná se tam ještě někdy podívám, co jsem se díval na pár videjí, tak jsem tam viděl dost debilní P2W systém, takže jak to je?
  • co to kecas, lotro ma ted novej datadisk *7* , predelany vsechny skilly a classy, co si predstavujes pod pojmem aktualizace? Vis hovno, ale hlavne ze mas na vsechno nazor *7*
  • kotor dopadl celkem dobre, po tom co presli na f2p
  • Uz to zdimou jako EA..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit