Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online přichází s bombastickým videem a speciální edicí
29.1.2014 | Aleš Smutný
282 příspěvků
-
Daedry vyzeraju dost inac, ale scampovia boli mili :)
a ta elfica bola nejaka namakana, evidentne nejako ojekabatila level scaling v elder scrolls :) -
ach boze zase tam budou ty pritepleny peti, nechapu jak tam takovou hovadinu muzudou dat a jak to mohli dat proboha do wowka
-
-
Jo to je fakt kravina ... taky tohle nemám rád.
-
-
Video uslo, skoda ze hra samotna je tak zoufale tragicka.
-
-
Ona už vyšla? ....jeeee aha ty jsi vlastně věštec
-
-
Ne jsem clovek s pristupem do bety
-
-
-
Pro Trolldu:
Předem bych rád zmínil, že tu nejsem za žádnou komunitu, nýbrž sám za sebe. Takže mými názory mohu škodit jen sám sobě a s tím se myslím v mém věku docela dobře poperu.
Nikdy nikdo netvrdil že TESO bude revoluční a něco nové. TESO je MMORPG ze světa ESO. Nic víc, nic míň. Žádná hra není bez chy a žádná nikdy nebude. Záleží jen na tom, zda je člověk vyhledává, nebo zda hledá ty světlé stránky, plusy a podobně. Nikdy se žádná hra nezavděčí všem. To prostě nejde, každý jsme jiný, každý by chtěl něco jiného.Pozastavuji se ale nad tím, jak tu plno lidí hru odsoudili a pasovali se do rolí věštců, kteří zaručeně ví co se za tři, šest, devět měsíců stane a jak to bude vypadat. Většina z nich ani nebyla v betě a viděla možná pár videí na YT a jsou z nich proroci.
A pokud jde o komunity..ta místní je asi na velké urovni soudě dle nicků a toho, že nejvíc plusů má ten co použije nejvíc hanlivých slov.
Na závěr bych se ještě ůpousmál na těmi, kdo říkají že v dnešní době 300-350,- dávat za hru je nehorázné a "nemoderní". Ty by se měli zamyslet kolik měsíčně utratí za cigára, chlast a podobné kraviny. Takže tak (a umínusujte mě, jdu spát *14* ) -
-
Já někouřím a nepiju, takže takové výdaje nemám. *3*
Pro mě je základním mínusem fakt, že TES MMO nevypadá jako žádný díl TES a je i stylově docela mimo. Je mi jasný, že to tak nevidí všichni, ale to už je holt normální.
Já TES Online nedosuzuju jako takové - jen kritizuju jeho současnou podobu a hlavně jeho grafickou (hlavně ten komixový styl) podobu.
Jak jsem opakovaně uvedl, já v betě byl a to nějakých 15 hodin. TES hry hraju stále aktivně a nahrál jsem v nich stovky, možná i tisíce hodin. Poslední hra Skyrimu má "score" 182 hodin a to nemám zdaleka "hotovo".
Já čekal zjednodušený TES, ale nečekal jsem komix na téma TES. Tohle převedení světa TES do online podoby mi prostě vůbec nesedí. -
Lépe bych to nenapsal.
-
-
Nevim, ale mě se tyhle trailery na krásu nelíběj. Lepší by bylo, kdyby to řeklo něco o příběhu než tyhle soubojový hovadiny.
-
-
Mají ukazovat (a navozovat) atmosféru. pokud je zároveň dost informací o hře, tak na tom nevidím nic špatnýho. Na některý se podívám i po letech.
-
Ale proč? Nejsou lepší trailery, který naprosto dokonale ukazujou o čem ta hra nebude?
-
-
Nic pro mě. Nesnáším epické hostopřísnorubačky.
-
Video slaboucke, je videt ze Bethesda neumi. Vubec to nefunguje, nepusobi. 8 minut nudy, navic v superdrahym kabatu CGI? Takovejhle fail se nevidi jen tak kazdy den :)
-
-
Jako jo, mám z toho naprosto stejný pocit, ale tak nějak z toho na mne dýchá, že někdo hodně stříhal. Někdo hodně bez talentu. Ach jo, tolik vyhozené práce. *10*
-
-
No na další hry stejně nemám čas.Od TES jsem hrál kromě arény všechno, snad to nedopadne jako STWOR.Jinak přeji štěstí vývojářům a jsem zvědav jak dlouho vydrží na předlatném systému.
-
-
Já hrál i Arenu. A i když i věřím, že TES online může být dobrá hra, myslím, že pro fanoušky původních dílů mlže být svým způsobem i zklamáním, protože combat system v MMORPG asi prostě nejde udělat stejný jako v singleplayer hře. A mačkání čísel na spodní čísel...to mě nebere.
-
-
Tohle video může být největší špička, ale to jak vypadá hra je druhá věc, ta mi nějak úchvatná rozhodně nepřišla.
-
Na TES se mi líbilo to, že se většinou drželo rádoby historické tematiky s trochou toho fantasy. Vždycky jsem měl nejradši první stádia (železo/ocel - kůže) a questy, které byly poměrně uvěřitené. To co je v traileru je skoro až moc fantasy na můj vkus.