Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me spis stve jak s kazdym patchem nesmyslne meni leg/set.
    V patchi 2.06 zmenili bonus set monkovi ze 100% na 3000%.
    To je 30x vetsi dmg!!!Ty cisla si snad cucaji z prstu,pochopim zmeny v radech procent-50% ,
    ale ne takove obrovske skoky.
    Nemluve o tom,ze pak vetsi variabilitu buildu zase zmeni na 1 pouzitelny.
  • Lituju, že jsem za tohle dal svých těžce vydřených 1250 korun. Tahle parodie si nezaslouží název Diablo
  • Zásadní problémem D3 je krátká herní doba.Pokud mi blizzard zaručí 10 hodin čistého času, zajímavého děje,méně instantní akce tak potom to mužeme nazvat rpg.RPG není jen o vývoji postavy a a mydlení potvor.Je čas posunout serii dál.Ne každý se totiž jmenuje František fuka.Jeden datadisk jeden akt to je vtip?
  • bude, ale herní obec doufá, že nebude...
  • Qub4_honor
    Ten nadpis je dosti zavádějící. Tohle zdaleka není první patch pro Reaper of Souls, těch již bylo několik.
  • parada dalsi veci, ktere nikdo nechce misto toho aby konecne neco doopravdy udelali s lootem, kdy loot je porad stejne tragickej jako ve vanile, ten dnesni trend vyvojaru, kdy se porad pridava neco noveho misto toho aby se ladilo to co jiz mam me vytaci...pojem legendarni item v D3 ma vyznam jako toaletni papir, pro me by legendarni item mel znamenat, ze kdyz uz by mi konecne padnul tak se znej posadim na zadek a moje postava dostane poradnej boost a ne ze si snima budu tapetovat banku nebo rozkladat
  • Je pravda, že by měl v budoucnu vyjít ještě jeden datadisk?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit