Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nic moc
  • celoush
    Jenom vizuální o*anie... na mne to bohužel nijak lákavě nezapůsobilo... o hře nevím o moc víc. Trochu mi to připomělo trailer "Dragon Age: Origins - Sacred Ashes". Ten sice nevypadá tak působivě, ale přesto na mě zafungoval mnohem líp.
  • https://account.elderscrollsonline.com/store

Trošku drsné ceny na to že tam budou platit ještě €13 měsíčně .. *7*
  • Jistě! Pojďme sem strčit jednoho sjednocujícího nepřítele! Takovej nechutné kýč jsem od Bethesdy fakt nečekal. Opravdu jsme nic podobného ještě neviděli! Že spolu válči dvě (tři) skupiny a najednou sem vtrhne větší zlo a všichni pochopí, že se musí spojit. Můj bože! *16*
    • A co jsi od Bethesdy čekal? jejich hry nebyly nikdy zaměřené nad příběh. Jsou to zhmotnělá klišé. Ale na tom není ani nic tak špatného, protože od Bethesdy snad příběh nikdo ani nečeká, ne? Já TES kvůli příběhu nikdy nehrál, od toho tu je Mass Effect nebo KOTOR
    • Víš jak dopadl Warhammer...?
      • Warhammer nedopadnul nijak, je to otevřenej svět ve vlastnictví Games workshop :D

Pokud teda nemyslíš Warhammer online
    • walltar
      No oni nejsou moc sjednocení, když celé PvP ve hře se točí kolem dobývání Cyrodiilu.
      • A viděl jsi to video? Nepřipomíná vám to něco ehm ehm...

http://www.youtube.com/watch?v=Cy5Gn3MyYXY
        • wenceslaus
          Ti na to učitě copyright nemají... jako klišé to je, to jo. Mnohem starší než hry ovšem :-)
  • Bombastické video ? No to určitě ne, video bylo dobré, ale zase tak epické to nebylo, abych už hned klikal na předobjednávku něčeho co již na trhu s MMO-RPG je xyz krát, osobně si myslím, že to dopadne obdobně jako SWTOR a spousta dalších MMO-her co měly veliké oči a pak jím zůstaly jen oči pro pláč.
  • Video super (konečně nějaký příběh v traileru na hru), první ukázky taky super, ale stejně to hrát nebudu. MMORPG je pro mě zlo, nedělala bych nic jinýho. :D Hraju si postupně (a nespěchám) questy Skyrim (možná mi ještě něco zbylo v Oblivionu) už od tý doby, co to vyšlo, ještě zdaleka nejsem u konce a jsem spokojená. Budu tiše doufat, že někdy vyjde The Elder Scrolls VI. I když mě to mrzí, tak tu hru obejdu mílovými kroky. :)
  • Tak CGI kvalita je sice srovnatelná s Blizzardem, ale s obsahem a kamerou se mají ještě hodně co učit...
  • No v bete ten event kotvy teda tak epicky nebyl, jedine co se mi na tom ve hre libilo byl ten zvuk co to vydavalo, jinak proste par mobu a na konci loot. Zadna taktika, proste rubacka...

na tech strankach co tu pisete vsude, se pise ze tam nebudou zadni meba bossove jak ve wow treba, no v traileru jeden i je, ac dostal po hube.

No a to video... nejsem narocny, mi se libilo... ale na tu hru me to nenalakalo.
    • bohuzial ani moc originalne to nieje , presne to iste ako Rift eventy v Rifte, par mobiek a nakoniec mini bossik a zavretie riftu
  • A mnohem více se dozvíte na redtube.tiscali.cz
  • Hm dalsi tuctovej trailer.. jdu si radeji zahrat Morr, po tomhle "originalnim "Mmorpg mi je dost blivno *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší