Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • beowafle
    Existuje možnost skrýt ty komentáře pod články na hlavní stránce? Téměř nikdy se netýkají sdělení v článku a je to většinou nějaký emoční výlev čtenáře, který si myslí, že to ostatní zajímá.
    • Mart9
      Existuje možnost, že je prostě nebudeš číst. I když je to škoda, protože čas od času se tam objeví i můj kvalitní názor.
      • beowafle
        Tato možnost se jeví jako jasné logické řešení, ale člověku k nim stejně automaticky sjede zrak když skenuje tu hlavní stránku. Asi mě něco nevědomky přitahuje k lidskému neštěstí.
    • Jack1947
      Můžeš si je od trollit jedním skriptem co upgradoval ucho, po googluj.
      • beowafle
        A co vlastně hledám? "Jeden skript co upgradoval ucho"? Kdo je ucho? Jakej skript? Upgradoval z čeho? Našel jsem uživatele "ucho" na games.cz ale jeho profil odkazuje na poznámku o blokování detekce adblocku, což mě nezajímá protože to už dávno mám.
    • myslim, ze to musi zvyraznit nekdo z redakce

      takze bud mate jinej vkus nebo je chyba v tobe
      • beowafle
        Vždyť ty komentáře často nadávají na autora článku. Chápu, že to třeba ze srandy zvýrazní ale mě ty komentáře opravdu nepřijdou ručně vybírané. Pokud tedy redakce omylem nezvýrazňuje komentáře, které měly být smazané jako spam.
        • Muzes uvest konkretni priklad?
        • kouk jsem na prvni dve stranky novinek a az asi na jeden to bylo k veci
  • MickeyMutant
    Tentokrát by mne, milá redakce, zajímalo, co nepěkného jsem provedl, když jsem dnes ráno v bleskovkách psal o zatím nejrychleji prolomené ochraně Denuvo první den vydání hry Total War: Warhammer 2.
    Je to zpráva, kterou včera přinesly ve světě respektované herní portály jako Dsogaming, Wccftech, Spaziogames, lokální mutace IGN, Gamestaru nebo u nás třeba Zing.cz. Tedy se mi jeví jako vysoce pravděpodobná, žádná kachna. Pokud mě paměť neklame, tak o prolomení Denuva píše občas i váš bleskař – ani jádro zprávy tak nejspíš nemůže být na závadu.
    Jde tedy snad o formu, kterou jsem "bleskovku" podal? Nejsem si vědom, že bych se zrovna nadsázkou, jakou byla napsaná, mohl někoho dotknout nebo jakkoliv porušit diskuzní pravidla a slušné chování.
    Pro případ, že by se tenhle dotaz v redakci dostal ke zrakům někoho, kdo nemá představu, o čem tu mluvím, přikládám původní text. Raději pod spoiler tag, aby na první pohled nemohl nikoho pobouřit.

    Denuvo v Total War: Warhammer 2 prolomeno během pár hodin

    Ve čtvrtek vyšel druhý Total War: Warhammer zabezpečený Denuvem. Chráněný nakonec nevydržel ani jeden den. Úspěšné tažení Denuva, které poprvé zakusilo porážku před rokem s hrou Rise of the Tomb Raider, tak letos postupně dostává čím dál silnější direkty. Resident Evil 7 byl prolomen za týden, Rime a Tekken 7 v několika dnech. Pád ochrany se nezadržitelně zkracuje z týdnů na dny a z dnů na hodiny.

    Co z toho plyne? Blíží se den, kdy se Denuvo podaří prolomit ještě před vydáním. Nejdřív v řádu hodin, dnů, ale postupně i měsíců před objevením nového titulu v prodeji. S nevyhnutelným prodlužováním intervalu mezi prolomením a launchem bude docházet k situacím, kdy cracknutí bude hlášeno i u her, které ještě nejsou oznámené a nakonec i u těch, na nichž jejich autoři ani nezačali pracovat a nemají ponětí, že je někdy vytvoří. Tenhle logický vývoj ale pravděpodobně nezviklá vydavatele v přesvědčení o nutnosti Denuva, protože pirátství je špatné, mkay, a nechráněná hra je něco jako panna unášená z rodné vísky na palubě vikinského drakkaru.
    • MickeyMutant
      Aleš Smutný: Nejsme pro upozornovani na to, kdyz warez prolomi DRM nejake hry. Chapu, ze to beres ryze informacne, nicmene i tak to muze slouzit jako pobidka pro jine "uz si to muzete stahnout". Jine sajty o tom treba informuji, u nas se tak bude dit jen zcela vyjimecne ve vyjimecnych pripadech (protoze "nikdy nerikej nikdy" :))

      Je zcela na vás, zda o těchhle záležitostech chcete psát články, jsou to přece vaše stránky. I když všichni ostatní ve světě i v Česku o tom psát budou, protože je to věc, která významně a zajímavě ovlivňuje herní trh. Bylo několikrát prokázáno, že Denuvo má negativní vliv na chod softwaru, a protože se tyhle problémy týkají her, hráčů a jejich komfortu, je docela zvláštní, že se největší herní portál u nás rozhodl danou oblast ignorovat. Škoda. A myslet si, že podobné informace někoho "pobídnou" ke zpirátění? To je celkem iluzorní, protože prakticky každá hra, která dnes ještě vychází s ochranou, je pravidelně během pár dní cracknutá. Netřeba nikoho zvlášť upozorňovat nebo pobízet.

      Jedna věc je události ignorovat jako novinář, druhá ale aktivně mazat posty čtenáře, který jen přinese zprávu o dalším neslavném rekordu v rychlosti rozmetání překonaného systému, jež je navíc převzatá z respektovaných zdrojů. To je na téhle situaci podstatné. Bráníte tak prosté informaci a zároveň nafukujete mantinely, které jste si sami na svých stránkách vytyčili. Nebo snad opravdu dle svých diskuzních pravidel považujete takové zprávy za "odkaz na nelegální software"?
      • Jack1947
        Bacha, přílišná rýpavost nikdy nevedla k ničemu dobrému ( tady na games) já nevím třeba to necháme tak jak to je a když to bude výjimečný případ pan bleskař to zmíní jako v tomhle případě ;)
    • Tipuju ten odkaz na torrent sajtu *3*
      • MickeyMutant
        TorrentFreak není žádná "torrent sajta", ale respektovaná stránka, která píše původní články o digitálních právech, soukromí na internetu, sdílení dat a právních kauzách týkajících se pirátství. Wiki
        • To jsem nevěděl. Tak se admin asi spletl podobně jako já...
    • jsi uz provarenej provokater, takovy tu nikdo trpet nebude *1*
      • Jack1947
        Kdybych to napsal já měl bych už najeto na ban režím dávno hehe.
  • ilSO
    Trapi me ze tu neni Chatovaci mistnost. *13* *13* *13* *13* *13*
    • Jack1947
      Napíše to někdo kdo se kvůli tomu registroval -clap- clap-
    • to je super nápad
  • Ahoj. Kdo bude recenzovat Bailie's Dishonored na GAMES a kdo v LEVELU?
  • Mart9
    Hlásím bug, v této diskusi do několika hodin vždy zmizí všechny komentáře uživatelů
    https://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/dr-kawashima-s-devilish-brain-training-can-you-stay-focused-recenze-302127/
  • Dobry den,
    Chci se zeptat nebo take mozna upozornit, ze novinky a clanky z aktualniho Gamescomu 2017 nejsou nikterak odlisene a to bohuzel ani obycejnym tagem. Kdyz chci seznam oznameni a novinek pouze z Gamescomu, tak jak je zobrazit? (vyjma hledani, ktere ale v tomto neni spolehlive)
    Je to skoda, ze teto nejvetsi evropske herni akci neni dana podobna pozornost jako letosni E3, ktera mela vlastni sekci a realtime komentar :) ...kdyztak mrknete na CDR server kteri to alespon trosku odlisuji a pritom to neni primarne herni server.
    • ZvacA
      V záhlaví hned vedle nadpisu webu je Gamescom 2017 speciál, na ten kliknout a seznam je na světě.
      • moje chyba :) dalsi duvod proc neblokovat reklamy, ze? :D
        • Jack1947
          Slyšel jsem někde, že DONATE program je taky slušnej *3*
          • games.cz ma nejvic reklamy (nektere docela otravne) z hernich webu kam chodim, takze donate system mi prijde trosku vynuceny (slusne receno) :)
            • Jack1947
              Já vím, navíc to taky nefunguje prý nejlépe *4*
  • Fight Club #337: Je suis mim! nemá v interním videopřehrávači audio!
  • bože. Ty reklamy přes celou obrazovku jsou na pěst. Reklamy mi nevadí. AdBlock mám z principu vypnutý ale sakra chlapy......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit