Přejít na výpis diskuzí
Hideo Kojima představil projekt Death Stranding - navázal na spolupráci s Normanem Reedusem
14.6.2016 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
MGS5 je nedodělaná, nezábavná a novináři naprosto nesmyslně vyhypovaná hra. Potrvá to zase dlouho, než budu Kojimovi věřit nos mezi očima.
-
-
Ano, MGS5 je nedodělaná. Dohrál jsem jen Chapter 1 a půlku Ch2, který recykluje Ch1, nicméně za to dle mého může i nedostatek času a rozhádanost Kojimi s Konami.
Pro mě zůstanou nejlepší MGS 3 a 4, které mi nejvíc sedly, MGS5 je jedna z nej vojenská stealth. -
-
To už jsi to mohl doťuknout do konce jako já. Já to nemám úplně za zlé Kojimovi, kdoví, jak to bylo. Ale mám za zlé herním redaktorům (zdaleka nejen tady na games), že takový nedodělek může dostat maximální hodnocení, hru roku atd. Podle mě je to neomluvitelné.
-
-
-
Super a vedle toho kartičky od CDP *15*
-
-
Napiš to pod každý článek a pak si to proklikej do nebe:)
-
-
Ty vole ten song!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Velmi nedoceněná kapela Low Roar. Jsem velmi rád za jeji umístění v traileru. Popravdě na E3 zazněli v trailerech 3 indie kapelym, které mě mile překvapily, protože není nic lepšího než oblíbená hudba v dobře sestříhaném traileru.
-
-
Souhlas, dobrá kapela. Tuším, že před pár lety jsem je slyšel živě na KEXP a byla to paráda.
-
-
Ten ale nevymyslel Kojima:-)
-
-
Tak ten byl fakt dobrej. Jakože fakt dobrej. Tak dobrý už sem dlouho neslyšel...
-
-
uz mam jejich album :D
-
-
-
-
Hidea Kojima našiel na disku v PC tvar herca zo zrušeného silent hillu kde vypadal stejne tak prečo tvar nepoužiť znova inde :) keď už sme zaplatili za herca a jeho tvár
-
-
Zahodit možnou spolupráci se slavným a charismatickým hercem, který přitáhne další potenciální hráče, by nebyl zrovna chytrý krok, nemyslíš?
-
-
A nebo je to zrovna naopak protože spoustě lidim přijde nesympatický takže je to spíš odradí... zvolit jeho by nebyl zrovna chytrý krok, nemyslíš?
Takže se to logicky dostalo někam na hranici 50/50. -
-
Nemyslím si to. Na IMDB je na 99. příčce nejpopulárnějších herců, což jasně hovoří v jeho prospěch.
-
Hateri si to zahraji tak jako tak. Pro ne je o to zabavnejsi, kdyz maji na co nadavat. *2*
Ja myslim, ze mu zavidis jeho pevne pozadi.
-
-
-
tak asi proto, že norman bude dabovat a dělat motion... smlouvu měli a tato role na něj asi taky pasuje...
-
-
Myslím, že o vysokých kvalitách her Hidea Kojimy se nedá moc pochybovat, když dva největší zoufalci, co svět, bohužel(Nebo snad bohudík?), kdy viděl, s nimi mají problém.
-
Zrovna takovej pěknej zámeček na kufr mi celníci nedávno přeštípli na letišti. Sv!ně. A někdo jich má šest jen tak okolo krku.
-
sám nevím proč, ale ta hra MGS V je mi naprosto nesympatická, aniž bych ji vůbec hrál. Stačilo mi vidět ty gamesplaye na ytb, jedna mise jako druhá padesátkrát dokola, hnusná žlutá grafika někde v Afghánistánu. Možná to bude tím, že nemám moc rád stealth hry - samozřejmě až na hry od Warrena . Takže je mi celkem šumák, co dělá Kojima. *2*
-
-
Kamarad si poridil konzoli a k ni tri AAA hry - GTA5, MGS5 a AC Syndicate. A hadej, co ho - nezatizeneho herni mánulosti - bavilo nejvic - AC Syndicate, ty ostatni hry mu po case prisly stereotypni a nudne.
-
-
no ak je nezaťažený hernou minulosťou tak assasini majú celkom pútavý príbeh, ale keby predtým hral 20 predchádzajúcich assasinov jeden ako druhý, len v iných kulisách, tak neviem či by mu to neprišlo stereotypné
-
-
Já jí dohrál do půlky a taky musim říct, že mě to moc nechytlo. Hratelnost je slušná, spíš mě nebavil příběh. Na mě je to všechno prostě moc ujetý asi :D
-
samozřejmě Warrena Spectera
-
-
SpectOra.
Mě jediné, co vadí na MGS, jsou uspávací kulky. Každá správná stealth akce vždycky měla možnost buďto dělat věci hlasitě a krvavě (kulky) či potichu a obtížněji (kontaktní eliminace a něco jako kuše či luk a uspávací šipky), ale koncept uspávacích kulek mi do tohohle vůbec nesedí. -
-
no střílej se tam uspávací šipky a samozřejmě že nemjde hrát jen stealth uplně v klidu jde celou hru dohrát rambo stylem za podpory vrtulníku tanku minigunu raketometu a mini mecha. já se snažím o stealth ale když to podělám tak se nerozpakuju vytáhnout težkej kalibr a rozjet menší apokalipsu *1*
-
-
-
-
prostě nahatej norman co drží v ruce děcko... jako byla quiet magnet na všechny nerdy a nolifery, tak toto je magnet na všechny šílené fanynky... hádám, že hodně jich muselo vyměnit spodní prádlo.
No já se určitě těším, Kojima je bůh a Norman je taky týpek, myslím, že to bude slušná pr*el.
BTW: snad není Daryl ten koho zabil Negan... -
-
Neříkám že je Kojima bůh ,ale Mgs1-4 jsem si neskutečně užil takže až to vyjde za 2-3 roky tak se moc těším.Stopro Negan zabil toho co říkal ve 4 sérii že je vědec(fakt si jeho jméno nepamatuju) dal Rickovy plán na výrobu nábojů a umřel proto aby oni mohly žít.Kdyby zabil Deryla tak by jim klesla sledovanost vždyť to je nejoblíbenější postava ve Walking Dead.
-
Tak to ty musíš asi nosit plínu, abys za sebou nedělal mokrou cestičku jak slimák, když vidíš nový CoD, viď? :)
-
-
wau, to ti muselo zabrat celou družinu... toto vymyslet...
-
-
Vymyslel jsem to v pauze mezi vyděláváním peněz spekulacema na Steamu a masturbací nad MKP a CoD ;)
-
-
Redakce, je opravdu tak tezke podobne dementy zabanovat natrvalo?
-
-
Koho? Fernetcajze nebo The GGG?
-
-
-
-
-