Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nevím, ale přijde mi jakoby investorům co sponzorují MMO hry, někdo nalepil na oči EURa , které vydělají smáhnutím kouzelného proutku ala zázrak WoW. Jak jinak si zdůvodnit, že se pořád vyvíjel hry s již tak obehraným fantasy světem, ve kterém již toho v současnosti není co moc vymýšlet.

    Vždyť i úplnému ekonomickému analfabetovi musí být zcela jasné, že MMO trh je již přesycen, chápu, že TES má svou stálou hráčskou komunitu, ale ono opravdu někdo věří, že dnešní závisláci z wowka atd. okamžitě přestanou své hry hrát a přejdou na TESO??? Popř. posbírají hráče odevšad, nebo dokonce ty, kteří MMO nehrají vůbec ??? Opravdu jak naivní představa.
    Skupina hráčů ochotná za MMO hry platit a ještě k tomu měsíčně, je na trhu již dávno rezervována a ti kteří budou chtít opustit své vymázlené avatary, tak těch bude opravdu málo, spíše to bude jako v SWTOR, kde převládal zájem shlédnout něco nového, inovativního, ale velice rychle se zase vrátí zpět. I díky chabému end-game hry, který zcela jistě i v TESO nebude tak rozmanitý jako v MMO hrách působící na trhu řadu let.

    Za sebe říkám, měli raději zůstat u singl série TES, která by se dala vypilovat k dokonalosti a vydělali by královsky, ale jak se říká „pýcha předchází pád“ a takhle přesně dopadne i TESO.
    • jo je to jak to píšeš. podle mě se inspirovali výdělkem a postupem GW2, masivní propagace, reklama všude a na všechno, mnohem víc práce na prezentaci hry než na hře samotné. potom to rychle prodat a hráči za 2 měsíce nemají co dělat. jenže se trochu sekli s měsíční platbou. ta se jim podle mě vymstí. mimochodem i gameplay mi strašně moc připomíná GW2. a že by to bylo nějak super.. taky nechápu tu postiženost velkejma mobama. to prostě není dobrý hráči hned ze začátku hry dovolit zabíjet mobky velký jak panelák, na co se má pak těšit.. musí to být "rewarding"..wowko k velkým mobkám a číslům došlo levelama. a fungovalo to.
    • Jo, vidím to podobně. Velmi výstižný komentář.
  • DaddyD
    Jsem jedinej komu připadne přitažený za vlasy platit o 25 éček víc za rasu ve hře za plnou cenu s měsíčníma poplatkama?
    • Záleží na tom, jak dlouho na těch 25€ děláš. Všichni nežijou v Čechách a tohle je na západ od nás celkem pakatel. V různých MMO se při mikrotransakcích utrácí mnohem více za větší blbosti. Takže proč by si Bethesda ty prachy nevzala :)
      • DaddyD
        Ale mě vůbec nejde o to kolik to stojí. Kdyby to byla free-to-play hra, tak neřeknu ani popel.
    • wenceslaus
      Jedinej ne. Tohle je prostě hodně špatnej marketing a výsměch. Bohužel to tak nějak vídám čím dál častějc.
    • walltar
      Tak technicky platíš za 4 pasivky a možnost craftovat Imp věci ... Imperiálové jsou další lidi, takže pokud nejsi vyloženě fanoušek imperiálů, tak si založíš člověka a zbroj si můžeš koupit od craftera.

      Já sem o tom přemýšlel, ale myslím, že to nemá cenu ... maximálně ta edice fyzikální je zajímavá, ale nemám to kam dávat.
      • Spades
        A jak si asi založíš člověka? Máš tam 4 rasy lidí. Imperial, Breton, Nord a Redguard. Vždycky to tak bylo, a najednou úplně zrušili jednu rasu lidí. To není blbej skin, to je celá rasa, která má pasivky, classy atd...
        • walltar
          Jenom 4 pasivky ... classy mají všichni stejný.
  • Uvidíme kedy to prejde na free to play. Dávam boľševikovi rok, maximálne dva!
  • Ja neviem, toto vyzera ako strasne klise. Ukazka bola fajn, ale to nema nic s gameplayom. Osobne by som sa radsej prikonil k Wildstar a co sa tyka TES, tak si radsej zahral modovany Skyrim. Urcite to bude chvilu pecka a potom zasa zacnu hraci odchadzat a potom hra prejde na F2P. Mali radsej spravit riadnu Singleplayerovku a pridat do nej moznost COOP, to by bola pecka a nie toto!
  • http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/560799_700b.jpg
  • Bombasticke video? Ja snad spatne vidim. Natahovana neprehledna nuda. Naprosta absence zajimavych momentu nebo postav. Zapomenutelna hudba, prumerny zvuk. Silou vule jsem dokoukal celych 8 minut stopaze, abych po pribehove lince, ktera by se dala shrnout tremi vetami dostal zoufale neoriginalni zaver. Epicke video. To teda.
  • Výborný jak v diskuzi je hra odsouzená k zániku dříve, než vyšla. Přesně takhle se diskutovalo pod titulkem World of Warcraft, že nikdy nebude jako EQ, nebo Camelot. Tehdy ještě F2P model nebyl a stejně si každý stěžoval na měsíční poplatky i když u WoW je do dnes platí *3*.
    Dobrou hru nevytvoří jenom dobrá hra, ale i hráči, který to opravdu chtějí hrát a né těch 12 haterů, kteří tady pořád do něčeho rýpou a vlastně neví do čeho *1*. První trailer byl pěkný, tenhle druhý navazuje a je zase úchvatný. To nemá ukázat, jaká hra bude, ale trochu uvést do příběhu. Je to spíše bonus. Do hry půjdu hned s prvním preorderem a ne proto že mají uchvatná videa, ale proto, že jsem hrál betu a nebylo to vůbec špatný na to že to byla jenom CB. Bylo tam něco, co mojí zvědavost tlačilo dál a dál. Mají našlápnuto dobrým směrem. A hlavně od doby EverQuestu 2, nebo WoW, nevyšel žádný titul, který by se tomu mohl rovnat. Ještě jsem nenarazil na dobré F2P MMORPG, které jako F2P začínalo. Všechno to jsou většinou asijský polotovary, nebo na rychlo uvařená kašička. Takže dávám palec nahoru a budu očekávat start, protože tahle hra se hrát bude *3* ....a teď mi "Vy" odborníci to začněte vyvracet na těch vašich fktech a příkladech *1*
  • promitac
    Typicka genericka fantasy hra Online.

    Take "meh" som uz dlho nevidel.
  • Lepsia je uz len fasirka so spagetami ! http://elderscrolls-online.tiscali.cz/ *12*
  • mondzi
    Keby na konci neukazu Imperial City, ani by som nevedel ze sa jedna o Elder Scrolls.
    • Lawliet
      Mě po pravdě napadlo Star Wars a jediové.
    • Přesně to jsem si po shlédnutí řekl i já.. Kdybych nevěděl že jde o tuhle hru, tak bych vůbec neřek že jde o TESO. :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit