Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online přichází s bombastickým videem a speciální edicí
29.1.2014 | Aleš Smutný
282 příspěvků
-
Offtopic (ptam se zvedavosti):
Proc kazdej kruci rika ze SWTOR je mrtve a ze jsou na tom spatne a ja nevim co a jak dal. Hergot ta hra za minulej rok vydelala na mikrotransakcich skoro 120 milionu dolaru (a to je mela jak dlouho, pul roku?) plus je tam porad solidni zakladna subscriberu.
Proc v kazde diskuzi ctu "stejne to dopadne jako SWTOR" "zbydou jim oci pro plac jako tvurcum SWTOR" a tak dale ...
Ta hra prodala nekolik milionu kusu krabicove, lidi plati predplatne, servery praskaji ve sveh ... tak k certu kam chodite na ty odhady? -
-
No, nezapomínej, jaké ta hra měla vysoké náklady a ambice. Že musela přejít na f2p o něčem svědčí, ne? Ale já do toho samozřejmě tolik nevidím, jako její hráči.
-
počkej, tobě tohle přijde jako nějaký závratný číslo? a co to je vydělala? zisk nebo tržby?
-
To ze to vydelava jeste neznamena ze ta hra je vynikajici. Na predplatnem to vydelalo 62$ milionu, to vydelalo vic The simpsons- tapped out coz je mobilni hra. Kdyz se clovek podiva na naklady co EA stalo SWTOR tak mozna v tuhle dobu to zacina pomalu vydelavat do kapsy. O castku 127$ milionu se deli spolu s Fifa ultimate team, Fifa online 3.
-
Opravdu to tam žije? To mám radost a možná se tam ještě někdy podívám, co jsem se díval na pár videjí, tak jsem tam viděl dost debilní P2W systém, takže jak to je?
-
protože tady jsi na diskuzi, kde každý tomu sworu přeje jen to nejhorší.. a přání je otcem myšlenky.. realita pak už nikoho nezajímá a jedny z nejlepších výsledků na trhu s mmo sis právě určitě vymyslel a jsi fanboy *1*
zrovna o pár postů níž jsem rozvířil podobnou diskuzi -
Stačí aby pár lidí (kteří jsou relativně dost slyšet) něco podobného vyslovilo a většina ostatních se pak už jen veze a tyto "fakta" jen předávají dál. Obecně se tomu říká pomluva. Jednou ti nalepí nálepku a té se pak velmi těžko dá zbavit.
Taky na to má vliv to, že před vydáním hry měla obrovský hype, takže i obrovské očekávání. Takže míra negativních reakcí je přímo úměrná tomu kolik lidí rozdíl mezi realitou a sliby zklamal. -
-
Jo s tim musim souhlasit, bohuzel, kdyby to vydali o rok pozdeji s tim co je tam ted, tak udelali lepe. Ovsem na druhou stranu se diky tomu mohli dosti poucit
-
-
Přesně z tohodle důvodu se mi moc líbí způsob vydávání her formou EarlyAccessu. Vývojáři říkají: Něco už máme hratelné, ale ještě to není hotové a objevují se tamchyby. Dej nám nějaký peníze a můžeš hrát už teď. Pokud ti to nevyhovuje, počkej si až to bude hotové. To je fér přístup imho. JEdnání narovinu.
-
-
-
Nezapominej v jakem state zijes:-)
-
-
vazne mi nejde do hlavy, jak v dnesni dobe, kdy moznosti vyvojaru jsou temer neomezne, tak lidi, co by meli byt kreativni, jsou schopny stvorit jen dalsi klon deset let stare hry...
-
To by mě opravdu zajímalo co bude mít toto video společného se hrou. Ukázkový bullshot exercise. Naletěl jsem u SWTOR, podruhé to neudělám.
-
Vizuálně pěkné, je vidět že prachy jsou, ale je to chaotické bez nápadu a o ničem + zvukař musel bejt maximálně neschopnej, protože vynechávání zvuků atmosfericky opravdu nepůsobí. Aspoň že elfka dostala napřesdržku.
-
-
Fantasy! Dejte rasismu úplně nový rozměr! :-D
-
-
Však sem se ve WoWu dostal paradoxně se svým Blood Elfem nejednou do problému kvůli ingame rasismu. I kvůli takové šílenosti že jsem odmítal chodit dungy s nemrtvejma, někomu to vadilo tak mě napráskal a podle GM to je rasismus - asi nějakej ind to byl.
-
aneb citace z pravidel Shadowrunu 2.edice: Proč se bát toho snědýho chlápka, když támhleta věc (troll) má ruce jako lopaty?
-
-
A jeste ji pak navic zprznil viking, chudak holka:-(
-
-
Vikingove prilis neprznili, jelikoz potomci by byli slabe krve a tudiz nemeli dostatecny potencial, ikdyz je pravda ze i na to nasli reseni *1*
-
-
Sak zpriznit muzou, starat se nemusi:-P
-
-
Kdo vi, treba meli nejaky rasovy zakony *1*
-
-
-
zajímalo bys mě, jestlis dostal mínuska od miralfagů za prznení, nebo od TES lore fanatiků za vikinga *1*
-
-
-
Vsak oni spadnu na hubu a preberu sa :)
-
Já nevím mě se video líbilo :) .. Sestřih byl sice trochu zvláštní ale atmosféru to mělo. Je jasný že Blizzard je v tom trošku víš ale hledat si pro srovnání toho nejlepšího mi příjde trochu nefér. A upřímně se mi tohle líbilo možná víc než trailer na MoP. Jen mi to celý nepříde moc jako TES ale nemá cenu na všechno nadávat:) .. Vzhledem ke zkušenostem s MMO co vyšli po wowku tomu moc naděje nedávám ale nemá cenu na to prskat eště před vydáním *3*
-
Zajímalo by mě, z jaké hry bylo to video natočené, protože TES Online takhle vážně vůbec nevypadá. Modely postav vypadají úplně jinak a to i nejvyšším možným nastavením. Dočkáme se snad lepších modelů§ postav v plné verzi hry, protože v betě jsem viděl něco jiného - takové pěkné gumáky.
-
Je mi jasné, že tu budu za škarohlída, ale přece...
Neupírám tomu traileru, že je epický a musel stát jistě spoustu peněz, jen tak nějak, alespoň pro mě, postrádá smysl - za osm minut leckdo odvypráví malý román, ale o čem bylo tohle? Nějaký tuctový nekromant (jako vždycky) vylezl z Oblivionu (zase) a měl s sebou něco, co ukáplo sfinze z nosu (jak jinak). Jediné, co mě zahřálo, byl pohled na obléhané Imperial City.
Podobné případy už jsme tu měli (vzpomeňme na epické filmečky k SW:TOR), pokaždé však tvůrci narvali zbytečné prostředky do reklamy a prezentace a ne do obsahu samotného. Bethesda/Zenimax možná spíš měly zaplatit lepší scénáristy, kteří by nevymysleli takové nehoráznosti, jako epické bitvy, o nichž se Staré svitky vůbec nezmiňují nebo titul Emperor (!!!) udílený v battlegroundech.
Lord Akatosh, let me forget these heretics! -
Nebudu hodnotit ani tak technickou kvalitu, ale zmutovany monstra padajici z nebe jsou spis vysadou Diabla, ne Elder Scrolls. Vysledek bude jako vzdycky ze pro fanousky Diabla to nebude dost dobry, pro fanousky Elder Scrolls to nebude ELder SCrolls takze ve vysledku pro nikoho. Samozrejme pokud by hra byla ve stylu toho traileru. MMO nehraju takze je mi to jedno, kazdopadne Elder SCrolls jsem mel vzdycky rad.
-
Elder scrolls jako mmo prostě nefunguje. Maximálně co-op. Tahle hra nepřináší nic tak novýho a zajímavýho aby mě to přinutilo za ni utratit jedinou korunu. Ale těšim se na další ne mmo díl. :)