Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude hra podporovana aj po vydani a bude pribudat novy obsah? :)))) neeee, len si robim srandu :) Jasne ze sa na to vykaslu, lebo tu islo len o tie predaje na zaciatku.
  • Tak tohle je vtip roku :D no nejlepší DayZ bylo na začátku, když tam bylo vše(zbraně, jídlo) hlavně ta zábava. Po dalších a dalších patchych to šlo víc a víc do hoven.
  • Hodně trapný, 6 let.., předběhla je celá řada survival titulů už po 2 letech. Celý bych to zahodil a radši už o tom nemluvil. Stejně se to vyvíjí "jenom aby se neřeklo" po těch počátečních prodejích.
    • To já si koupil radši Miscreated. *4*
      • Hru, která je daleko hůř optimalizovana, vypadá hůř, system střelby je k smichu,...zkusil jsem a nedá se to vůbec srovnavat. Celkově všechny tyhle kopie nestojej za nic, uz jen kvůli tomu ze system zranění a strelby co má DayZ/Arma jen tak někdo nepřekoná.
        • *1* To asi těžko. Optimalizace je v pohodě, jelikož nabízí jednu z nejhezčích grafik současnosti v otevřeném světě, tak je jasné, že to nepojede ideálně na starších grafikách. To, že vypadá hůř je lež... spíš si myslím, že si to vůbec nehrál a nebo si to teda "zkusil" tak na hodinu.
          Je to právě naopak - Dayz běží na zastaralém enginu a grafika dnes nenadchne.

          Jj hry podobné Dayz nestojí za nic, hlavně že skoro všechny lidi lépe hodnotí. *1*
          • Jojo, proto teď několik let dělali v BI na novym enginu na kterým teď DayZ běží :-)

            Nestoji za nic, jen je prostě moderni na DayZ plivat a nadavat (nerikam ze si to nezaslouzi, jen to jsou casto kecy od lidí co tu hru ani nehrali nebo vůbec nesledují co se okolo vyvoje deje a proč se to deje), to je všechno.
            • Vex: V létě vyšel update který právě v DayZ predelaval lesy a vypadaji hodně dobře. V Miscreated mi přišlo ze všechno vypadá skvele z blízka, ale po pár metrech už se nic moc nevykresluje a obzvlast priroda vypadala na dálku odporne. Zkoušel jsem vsechna nastaveni a pořád stejný. Třeba byla chyba u me, nepopiram to.

              DayZ mi oproti všem ostatním hrám z toho žánru pripada jako jediná, která pusobi tak nějak realisticky. V ostatnich mi ty přestřelky a souboje připadají strašně casual a odehrávají se víceméně na kratkou az stredni vzdálenost. Miscreated je urcite dobrá alternativa, ale při jejím hraní mi všechno přišlo tak obecne víc jednodussi a tím pádem min zábavné. Řekl bych, ze kazdy si najde to svoje, ale málo koho budou bavit obě hry.

              DayZ potreboval nový engine z mnoha důvodů. Animacni system, AI, melee souboje apod.. zvukovy engine tuším převzali z Army 3, ale spoustu věcí co DayZ vyzaduje neměla ani Arma. Navíc mi přijde, ze nakonec budou chtít DayZ a predevsim jeho engine vyuzit jako jakousi platformu do budoucna. Ono by úplně stačilo engine dodelat, vydat modovaci nastroje a do půl roka tu máme věci o kterych se vyvojarum ani nesnilo.
            • Ok, nesleduji tu hru často a ani to vůbec nemám v plánu... tak už má konečně po 100 letech nový engine, aspoň něco udělali. :)

              Vycházím z hodnocení na Steamu, takže asi těžko to nehráli, nebo vůbec nesledují. *3*
            • Sice jsem nechtěl ale musím reagovat. V obou hrách mám nahráno přes 1000 hodin. Obě hry jsou v předběžném přístupu, obě hry máji chyb jak nas...., ale taky každá hra je úplně jiná nebo spíš o něčem jiném. DayZ je spíše střílečka kde jde o to postřílet co nejvíc ostatních hráčů pač nic jiného tam dělat ani nejde, zato Miscreated je spíše o stavbě základny. Co se týče grafiky tak opět každá hra vyniká v něčem jiném. DayZ má krásné modely zbraní a výstroje, ale Miscreated má o dost lepší zpracování lesů, a celkově všech přírodních jevů. A tak by se dalo pokračovat donekonečna, je to to samé jako by někdo opět porovnával novou MMORPG hru z Wowkem. Jen se musím hodně smát když studio jako BI uvolní na vývoj DayZ cca 5 zaměstnanců a čeká zázrak, a netuším proč dělají nový engin když mohli vzít a upravit engin na Armu 3. Oproti tomu na Miscreated dělá parta nadšenců co není ani z jedné země a jak jim to krásně jde.
    • Ano 6 let, zcela normalni vyvojovy cas.
    • k tomu bych dodal ze ja osobne budu cekat na recenzi plne verze a myslim ze to ziska uplne hodnoceni jake by to ziskalo pred 6 lety.
  • Už se toho asi taky chtěj zbavit :)
  • SalemCZ
    To jsem zvědavej jak dlouho bude v té betě, když vezmu jak dlouho byla v té alfě :D
    • to je fuk je to už ted v pohode hratelne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit