Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online přichází s bombastickým videem a speciální edicí
29.1.2014 | Aleš Smutný
282 příspěvků
-
Ako tu uz raz niekto pisal. Jedno velke plus pre TES Online je, ze to nie je azijske a kreslene. Konecne!
Hate bude strasny, preto ze mescne poplatky deti len tak nerozdychaju.
Na dostudovanie pre hovňouskov je napr. uesp.net
Od roku 1994 je toho myslim celkom dost... -
-
Je mi líto, ale kreslené to je. Kdybych mohl srovnat postavy ze staršího Oblivionu s postavami z TES Online, hned uvidíte rozdíl a hlavně i neznalec série pozná, jaký obrázek zobrazuje postavy z MMO a jaký ze singlu. I já si myslel, že TES Online nebude stylizovaná hra, ale ona bohužel je velmi stylizovaná - akorát komiksově, nikoli do toho asijského stylu.
-
Strašně nerad do takovýhle diskuzí zatahuji politiku, ale tohle mi připomíná prezidentské volby a názory na potetovaného Franze. Kdo tam skončil místo něj víme.
-
-
Karlovci se prostě nikdy nesmíří s prohrou *1* https://www.youtube.com/watch?v=GRLKX01fj5g
-
-
Nejsem "Karlovec", druhé kolo pro mě bylo zabité.
-
-
Hee?
-
-
Jde o to že nesmíme soudit podle vzhledu, místo uctivého a vzdělaného avšak potetovaného člověka jsme poslali do druhého kola dva.. ehm. U her to platí zrovna tak příšerně vypadající věc může skrývat dobrou hratelnost a naopak graficky vyšperkované dílo může začít nudit jen se okouká.
-
-
Strašně nerad jím rohlíky se salámem, ale dost už psaní, jdu si dát pár rohlíků se salámem.
-
-
Pointa nemá s politikou nic společného, měl jsem na mysli povrchnost.
-
-
-
-
No, mně se zase video líbilo a přišlo mi i dokonce lepší (co se grafiky týče) než blizárdovské. Ale když bych měl hodnotit obsah, tak naprostý propadák. Nemůže se přece stát, abych si úvod videa začal porovnávat s videem, co bylo ve Warcraft III. A ke konci mně to zase přišlo jako GoT - ti ledoví muži (nebo jak se jmenujou). Na hru mě to skutečně nenalákalo. Schválně jsem si poté pustil nějaký gameplay, no a zavřel ho tak po minutě. Prostě další klon wowka. Hrůza *11*
-
-
V čem klon? Že je to MMORPG?:)
-
-
Např. animace. Jsou šíleně nepropracované, postavy se ihned z běhu zastaví. Creepové, co jsou od boje sotva 5 metrů si tam přežvykují trávu. Dokonce i vzhled a držení těla některých hráčských postav mně přišla jako okopírovaná z wow. Dalo by se tam najít spousta dalších věcí, ale proč bych na to koukal? Napsal jsem můj názor, více se touto hrou zabývat nebudu.
-
-
I to že mají postavy dvě ruce a nohy je zkopírovaný z wowka. Že se nehanběj v tí bethesdě!
-
S Tvým nickem bych ani nic jinýho nečekal
-
-
Ano, můj nick je již samo vypovídající argument nade vše. Zato moje komentáře jsou bezduché a nepravdivé. Bohužel, u tebe to platí naopak a nemá cenu s tebou dále diskutovat.
-
-
Jj narcistický 15ti letý šmudla co ani nehrál betu a je hrozně chytrej :)
-
-
-
-
-