Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • datadisk sem zatím nekoupil a po zprave, ze maj i do D3 prijit sezony a zebřičky urcite ani nekoupim. Zas tolik casu na hrani nemam a nez poradne zacnu, je restart. Je to skoda, ale Diablo tim pro me skončilo. Aspon bude cas na jiny věci :-)
  • k tomu len tolko: D2: LOD - 1 nový akt. QQ more
  • Ristoro
    To je pravda. Přidávají další věci, už mám bordel v tom, kde, co najdu. Nechat v jedné formě alespoň pár měsíců, popřípadě sem tam upravit skilly některých postav (například Monk, který má podle mě nejméně funkčních buildů).
  • Me to chytlo az pri hrani s gamepadem bez lagu, tak cekam na srpen abps3 verzi...
  • Mam stale za to ze jsem udelal 2x stejnou chybu. Koupil jsem si DIII a prestal jej po chvili hrat (nuda po vsech smerech). S vidinou snad lepsi zabavy jsem udelal tu samou chybu po druhe a koupil si datadisk a hadejte jak to dopadlo?
    Je to smutne ale po DI a DII je tohle Diablo to nejslabsi a nejhorsi ze vsech tri. Skoda tohoto titulu a doufam ze jej pohrbi s uctou a nebudou se snazit snad o Diablo IV.
    Takze Blizzarde, prosim Vas, uz zadne dalsi Diablo. Chci si jej pamatovat v dobrem .)
  • Pro mě zcela určitě ano.
  • D2 jsem sám dohrál XY krát a nikdy , jsem žádného šaška k hraní nepotřeboval, ale ať dělám co dělám tak tento pocit u D3 nemám, protože D3 předchozímu dílu nesahá ani po kotníky a celkové nemám ani chuť, ani čas D3 dokola hrát, jelikož k tomu nemám žádný důvod a o zábavnosti u D3, nemůže být ani řeč.
  • Jako datadisk na chvíli zabavil, ale teď pár měsíců po vydání mám takový pocit, že čím více se v tom hnípou a mění, tím je to jen a jen horší.
  • Nazdárek lidičky.
    Lut rozhodně tragický není a padají i poměrně zajímavé kousky na hraní. To že vám nepadají žádné předměty, které by jste mohli použít není přímo problém autorů, ale toho, že jedeme pořád dál a dál a bez jakéhokoliv restartu. Výsledkem je ovšem to, že dříve či později nám vypadnou nejlepší předměty a lepší, už nejsou k mání. Tak se nám autoři uchylují k tomu, že dávají do hry lepší a lepší předměty. Vlastně zadaného úhlu pohledu jsou sezóny správný směr, který nám určí přesně vymezený časový úsek. V který budeme hledat prostě a jednoduše ty nejlepší předměty, které budou ve hře k mání.
    Hlavně Diablo pro mě vždycky bylo o hromadné likvidaci nepřátel jako takových, dají se likvidovat i po jednou, ale chce to trpělivost, kterou dneska většina hráčů podstatě ani nemá bohužel.
    S pozdravem!
  • Feťákama máš na mysli bottery nebo ty, co quadboxujou Crusadera? :D
  • To jste špatně pochopili.výrazem posunout serii dál jsem neměl namysli mass effect a podobně.šlo o vylepšení mechanik co DRPG žánr nabízí.Dobře to vystihl cocra,že akční složka dominuje a ostatní ostrouhaj.Chci snad příliš?ne.Nechci žádná tisková prohlášení a ani hordy dialogů.D bylo je bude vždy o grindování..tak jo ale nemůžu se zbavit pocitu že story mod dost zanedbávají.Mathael jako anděl smrti nedostal tolik prostoru jak by si zaloužil.Adria to sehrála dost epizodicky,takže se nechá ochotně rámci scénáře zmasakrovat/počká/,hlavně že má plnou hlavu vize svého paníčka.To je panečku trend drž hubu nemysli a hraj/grinduj/.
  • No uzasnej patch...merit pera s ostatnima fetakama je asi tak posledni, co me na tyhle hre bavi. Datak docela bavil, ale tak max na mesic, dal je to stereotyp a vyhozenej cas. Nemluve o tom, jak to dojebali s gamblem. Cas smazat.
  • sorry, ale pak sis špatně vybral hru, diablo 3 je především o grindu, získávání lepšího vybavení a vymýšlení co nejlepšího buildu. Z toho pohledu je to podle mě výborná hra a mě osobně baví víc než třeba mass effect, který má sice skvělou prezentaci a hodiny dialogů, ale soubojový systém a vývoj postav je o ničem
  • flash789
    nemusi
  • To máš dobrý. Mně teď sice spadl setovej Source pro Wiz a pár dní předtím ještě jedny legendární rukavice, ale jinak to byla poslední dobou spíš bída. Pár věcí skončilo v truhle, zbytek pak roztlučenej na prvočinitele.
  • Tohle je totiz "the first major content patch for Reaper of Souls"
    Diablo forever!
  • je verejne zname ze pre d3 vyjdu 2 datace, :(
  • Prej "herni obec" *1*
  • Pan flash789 má pravdu imho. Dropuje to krásně!
  • To sis spletl hru. Diablo dycky bylo a stale je tezka farma *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit