-
mně se zase na stránce Diskuze neukají nové příspěvky u téhle sekce. ostatní jsou v pohodě, možná ještě u Fight Club diskuze, tam toho moc nepřibývá, takže nevím
-
Když přijdu na web, u článků v počtu komentářů zmizelo to číslo, které udávalo počet nových komentářů od mé poslední návštěvy dané diskuse. Prosím o opravu, je to velmi důležitý údaj.
-
-
Jj, mají to rozbité...
-
Blbne to posledních pár dní, jako by úplně přestalo fungovat počítadlo nových příspěvků. Přidávám se k prosbě o opravu.
-
Mno... je to řádně rozjeb... tedy rozbité.
-
-
Nefunguje mi jít na svůj profil. O.O Hlásí to Internal Server Error. Ostatních profily mi jdou, ten můj mi nejde ani když se odhlásim a najedu si na něj. Ani v jiném prohlížeči.
-
-
Sorry, mel jsem dovolenou, nemel to kdo nahlasit programatorum. Opravime to co nejdriv.
-
-
A už to funguje, díky :)
-
-
Ani můj tvůj a některé jiné profily taky nefungují... Tiscali... snad na tom maká .
Když... si chci upravit profil stále nejde jen mně zajimá jestli se o tom ví atp...
-
-
Technicka k mistnimu prehravaci videi: poskubava behem prehravani (nezpusobeno cekanim na data). Patrne je to zejmena u plynulych svenku a podobne (jako treba ted u noveho videa z X-Com2, drivejsi trailer na novy Tomb Raider z E3, atp.). Rozdil je jasne patrny zejmena pri porovnani s originalem na youtube (a nemusi byt zrovna 60fps).
-
-
A já myslel, že je to mojim pomalym compem ...
-
-
vcera jsem taky zaregistroval ten bug pri prochazeni starsich clanku, na jedny strance to koncilo shadow warrior 2, po presunu na dalsi stranku historie zacinala Kooperativní kyberpunková řežba Hollowpoint, hle a pod ni znova shadow warrior 2? takze krome hollowpointu se mi tam jeste minimalne jeden dalsii clanek schovaval
-
-
ted mi tam zrovna chybi ta hra, co si lidi skladaj lode jenom proto, aby na ni mohla odletet posadka bez nej... ta me docela zaujala
-
mně se občas články taky schovají
-
-
Zdravím lidi, nevím jestli tu už tato otázka nebyla někdy položená, snad ne, pokud ano, omlouvám se za další opakování, ale zajímalo by mě, neplánujete udělat aplikaci na Windows phone?? S články, novinkami, a později třeba i recenze atd...WP má dle mého čím dál více lidí, a myslím, že by se aplikace určitě využila :) i popřípadě za nějaký ten peníz :)
-
Zdarec redakce sjíždím retro gamesplaye od vás velice rád. A chci se zeptati zda neuvažujete o retru s hrou Outcast (1999 Appeal) jelikož je to moje srdcofka a doufám že i jiných hráčů kteří sem chodí. Popřípadě jak jste zmínili dnes v retru společnost Xatrix tak retro gamesplay výborný gangsterky Kingpin :) Díkec moc alespoň za zamyšlení se nad tím *3*
-
RTCW *14* retro !!! tím jste mi udělali a mnohým ( respkzt doufám) pamětníkům radost ... to jsem fakt nečekal. *3*
-
Mám problém se svou recenzí hry Hatred. V systému mi probliklo "čeká na schválení", ale po dalším přihlášení a odhlášení už ji nemůžu najít. Mohl by mi někdo potvrdit, že ji opravdu máte v pořadí, abych ji za pár neděl nemusel znovu nahrávat s tím, že vyleze někdy v červenci? Díky.
-
-
Fajn čtení. První oddíl je perla.
-
-
Ď
Tento příspěvek již byl jednou vložen. - si piš, že byl
-
-
mame ji.
-
-