Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To video mělo potenciál (ta velká obruč s řetezama celkem ok), když ale to špatný ozvučení, nepřehlednej střih a hlavně roztřesená kamera...jenže pak přišla čarodějka frajerka, aby to celý zachránila...jenže pak ji skoro zastřelili, vrátily se ten střih a kamera a ke všemu ještě Arthas asi...
  • Úžasné, skvělé! Už teď jsem si to přeobjednal. Budu hrát jasně za Císařského. Je to moje nejoblíbenější rasa už od Morrowindu. Ta cena za sběratelskou edici je docela brutální, ale na druhou stranu; dvou set a půl stránkový Kapesní průvodce Císařstvím, soška, mapa a spousta in-game bonusů za to fakt stojí.

Těším se na Vás v Cyrodiilu :-)
    • aha tak to jsem nevěděl, omlouvám se :-)
    • tak to tě zklamu za císařský nejde hrát
      • Pri koupeni Imperial edice jde
      • walltar
        Jde .... sou v té imperiální edici jako hratelná rasa.
  • V traileru mi přijde, že si pomohli trochu WoWkem a trochu Diablem. Ale kouknout se na to dá.
  • Hmm celkem nudny ale hezky to vypada xD
  • Veskoslav
    Po dlouhé době zase skvěle udělaný trailer. A kupodivu mě i konec překvapil.
  • Jack1947
    No hezke to mozna je, efekty atp... jenze jinak ta hra nebude zadna SLAVA rika to kazdy kdo hral a ten kdo nehral prejme cizi nazor.

Pro MAINSTREAM Ano, jenze to uz se trochu opakuji. *4*
    • Jacku, ty se opakujes vzdy a vsude. *1*
  • michal.hofman.378
    Už se nemůžu dočkat!
    • Víš o tom, že existuje jediná česká fan-stránka o této hře?
      http://elderscrolls-online.tiscali.cz
      • to nemate na vlastni domenu?
        • walltar
          Máme .. http://elderscrolls-online.cz/ ... ale spolupracujeme s Games, takže máme domému s tiscalli. cz na konci.
  • Více info pro české a slovenské hráče najdete na
    http://elderscrolls-online.tiscali.cz
    • To víš že jo :D :D :D
      Už jsem na tu JEDINOU stránku málem zapomněl
    • *7*
      • walltar
        Ale tak bylo pěkný, jak to tady bylo 3x nad sebou... aspoň vidíš, jakou máme aktivní komunitu... redaktorů. *1*
        • Chce se mi zvracet! *1*
          • hlavne tam nelez maji jeste lepsejsi diskuzi nez je tady.. jediny plus co ma preorder muzes si vzit rasu co chces a jit v pvp proti fanouskum tohoto serveru.. vetsina bude totiz za ebonaky takze bude hodne masa do mlejnku :D
          • Zkus myslet na vojáky z první světové války, možná to pomůže.
            • *1*
  • Skvělý trailer...čekám před releasem ještě "třetí díl" :)
  • Pekne. Ale Warhammer O mel taky paradni trailer a jak dopadl...
    • XorxoxTalarius
      No zrovna trailer na Warhammer Online byl ten nejvetsi fail po kterem vsichni fandove zacali cut ze je nekde neco spatne :D
      • Podla mna zacali tusit ze nie co zle uz po prvom tyzdni hrania. Nedorobene Postavy, Chybajuce 2 mesta. nefunkcne PQ , Absencia dungov, imbalance pvp, Bugy atd a miliarda slubov !!! A to som bol bohuzial jeden z nich. Dammit MYTHIC *16*
        • XorxoxTalarius
          No tak ted nezbyva nez upinat nase zraky smerem k Behaviour a doufat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit