Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ja si teda rozhodne nestezuju na kvalitu *5* Obcas mi padaj fakt silenosti.
  • Jen bych podotknul, ze aktualni D3: RoS 2.0.6 je dost odlisny od D3 pred 2 lety.Ty vsechny patche to promenily a meni mooc a k lepsimu.
    Skoda jen, ze uz neni aukce za realny prachy.To mi delalo radost, muheh. Jako treba prodana sekera za 20eur nebo ring za 5mil gold prodanej za 7 eur. To byly casy.
  • dankaspar
    To ze to dropuje jeste neznamena, ze dropuji dobre veci, ktere potrebujes, a se spravnymi staty.
  • Tak diablo se musi hrat pekne ve vic lidech, to je prece jasne jak slunce.
  • Boost potrebovali ale ne jen bonusem ze setu.
    Me jde o ty cisla,v kazdem patchi meni damage skillu bonusu dost brutalne.
    Ty boosty jsou ve stovkach a nekdy i tisicovce procent.
    Nechapu jak to takhle muzou stale menit , kdyz maji ptrka.
    Musi mit aspon trochu prehled o tom,kolik ma kazdy skill,bonus davat
    a trochu je menit.
  • Paráda. Dalsi patch. Zase zafarmim na hardcore *14*
    Jen myslim, ze je prehnanej drop legendarek. Sem uplnej zavalenej legendarkama! Sileny jak to dropuje...
  • ne je to adolescent rpg *14*
  • Action RPG.
  • Still
    Ale je snad první, co přináší do hry nějaké nové mechaniky, ne?
  • Ja myslim, ze Tes nezpochybnoval nutnost boostu, ale spis samotnou velikost. Lidi, kteri navrhujou tyto cisla, by meli mit aspon pribliznou predstavu o tom, kolik je hodne a kolik malo. Tady mi to pripadalo, ze proste jen strili cisla od boku.
  • Wow, takze z tveho pohledu je D2 SP lepsi nez D2 MP?
  • flash789
    To ze padla legendarka jednou za uhersky rok tu uz bylo ne? A moc se to lidem nelíbilo, tak ted padaj porad no..holt komunita..ta je nejdulezitejsi. Me osobne ale kvalita legendarek prijde ted dobra, ne ze by kazda byla pouzitelna ale občas padne peknej kousek...hmm..proste porad někdo bude remcat..
  • Kdysi někdo z Blizzardu omylem (předpokládám, že tohle opravdu bylo omylem) leaknul nějaký dokument, ve kterém byly rozepsány plány do budoucna. No a pokud mě pamět nešálí, tak zatím vše vyšlo jak tam bylo zmíněno.

A pro D3 tam opravdu byly dva datáče.
  • Ten set sám o sobě byl dost slabej oproti jiným, zejména napříč všemi classy (marauder, IK,... to je jiný kafe). A kor když to je až bonus za 6 kousků.

A v současný době (mluvme tedy o 2.05) většina monků hrála tanky build, páč s DPS buildy se moc monkové nechytali...

Podle mě je boost na místě.
  • a to je co Anti RPG? :D
  • Tak já jsem tu hru koupil protože jsem hrál D1 a 2. Doufal jsem, že tak skvělá značka bude pokračovat ale bohužel. Strašně mě sere že všechny luxusní hry vždycky zkazí vyjebaný multiplayer.
  • Problém je, že Diablo 3 je kočkopes. Není to pořádné mmo a není to ani pořadné hack and slash... Vše je tak na půl cesty, když si k tomu člověk připočte infantilní look, tak je to strašné zklamaní, ale na druhou stranu na konzoli ve více lidech je to zábavná pařba. Hodně nevyrovnaná hra...
  • Cocra
    Tak Diablo je grind pro fanousky a nic vic. Kdo k tomu pristipuje s jinym pohledem, musi se smirit se zklamanim.
  • RPG asi ne, ale co takhle ARPG čímž Diablo 3 je?
  • Tak na patch se těším. Sice nemám v plánu útočit na žebříčky, ale rád si zase zaexpím. Jinak pro lidi kterým se ta hra nelíbí a litují peněz ...před vydáním byla přístupná beta všem a mnoho lidí co znám odradila. Co vás přimělo si to teda koupit ??? Pro ty co chtějí HC RPG tak asi hledejte jinde protože HC RPG diablo nebylo nikdy a to ani 1 ani 2 i to podle vás super HC PoE není (to je navíc po týdnu nudnější jak simulátor lesa) ...hold hledáte ve špatném žánru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit