Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

    Poznamka k prehravaci videi (na vase gamesplay i kvuli tomu chodim radeji na Youtube, ale posledni Desperados 3 tam zatim(?) jaksi neni) - bylo by fajn na nem mit moznost krome klasickeho prepnuti do fullscreen mit i prepnuti na velikost okna prohlizece. Obvykle na videa koukam "na pul oka" (krome pasazi, co me zaujmou a venuju jim plnou pozornost) na vedlejsim monitoru, kde potrebuju ale registrovat i dalsi veci a tak je pro me fulscreen ponekud neprakticky. Video Desperados umistene zde ma take nejake technicke problemy (prestavalo se prehravat na dvacate minute, pak zhruba na hodine), ale vzhledem k tomu ze ruzne mizi i z titulky, tak o tom asi uz vite. ;)

  • Spades

    Můžete přidat možnost zrušit si notifikace na mail? V životě jsem tiscali mail nepoužil, nechtěl, ani nevím, že ho mám. Chodí tam samý spam a pořád mi to svítí na hlavní stránce v notifikacích.

    Nehci to.

  • redicius

    Chlapi, když dám v komentáři kopírovat CTRL+C a pak dám CTRL+V, tak to vloží text, ale i prázdnej objekt nad text. Firefox.

  • tak minule jsem dostal banan za to, ze jsem to zkritizoval (trochu sproste), tak schvalne co ted - je to fakt strasny, nechapu kdo tohle vymyslel. bylo by fajn, kdybyste si nekde precetli jak na oci pusobi bily pismo na cernym pozadi a nabidli aspon moznost prepnuti

    • Jack1947

      No nic já už si na to taky začínám zvykat.

  • Lezov

    Starý vzhled webu sice nebyla nějaká designová parádička, ale byl jednoduchý a přehledný. 


  • Vraťte nám starý vzhled.. aneb, proč něco měnit když to funguje

  • redicius

    Taky se přidám k pláči tady. První dojem byl "divný", ale teď už se mi to líbí a přijde mi to dobře rozmístěné. Dokonce i ty výrazné žluté plochy mi přijdou fajn, prostě jako původní styl "games.cz". Takže sorry za váš čas, cítil jsem potřebu vás někde pochválit ;)

  • Update po dvou týdnech používání: pořád je to pro mě strašně nepřehledné, mozek nedokáže automaticky odlišit jednotlivé sekce, hledání jednotlivých věcí (recenze, novinky) subjektivně vnímám jako namáhavé - musím se soustředit. Nevím o jiném webu, který by pro mě byl tak nepřehledný. Čím dál častěji chodím na jiné herní weby, protože hledat v tomhle designu nové články je pro mě zbytečně namáhavé.


    Používám na čtení vertikálně orientovaný monitor.


    Fakt s tím něco udělejte. Vím, že uživatelé obecně špatně snášejí změny, ale já mezi ně nepatřím - nové featury a změny v designu si vybírám všude, i pokud je možný opt-out. Tohle je poprvé, co nějaký layout vnímám tak negativně, že investuju čas do příspěvků ve feedbacku.

  • jardo

    strašne neprehľadné neviem čo je nové a čo staré . Urobte to podobne pod sebou články ako an www.sector.sk

  • Ten nový vzhled je OPRAVDU nepřehledný. Od jeho změny se snažím zvyknout. Nedaří se mi to.

    • SalemCZ

      Jako kdyby alespoň místo dlaždic dali klasiku. Ale to asi nevyslyší. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší