Přejít na výpis diskuzí
Hideo Kojima představil projekt Death Stranding - navázal na spolupráci s Normanem Reedusem
14.6.2016 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
Hov@da. Když už máte u každýho videa reklamu, tak ať není pokaždý na plný koule. Takhle hlasitě není kódovaný na internetu jediný video. Právě jste mi odpálili uši. Radost se tady na cokoliv podívat. Člověk má nastavenou v systému nějakou hlasitost, která drží standard na všech běžnějch místek a pak přijde sem a dostane infarkt. To se jinak říct nedá.
-
-
Mně tam naběhlo KFC, ale jestli mi chtěli nabídnou rozvoz zdarma jsem nestihl *2*
-
-
Ty vole ten song!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Velmi nedoceněná kapela Low Roar. Jsem velmi rád za jeji umístění v traileru. Popravdě na E3 zazněli v trailerech 3 indie kapelym, které mě mile překvapily, protože není nic lepšího než oblíbená hudba v dobře sestříhaném traileru.
-
-
Souhlas, dobrá kapela. Tuším, že před pár lety jsem je slyšel živě na KEXP a byla to paráda.
-
-
Ten ale nevymyslel Kojima:-)
-
-
Tak ten byl fakt dobrej. Jakože fakt dobrej. Tak dobrý už sem dlouho neslyšel...
-
-
uz mam jejich album :D
-
-
-
-
Pokud to nebude další survival hra, tak to může být zajímavé.
-
To bude nějaká čertovina. Už se těším jak začne Kojima tenhle bonbon rozbalovat. Hlavně aby se Reedus nestal nejobsazovanějším hercem v trailerech.
-
Jedno velký WTF . Naháč (= dítě?) , nějaká ta elektronika , ropa a vychcípané pobřeží . Navrch vznášející se pětka lidských siluet .... Buď se vrátil Hellraiser , nebo by se taky tenhle trailer docela dobře hodil k dalšímu Deus Ex ...
Tak či onak Kojima uměl zpracovat na výsost byl stealth žánr . Omáčka okolo - všechny ty , paramilitární agentury , klonování , vztahy -táta máma zkumavka a vláda - pak jen vkusně dokreslovala děj .
Ale řekněte mi, kdo mu ani jednou nevytknul mechanické draky , balonky, ohnivého koně a hlavně nemožnost konečně si pořádně zaovládat toho Metal Geara !!!!
Pravda MGS mohl být pro Sony tím , co Zelda pro Nintendo . Pamětihodné hry se však nerodí jednou ročně dle plánu , ale klidně pět šest .... jedenáct někomu s štědrými dotacemi kvasí v hlavě a pak se třeba i zrodí Shenmue ;) -
Myslím, že o vysokých kvalitách her Hidea Kojimy se nedá moc pochybovat, když dva největší zoufalci, co svět, bohužel(Nebo snad bohudík?), kdy viděl, s nimi mají problém.
-
Hidea Kojima našiel na disku v PC tvar herca zo zrušeného silent hillu kde vypadal stejne tak prečo tvar nepoužiť znova inde :) keď už sme zaplatili za herca a jeho tvár
-
-
Zahodit možnou spolupráci se slavným a charismatickým hercem, který přitáhne další potenciální hráče, by nebyl zrovna chytrý krok, nemyslíš?
-
-
A nebo je to zrovna naopak protože spoustě lidim přijde nesympatický takže je to spíš odradí... zvolit jeho by nebyl zrovna chytrý krok, nemyslíš?
Takže se to logicky dostalo někam na hranici 50/50. -
-
Nemyslím si to. Na IMDB je na 99. příčce nejpopulárnějších herců, což jasně hovoří v jeho prospěch.
-
Hateri si to zahraji tak jako tak. Pro ne je o to zabavnejsi, kdyz maji na co nadavat. *2*
Ja myslim, ze mu zavidis jeho pevne pozadi.
-
-
-
tak asi proto, že norman bude dabovat a dělat motion... smlouvu měli a tato role na něj asi taky pasuje...
-
-
prostě nahatej norman co drží v ruce děcko... jako byla quiet magnet na všechny nerdy a nolifery, tak toto je magnet na všechny šílené fanynky... hádám, že hodně jich muselo vyměnit spodní prádlo.
No já se určitě těším, Kojima je bůh a Norman je taky týpek, myslím, že to bude slušná pr*el.
BTW: snad není Daryl ten koho zabil Negan... -
-
Neříkám že je Kojima bůh ,ale Mgs1-4 jsem si neskutečně užil takže až to vyjde za 2-3 roky tak se moc těším.Stopro Negan zabil toho co říkal ve 4 sérii že je vědec(fakt si jeho jméno nepamatuju) dal Rickovy plán na výrobu nábojů a umřel proto aby oni mohly žít.Kdyby zabil Deryla tak by jim klesla sledovanost vždyť to je nejoblíbenější postava ve Walking Dead.
-
Tak to ty musíš asi nosit plínu, abys za sebou nedělal mokrou cestičku jak slimák, když vidíš nový CoD, viď? :)
-
-
wau, to ti muselo zabrat celou družinu... toto vymyslet...
-
-
Vymyslel jsem to v pauze mezi vyděláváním peněz spekulacema na Steamu a masturbací nad MKP a CoD ;)
-
-
Redakce, je opravdu tak tezke podobne dementy zabanovat natrvalo?
-
-
Koho? Fernetcajze nebo The GGG?
-
-
-
-
-
-
Třeba to bude nakonec lepší volba než kříšení zapomenuté legendy... nová značka Reedus je celkem drsnák *3*
-
Super a vedle toho kartičky od CDP *15*
-
-
Napiš to pod každý článek a pak si to proklikej do nebe:)
-