Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • planujete nejaky claneko star citizen z gamescomu? https://www.youtube.com/watch?v=a9rqPp_Cyk4
  • nefunguje vam vyhledavani dam treba the settlers a vyhleda všechno co ma v nazvu the
    • blixa
      S vyhledavanim si ted akorat hrajeme a snazime se ho vylepsit. Dejte nam jeste tak tyden a melo by to byt o dost lepsi.
  • Už byste taky mohli opravit ten lokální přehrávač videí. Aspoň půl roku (od E3) je v tom přehrávači napřed zvuk. Dělá to u všech videí, v obou prohlížečích. Všechny videa si pak musim hledat na youtube, pač tady na to koukat nejde.
    • blixa
      Obavam se ze tohle bude spis chyba nekde u tebe - nezaznamenal jsem jedinou stiznost na tohle tema, a ty by urcite prisly, pokud by to byl takle dlouho trvajici problem..

      Zkousel jsi se prepnout mezi flash a html5 verzi prehravace? Prepinatko je v levym hornim rohu.. Zkus to, je mozny ze to pomuze - nebo pripadne pak napis jakou verzi presne pouzivas..
  • Proč nebudou konference z GC živě? *16*
  • MickeyMutant
    "Možná si představuješ, že pro ten místní cirkus by se jeden rozkrájel, no a i kdyby z nějaké povinnosti a nutnosti přece jen ano, tak je to pořád někdo, kdo tu nebude tancovat přes víkend, aby utěšil aktuální ČTK-choutky nějakýho udržkovanýho ptáka. A tak tedy přišlo pondělí a dotyčný/dotyční činí nyní a prostřednictvím své rubriky krátkých zpráv, co se kde ve videoherním světě stalo (klidně i za posledních pár dní), přinesli tuto 3 dny starou zprávu. A h*vno se stalo. A protože někteří lidi kromě toho, aby se pozastavovali nad tím, kdy to vlastně kdo kecl a zda se to vědět mělo 3 dny zpět, tu podobné informace stráví bezproblémů, neděje se vůbec nic. Protože teď to ví, z Games, z jejich bleskovek, zrovna za 3 dny. Konspirace jak víno."

    Tenhle názor od Kejsí Ku*va Rajbeka dnes dostal od redakce hvězdičku, to znamená "líbí se redakci". Byla to reakce na někoho, kdo si postěžoval, že mezi bleskovkami se jako novinka objevila tři dny stará zpráva. Není té upřímnosti od vás přece jen trochu moc? Nebo je to nová cesta, jak přistupovat k moderování diskuzí, jak o ní mluvil Petr Poláček v podcastu? Podobně vyjádřený názor by totiž normálně na svých stránkách veřejně nepodpořil ani průměrně příčetný blogger.
    • Svět se v h*vno obrací. Taky tomu tady poslední dobou nějak nerozumím.
    • Myšlenka tohoto mého pseudo literárního blití (pro jazykovědce tvého formátu a výstupu je to určitě na špagát) měla jen jeden cíl. Sarkasticky poučit zbytečně si stěžujícího uživatele, že to bylo zbytečný. I po těch letech totiž nepřestane udivovat, s jakými věcmi tu má řada lidí neustále problém. Po víkendu přidaná předvíkendová zprávička, u které by hráči mohli třeba něco raději prodiskutovat, se naopak stane terčem toho, jak to není bleskurychle. Ale proč vlastně? Že někdo nepochopil, že navzdory názvu jsou bleskovky především informačním kanálkem a archivem zpráviček nejen těch do sekundy aktuálních?

      Souhlasím, uživatel byl zařazen do ptačí třídy, uražen jako udržkovaný člověk a zahanben znalostí chronologie. Taky jsem zpochybil vlastně celé to přívětivé usilí redakce a jiných správců k naší hodné komunitě. A tak tedy ona hvězdička překvapila i mne a je nutné ji brát jako spíše bonus v pochopení mého poselství třetí stranou zrovna jen pro tento případ.

