Přejít na výpis diskuzí
První patch pro Diablo III: Reaper of Souls přinese žebříčky a sezóny
19.6.2014 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Lituju, že jsem za tohle dal svých těžce vydřených 1250 korun. Tahle parodie si nezaslouží název Diablo
-
Zásadní problémem D3 je krátká herní doba.Pokud mi blizzard zaručí 10 hodin čistého času, zajímavého děje,méně instantní akce tak potom to mužeme nazvat rpg.RPG není jen o vývoji postavy a a mydlení potvor.Je čas posunout serii dál.Ne každý se totiž jmenuje František fuka.Jeden datadisk jeden akt to je vtip?
-
-
k tomu len tolko: D2: LOD - 1 nový akt. QQ more
-
To jste špatně pochopili.výrazem posunout serii dál jsem neměl namysli mass effect a podobně.šlo o vylepšení mechanik co DRPG žánr nabízí.Dobře to vystihl cocra,že akční složka dominuje a ostatní ostrouhaj.Chci snad příliš?ne.Nechci žádná tisková prohlášení a ani hordy dialogů.D bylo je bude vždy o grindování..tak jo ale nemůžu se zbavit pocitu že story mod dost zanedbávají.Mathael jako anděl smrti nedostal tolik prostoru jak by si zaloužil.Adria to sehrála dost epizodicky,takže se nechá ochotně rámci scénáře zmasakrovat/počká/,hlavně že má plnou hlavu vize svého paníčka.To je panečku trend drž hubu nemysli a hraj/grinduj/.
-
sorry, ale pak sis špatně vybral hru, diablo 3 je především o grindu, získávání lepšího vybavení a vymýšlení co nejlepšího buildu. Z toho pohledu je to podle mě výborná hra a mě osobně baví víc než třeba mass effect, který má sice skvělou prezentaci a hodiny dialogů, ale soubojový systém a vývoj postav je o ničem
-
To sis spletl hru. Diablo dycky bylo a stale je tezka farma *14*
-
RPG asi ne, ale co takhle ARPG čímž Diablo 3 je?
-
-
ne je to adolescent rpg *14*
-
a to je co Anti RPG? :D
-
-
Action RPG.
-
-
-
-
Ten nadpis je dosti zavádějící. Tohle zdaleka není první patch pro Reaper of Souls, těch již bylo několik.
-
-
Tohle je totiz "the first major content patch for Reaper of Souls"
Diablo forever! -
Ale je snad první, co přináší do hry nějaké nové mechaniky, ne?
-
-
parada dalsi veci, ktere nikdo nechce misto toho aby konecne neco doopravdy udelali s lootem, kdy loot je porad stejne tragickej jako ve vanile, ten dnesni trend vyvojaru, kdy se porad pridava neco noveho misto toho aby se ladilo to co jiz mam me vytaci...pojem legendarni item v D3 ma vyznam jako toaletni papir, pro me by legendarni item mel znamenat, ze kdyz uz by mi konecne padnul tak se znej posadim na zadek a moje postava dostane poradnej boost a ne ze si snima budu tapetovat banku nebo rozkladat
-
-
To ze padla legendarka jednou za uhersky rok tu uz bylo ne? A moc se to lidem nelíbilo, tak ted padaj porad no..holt komunita..ta je nejdulezitejsi. Me osobne ale kvalita legendarek prijde ted dobra, ne ze by kazda byla pouzitelna ale občas padne peknej kousek...hmm..proste porad někdo bude remcat..
-
-
Pan flash789 má pravdu imho. Dropuje to krásně!
-
-
-
Je pravda, že by měl v budoucnu vyjít ještě jeden datadisk?
-
-
Kdysi někdo z Blizzardu omylem (předpokládám, že tohle opravdu bylo omylem) leaknul nějaký dokument, ve kterém byly rozepsány plány do budoucna. No a pokud mě pamět nešálí, tak zatím vše vyšlo jak tam bylo zmíněno.
A pro D3 tam opravdu byly dva datáče. -
-
je verejne zname ze pre d3 vyjdu 2 datace, :(
-
-
bude, ale herní obec doufá, že nebude...
-
-
Prej "herni obec" *1*
-
-