Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U youtube videi vlozenych do clanku (treba gamesplay) neni moznost pusteni na fullscreen, asi se zmenou redakcniho systemu vypadli prislusne tagy pri vkladani embedded videi...
  • V minulé verzi webu byl v "Diskuze" v části "Kam jsem naposledy psal" vidět začátek uživatelovo příspěvku a teď už to vidět není, což je škoda, protože třeba zrovna já jsem člověk, který rychle zapomene, co psal, takže by bylo hezké to tam vrátit, abych nemusel zbytečně naklikávat na příspěvek, na který mi někdo zareagoval, ale už si nepamatuju, co za příspěvek to bylo.
  • zdeeneek
    Tip na recenzi: Nintendo Pocket Football Club - hra vychazi na 3DS zitra.

    http://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-3DS-download-software/Nintendo-Pocket-Football-Club-852614.html
    https://www.youtube.com/watch?v=Bai1c40JC2c#t=129
  • Zdravim, uz je to nejaky patek, takze se musim ozvat.
    Za donate mam vyple reklamy, ale kdykoliv se dostanu na jakoukoliv stranku diskuze, ono "vypnuti" nefunguje, uz mi to ani nepise ze bych nebyl prihlasen (coz se v zahlavi diskuze delo a tudiz jsem tyto dva pruvodni jevy spojoval), pouze mam zaplevelenou stranku reklamou.
    Docela bych ocenil, kdyby to uz nekdo dal do kupy, nektere ty reklamy jsou totiz opravdu nevkusne vlezle a proto mi taky po vice nez dvou tydnech dochazi trpelivost, zvlast kdyz jste ted z postoje "donate" presli na postoj "zaplatte si vypnuti reklam" by bylo vhodne tuto sluzbu poskytovat plne funkcni

    Diky s pozdravem Row.
    • blixa
      Dame to do kupy, sorry za to. Tech pai kolem zmeny redakcniho systemu a designu bylo fakt hodne, a na tohle se zapomnelo - diskuse bezi na jiny domene, proto nebylo to vypnuti automaticky.. Dame do do poradku do konce tydne.
      • byl jsem celkem trpelivy, ale neda mi to se nezeptat, a do konce ktereho ze tydne? *7*
  • Tilwaen
    Zdravím, nefunguje mi už asi dva dny odkaz "Diskuze" z horní lišty (čili odkaz http://diskuse.tiscali.cz/games/ ). Hodí mě to na prázdnou bílou stránku. Zkoušeno v Opeře 20.0 a IE 11.
  • Mate to nejaky rozm*dany, nejde se nedaji rozkliknout clanky ☺
  • Mno nevim jak komu ale me se skube kazda stranka Games a trva dobrych ctyri pet vterin nez na ni muzu scrolovat mysi. Asi se pokazdy checkujou ty FB a G+ tajtrdlikoviny. Ve finale si pripadam jak v devadesatych letech kdy jsem cekal az se stranka postupne nacte. Pripojeni mam rychle, tim to neni.
  • Nemůžu si pomoct, ale mizí mi z diskuse.tiscali.cz/games/ prvky a je to dost komické. Nejdřív samotné přihlášení, pak i tlačítko "přihlásit se" a teď i ta žlutá výplň. http://puu.sh/88kuM.png

    To prosím ve čtyřech prohlížečích se čtyřmi layout enginy.

    Edit: Mimochodem, přihlašovat se musím přes ten odkaz vedle nového příspěvku, ostatní mi hází "nekorektní cílové URL", nebo tak něco.
    • blixa
      Jaky odkaz presne ty hlasi "Nekorektni cilove URL" pls? Nemuzeme to nikde objevit...

      ad chybky - vcera jsme nasazovali novou verzi Games a cele odpoledne byly trochu problemy s vykonem serveru. Dneska uz by to melo byt vsechno OK.
      • http://diskuse.tiscali.cz/games/ pro jistotu nefunguje vůbec, zobrazuje to jen bílou plochu se zdrojem "!-- disc1 89 --" :(
      • Ten na hlavní straně vpravo nahoře taky funguje (ale tam prakticky nechodím), tu chybu mi hází ten v diskuzích nalevo pod "proč se registrovat".

        Jinak hlásím, že žlutá lišta je zpět, odkaz na přihlášení nikoliv :) . A vůbec všude z diskuzí zmizela ta část, kde je odkaz na přihlášení a pak ikona uživatele (to co chybí i v tom prvním screenu).
  • MrSanta
    Kluci, že se v tom zase vrtáte *1*?
    Listování v diskuzích, editace příspěvku atd je nějaké lenošné dneska.
    EDIT: tak vůbec to je těch posledních pár hodin (asi tak od 12 hod) nějaké zpomalené. I hlavní stránku mi to ve Firefoxu načítá 'neuvěřitelně' dlouho.
  • Když v mobilní verzi kliknu na diskuzi, bez jakéhokoliv varování mě to přesměruje na klasickou stránku, plnou reklamy a nesouvisejících obrázků. FUP pláče, operátoři se radují.
    • blixa
      To je divny, ja mobilni verzi pouzivam a diskuse mam normalne mobilni.. Nahlasim to technikum.
      • V tom případě doplním, že mám Windows Phone 8 (nejnovější verzi), prohlížeč IE.
        Ať jdu do komentářů přímo z hlavní stránky, nebo klasicky z detailu článku. Háže mě to na nemobilní verzi diskuze.
        Než proběhl redesign, tak to nedělalo, až po něm (i když nevím, jestli to má přímou souvislost, protože na mobilní verzi webu se nic neměnilo).
    • ezechiel25-17
      K tomu bych přidal, že nějak v mobilní verzi nemůžu najít autora článku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit