Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cajicek

    GoW bdue hra roku... za mě rozhodně (y)

    • Dr-Zoidberg

      Bohužel spousta lidí má krátkou pamět a nevědomě dodržuje pravidlo "sejde očí, sejde z mysli". Takže hry, které vyšly na začátku roku, mají menší šanci vyhrát soutěž na konci roku.

      Podobným problémem trpí třeba i Oskaři, a většina filmů, která chce bojovat o sošky, vydává filmy raději na podzim, aby zvýšili své šance.

      Samozřejmě tohle pravidlo neplatí úplně pro všechny (hodně lidí nemá problém si dobře vybavit, co hráli třeba před rokem nebo dvěma), ale i kdyby se takhle chovala pouhá minorita 20-40%, tak to i tak dokáže dost zamávat s různými anketami.


      Myslím si, že titul vyhraje RDR2, který vyšel v listopadu. GoW a RDR2 jsou si kvalitou velmi blízko, ale RDR2 má výhodu toho, že vyšel později a pořád ho lidi mají čerstvě v paměti a nebo ho ještě pořád hrají.

  • Mart9

    Diskvalifikovat akční hru, protože má RPG prvky, je samozřejmě špatně. Stejně jako bude v další kategorii špatně diskvalifikovat RPG hru, protože je hodně akční. To se asi Spider-man neumístí nikde.

    • NEkromanT

      God of War má taky RPG prvky

      • Mart9

        A bude tedy v kategorii nejlepší RPG?

  • 0011
    A je to tu zase 😀ale respektuju vaší volbu nedrobit kategorii akčních her na podkategorie, sice bojovek vyšlo v letošním roce dost, aby dali dohromady víc jak 3 místa, nicméně po sledování vašich podcastů si o zastoupení bojovkářů v redakci nedělám žádné iluze. Doufám ale, že bude slíbená recenze.
  • TheGGG

    s pojmem akční hra je to složité, protože takové RDR 2 je tedy rozhodně akční a stejně tak i spidey a oba by tam měli být místo toho maria

    god of war souhlas, ta hra je geniální

    • Dr-Zoidberg

      RDR2 ne, protože určitě bude v kategorii "akční adventura".

      Ale s tím Spider-Manem máš asi pravdu, nic lepšího než "akční" hra mě nenapadá a je to dost dobrá hra, aby se kvalifikovala pro top 3. I když se nedivím, že v redakci lidi pro ni moc nehlasovali, protože to není jejich oblíbený styl.

  • Veskoslav

    Místo Maria bych dal Spidermana. 

    • radim.zaty

      Tak kdyby tam nějaký Mario byl, že ano ;)

    • kulhy_parici_spici

      Jenže Nintendo se Switchem vrací úder a je třeba si na přítomnost jeho titulů v best-off zvykat. Nejde to předat pokud jste to nezažili, jsou to vymazlený game designy k dokonalosti.

      • Dr-Zoidberg

        Škoda, že redakce Games moc neholduje PS hrám a proto jsou většinou nedoceněné.

        Např. v roce 2016 většina světa označila Uncharted 4 za celkově nej hru roku, ale redakce ji víceméně ignorovala, protože PS.


        PS: Dokonce ani neuznali Uncharted 4 za vítěze v jeho kategorii "akční" hra roku a raději vytrolili čtenáře s nějakým Owlboy... :FACEPALM:

        • Corvus

          Když už píšeš o nějakém Owlboyovi a PS: https://www.metacritic.com/game/playstation-4/owlboy  VÍME?

          • Dr-Zoidberg

            To je hezké, že na PS4 Owlboy získal ohodnocení 89% od kritiků (od uživatelů 66%) ... ale třeba na Xbox One už je to horší a má to jen 83% (resp. 56%).


            Tím neříkám, že Owlboy je špatná hra, ale podle mě se s Uncharted 4 nemůže srovnávat. Když to porovnáš s Uncharted 4 a jeho 93% (resp. 84%) , tak rozdíl je nezanedbatelný.


            ----------------------------------------------------
            Navíc v době ankety o nej hru roku 2016 ještě Owlboy na PS nevyšel a byla to čistě PC hra a proto to byl střet PC hry vs PS hry...
            Nebudeme si nic nalhávat, ale v redakci ne každý hraje regulérně na PS, zatímco prakticky každý holduje PC hraní.

            • 0011

              Tuhletu hloupost jsi prosímtě vzal kde? Kromě kluků z HW clubu a Pavla Dobrovského všichni regulérně hrají na PS4 a navíc letos v téhle kategorii vyhrála PS4 exkluzivní hra, trochu si protiřečíš, ne? Navíc proč by měl vyhrát xtý díl zavedené série proti originální indie hře? To že měla menší rozpočet neznamená že nemůže být mnohem zábavnější než další, byť povedený klon Tomb Raideru.

              • Dr-Zoidberg

                Reakce na příspěvek:

                Letos je slušná změna. Předchozí roky byly horší.

                • 0011

                  Reakce na příspěvek:

                  Bavíš se o loňské anketě, vloni tu bylo stejné složení akorát tam byl ještě navíc Petr Poláček, který taky hraje na PS4, navíc že by se tu protěžovalo PC a kašlalo se na Playstation prostě není pravda a nikdy nebyla. Herní web který se snaží pokrýt celou herní scénu nemůže psát o všem a je tu pár her, u nichž mi absence jejich recenzí chybí, ale máš tu jiné weby, jako je konzolista, kde se ale zase nedozvíš nic o pc hrách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit