Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online přichází s bombastickým videem a speciální edicí
29.1.2014 | Aleš Smutný
282 příspěvků
-
Tohle už nevypadá jako hra ,co jsem před dvaceti léty miloval ... vlastní koně, povozy, lodě ....A konec konců..i na ty améby z Morrowindu bych si zvykl . Ale PETSa obruč z nebe ... vše se mění , jen mi přijde stále ten původní koncept fantasy středověku mnohem zajímavější :/ ....
-
Já jsem trošku zmatený klasickou digitální edicí a imperial edicí s imperial bonusy a nějakým šitem navíc (vcelku na nic, ale proč si nepřiplatit)...trošku mi to evokuje myšlenku, že za pár týdnů onám oznámí ještě nord edici a pointear edici, abychom v tom jako měli jasno....a všude bude dle rasy laděný poník, nějaký zvěřátko, a bonus na craft a oblékání do zbrojí náležící tomuto národu....možná kecám a nebude to tak ale :)
-
-
k poníkovi bude ještě hřebínek
-
-
Tak ja nevim. Co by v tom videu melo byt jinak? Libivou formou to predstavuje hru. Jsou tam tri strany co se rezou mezi sebou jako ve hre. Jsou tam daedry jako spolecny nepritel tak jako ve hre. Navazuje to na predchozi trailer. Plus
je tam ztucnela ludra velikosti panelaku a trocha brutalni destrukce. Uplne staci. -
Nechápu proč ale z nějakýho důvodu se mi při sledování toho traileru vybavilo jedno making of video k Old Republic. Myslim že to nějak souvisí.
http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-23-if-trailers-told-the-truth-article
Je to to druhý -
Tak deadrické brnenia pekné, celý trailer tiež, len ten koniec
je o tom že to je ďalší príbeh ako frozen throne, proste nemrtv, nejaký bývalý velký hrdina/bojovník atď. no uvidíme -
to evidentně skončí jak SWTOR!!
-
Milerád si koupím a vyzkouším, hodnotit budu po týdnech, ne po zkouknutí videa ;)
-
Uz to zdimou jako EA..
-
Ok, zbytečná je z mého pohledu, ostatní lidé můžou mít jiný pohled.
-
Škoda, že nenatočí takto film, ten trailer vypadá luxusně.