Přejít na výpis diskuzí
První patch pro Diablo III: Reaper of Souls přinese žebříčky a sezóny
19.6.2014 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Ten nadpis je dosti zavádějící. Tohle zdaleka není první patch pro Reaper of Souls, těch již bylo několik.
-
-
Tohle je totiz "the first major content patch for Reaper of Souls"
Diablo forever! -
Ale je snad první, co přináší do hry nějaké nové mechaniky, ne?
-
-
parada dalsi veci, ktere nikdo nechce misto toho aby konecne neco doopravdy udelali s lootem, kdy loot je porad stejne tragickej jako ve vanile, ten dnesni trend vyvojaru, kdy se porad pridava neco noveho misto toho aby se ladilo to co jiz mam me vytaci...pojem legendarni item v D3 ma vyznam jako toaletni papir, pro me by legendarni item mel znamenat, ze kdyz uz by mi konecne padnul tak se znej posadim na zadek a moje postava dostane poradnej boost a ne ze si snima budu tapetovat banku nebo rozkladat
-
-
To ze padla legendarka jednou za uhersky rok tu uz bylo ne? A moc se to lidem nelíbilo, tak ted padaj porad no..holt komunita..ta je nejdulezitejsi. Me osobne ale kvalita legendarek prijde ted dobra, ne ze by kazda byla pouzitelna ale občas padne peknej kousek...hmm..proste porad někdo bude remcat..
-
-
Pan flash789 má pravdu imho. Dropuje to krásně!
-
-
-
No uzasnej patch...merit pera s ostatnima fetakama je asi tak posledni, co me na tyhle hre bavi. Datak docela bavil, ale tak max na mesic, dal je to stereotyp a vyhozenej cas. Nemluve o tom, jak to dojebali s gamblem. Cas smazat.
-
-
Feťákama máš na mysli bottery nebo ty, co quadboxujou Crusadera? :D
-
-
Je pravda, že by měl v budoucnu vyjít ještě jeden datadisk?
-
-
Kdysi někdo z Blizzardu omylem (předpokládám, že tohle opravdu bylo omylem) leaknul nějaký dokument, ve kterém byly rozepsány plány do budoucna. No a pokud mě pamět nešálí, tak zatím vše vyšlo jak tam bylo zmíněno.
A pro D3 tam opravdu byly dva datáče. -
-
je verejne zname ze pre d3 vyjdu 2 datace, :(
-
-
bude, ale herní obec doufá, že nebude...
-
-
Prej "herni obec" *1*
-
-
-
Nazdárek lidičky.
Lut rozhodně tragický není a padají i poměrně zajímavé kousky na hraní. To že vám nepadají žádné předměty, které by jste mohli použít není přímo problém autorů, ale toho, že jedeme pořád dál a dál a bez jakéhokoliv restartu. Výsledkem je ovšem to, že dříve či později nám vypadnou nejlepší předměty a lepší, už nejsou k mání. Tak se nám autoři uchylují k tomu, že dávají do hry lepší a lepší předměty. Vlastně zadaného úhlu pohledu jsou sezóny správný směr, který nám určí přesně vymezený časový úsek. V který budeme hledat prostě a jednoduše ty nejlepší předměty, které budou ve hře k mání.
Hlavně Diablo pro mě vždycky bylo o hromadné likvidaci nepřátel jako takových, dají se likvidovat i po jednou, ale chce to trpělivost, kterou dneska většina hráčů podstatě ani nemá bohužel.
S pozdravem! -
Zásadní problémem D3 je krátká herní doba.Pokud mi blizzard zaručí 10 hodin čistého času, zajímavého děje,méně instantní akce tak potom to mužeme nazvat rpg.RPG není jen o vývoji postavy a a mydlení potvor.Je čas posunout serii dál.Ne každý se totiž jmenuje František fuka.Jeden datadisk jeden akt to je vtip?
-
-
k tomu len tolko: D2: LOD - 1 nový akt. QQ more
-
To jste špatně pochopili.výrazem posunout serii dál jsem neměl namysli mass effect a podobně.šlo o vylepšení mechanik co DRPG žánr nabízí.Dobře to vystihl cocra,že akční složka dominuje a ostatní ostrouhaj.Chci snad příliš?ne.Nechci žádná tisková prohlášení a ani hordy dialogů.D bylo je bude vždy o grindování..tak jo ale nemůžu se zbavit pocitu že story mod dost zanedbávají.Mathael jako anděl smrti nedostal tolik prostoru jak by si zaloužil.Adria to sehrála dost epizodicky,takže se nechá ochotně rámci scénáře zmasakrovat/počká/,hlavně že má plnou hlavu vize svého paníčka.To je panečku trend drž hubu nemysli a hraj/grinduj/.
-
sorry, ale pak sis špatně vybral hru, diablo 3 je především o grindu, získávání lepšího vybavení a vymýšlení co nejlepšího buildu. Z toho pohledu je to podle mě výborná hra a mě osobně baví víc než třeba mass effect, který má sice skvělou prezentaci a hodiny dialogů, ale soubojový systém a vývoj postav je o ničem
-
To sis spletl hru. Diablo dycky bylo a stale je tezka farma *14*
-
RPG asi ne, ale co takhle ARPG čímž Diablo 3 je?
-
-
ne je to adolescent rpg *14*
-
a to je co Anti RPG? :D
-
-
Action RPG.
-
-
-
-
Lituju, že jsem za tohle dal svých těžce vydřených 1250 korun. Tahle parodie si nezaslouží název Diablo
-
Me spis stve jak s kazdym patchem nesmyslne meni leg/set.
V patchi 2.06 zmenili bonus set monkovi ze 100% na 3000%.
To je 30x vetsi dmg!!!Ty cisla si snad cucaji z prstu,pochopim zmeny v radech procent-50% ,
ale ne takove obrovske skoky.
Nemluve o tom,ze pak vetsi variabilitu buildu zase zmeni na 1 pouzitelny. -
-
Ten set sám o sobě byl dost slabej oproti jiným, zejména napříč všemi classy (marauder, IK,... to je jiný kafe). A kor když to je až bonus za 6 kousků.
A v současný době (mluvme tedy o 2.05) většina monků hrála tanky build, páč s DPS buildy se moc monkové nechytali...
Podle mě je boost na místě. -
-
Boost potrebovali ale ne jen bonusem ze setu.
Me jde o ty cisla,v kazdem patchi meni damage skillu bonusu dost brutalne.
Ty boosty jsou ve stovkach a nekdy i tisicovce procent.
Nechapu jak to takhle muzou stale menit , kdyz maji ptrka.
Musi mit aspon trochu prehled o tom,kolik ma kazdy skill,bonus davat
a trochu je menit. -
Ja myslim, ze Tes nezpochybnoval nutnost boostu, ale spis samotnou velikost. Lidi, kteri navrhujou tyto cisla, by meli mit aspon pribliznou predstavu o tom, kolik je hodne a kolik malo. Tady mi to pripadalo, ze proste jen strili cisla od boku.
-
-
-
Tak na patch se těším. Sice nemám v plánu útočit na žebříčky, ale rád si zase zaexpím. Jinak pro lidi kterým se ta hra nelíbí a litují peněz ...před vydáním byla přístupná beta všem a mnoho lidí co znám odradila. Co vás přimělo si to teda koupit ??? Pro ty co chtějí HC RPG tak asi hledejte jinde protože HC RPG diablo nebylo nikdy a to ani 1 ani 2 i to podle vás super HC PoE není (to je navíc po týdnu nudnější jak simulátor lesa) ...hold hledáte ve špatném žánru.
-
-
Tak já jsem tu hru koupil protože jsem hrál D1 a 2. Doufal jsem, že tak skvělá značka bude pokračovat ale bohužel. Strašně mě sere že všechny luxusní hry vždycky zkazí vyjebaný multiplayer.
-
-
Wow, takze z tveho pohledu je D2 SP lepsi nez D2 MP?
-
-
Pro mě zcela určitě ano.
-
-
-
Tak Diablo je grind pro fanousky a nic vic. Kdo k tomu pristipuje s jinym pohledem, musi se smirit se zklamanim.
-
-
Paráda. Dalsi patch. Zase zafarmim na hardcore *14*
Jen myslim, ze je prehnanej drop legendarek. Sem uplnej zavalenej legendarkama! Sileny jak to dropuje... -
-
To ze to dropuje jeste neznamena, ze dropuji dobre veci, ktere potrebujes, a se spravnymi staty.
-
-
No ja si teda rozhodne nestezuju na kvalitu *5* Obcas mi padaj fakt silenosti.
-
-
To máš dobrý. Mně teď sice spadl setovej Source pro Wiz a pár dní předtím ještě jedny legendární rukavice, ale jinak to byla poslední dobou spíš bída. Pár věcí skončilo v truhle, zbytek pak roztlučenej na prvočinitele.
-
-
-