      Já věřím, že tu hvězdičku by si zasloužil i kdokoli další, kdo by tohle všechno zformuloval alespoň trochu víc normálně. Věřme, že spravedlnost nakonec určitě zvítězí, na mne a mou virtuální medaili se rychle zapomene a svět a Games půjdou dál. Nedělejme z toho vědu.
      • MickeyMutant
        Nemám ani ten nejmenší problém s tvým názorem. Je stejně platný jako ten, na který jsi reagoval. Problém mám s tím, že někomu z redakce se bezpochyby líbí, jakým způsobem jsi tazatele setřel a neváhá se k tomu takhle přihlásit. Asi nová obchodní strategie.
    • ale je to velice hezky napsane, myslím literarne. i když nektere vety na mne byly moc složite a nerozumel jsem jim. ale čte se to hezky
  • MickeyMutant
    Po dnešním přihlášení na Games mám 1303 nových bleskovek a u většiny článků, a to i těch, u kterých jsem prudil se svým názorem, svítí "vše nové". Pod textem o Fallout modech, co končí slovy "Doplňte proto důležité poznámky a fakta do diskuse. Díky!", je zablokovaná diskuze. Tohle je v posledních měsících na Games docela běžná situace, která byla hlášená jako přetrvávající problém už před čtvrt rokem.

    Kdyby si vaše technická podpora nevěděla rady, tady je tip, co tomu je: Je to rozbité!
    • blixa
      O tom problemu vime, bohuzel se jeste neprislo na to, kde presne je chyba. Dneska jsem to znovu urgoval, tak snad to pomuze..
      • MickeyMutant
        Dnes 1 592 nových bleskovek, jinak zas "vše nové". Nepíšu to sem proto, abych prudil, ale spíš s představou, že by někomu data jednotlivých resetů třeba mohla pomoct v nalezení problému. Všiml jsem si, že se počet nových bleskovek při každém výpadku pozvolna zvyšuje, to znamená, že je možné, že se to překlápí stále ke stejnému dni. Ještě jeden tip: 4, 8, 15, 16, 23 a 42, jestli mi rozumíte.

        EDIT: Resetuje se vám to k 6. červenci. To je výročí upálení mistra Jana Husa, což nemůže být náhoda.
        • Chim
          U mě tentokrát nových bleskovek "jen" 682 ale s bonusovou funkcí a to takovou, že i po přečtení zůstávají stále jako nové a nepřečtené. A já vím co s tím je, není to rozbitý, není to rozjebaný, je to prostě na pikaču.

          EDIT: A "znapikačuovalo" se to k 79. výročí zahájení olympijských her v Berlíně, na které bystrým okem tehdá dohlížel pan kancléř. #konspirace #odhalení
    • MickeyMutant
      Dneska večer mám opět "vše nové" a pro změnu 1397 nových bleskovek.
      • Vojta_Ilavsky
        Mám to podobný+neustále se mi odhlašuje účet a když jdu na přihlašovací stránku tak mi to ukáže že jsem přihlášenej. Píšu z mobilního IE, možná to bude tím...
    • Jack1947
      Neverend story... endless & ever!
      • ringmancz
        to si nechám vytisknout a zarámovat.
        • Jack1947
          *4*
    • To je tady už takový Nekonečný příběh...
  • Po dlouhé době jsem sem nahrál čtenářskou recenzi a vidím, že schvalovací proces opět neuvěřitelně stojí. To recenze tak důkladně kontrolujete?
    • blixa
      njn, doba dovolenych, sorry.. Recenze uz jsou schvalene, diky za nakopnuti ;)
  • Zase se nějak roz*ebalo přihlašování. Ach jo, to je furt něco.
    • blixa
      Sorry ale report typu "rozjebalo se prihlasovani" je nam dost k nicemu. :( Na zaklade toho tezko neco opravime. :( Muzes trochu specifikovat co presne ti nefungovalo?
      • Podobně jako popisuje drasta. Přihlašuje se a odhlašuje, adblock na to nemá vliv. O nahodilý jev se nejedná, podobně to popisovali už i další kolegové v Bleskovkách.

        Prohlížeč 30.0.1835.88 - Opera
        Systém: Windows 7

        Problikávání se dost těžko printscreenuje, leda bych natočil video.
    • drasta
      Jj je to uplne sileny... porad se to odhlasuje, problikava, mizej a objevujou se reklamy atd.
      • blixa
        Problikava? Mizej a objevujou se reklamy? Tohle se obavam ze bude spis problem u tebe.. Pripadne zase potrebuju vedet alespon prohlizec a treba tipnutej screenshot, abychom videli co vlastne opravovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit