Přejít na výpis diskuzí
Update: Sedm minut in-game záběrů z alfa testu Battlefield 3
21.7.2011 | Petr Poláček
126 příspěvků
-
Tak na me to teda pusobi jako Cod klon.Ta vyhypovana demolice taky neni zadnej zazrak.Blood screen So Real taky nekomentuju.
Nevim jestli je to jen vyberem map,ale zatim mi vsechny mapy prijdou strasne tuneloidni,kdyz nepocitam ty zabery z tankove bitvy,coz bylo ze SP tusim.
Popravde zatim me novy BF vubec nepresvedcil,ze se to vyrovna BF1942 a BF2.
Spis mi to prijde jako BC3 nez BF3.
Treba je to jenom tim,ze se snazi zavdecit cod komunite vydavanim traileru ala Cod a samotna hra nebude takovy odklon od klasickeho BF.
Nicmene zatim to na me porad pusobi,ze to pokoreni CoD EA bere opravdu smrtelne vazne a ze proste vzali znamou znacku a udelali Cod kopii v hezkem audiovizualu.
Jeste ze jsem nic nepredobjednaval... -
-
So true:) Psal jsem něco podobného hned na začátku:) Je to směšný kam se ten videoherní svět řítí:( To co by mělo být bráno jako "umění", se bere jako prostředek vydělávání peněz. Zastihlo to i hudbu, filmy jsou tímto prozatím nejméně zasažené, i když už se tam taky objevují náznaky. Jednou budem všichni hrát stejnou hru akorát s jinými názvy.
-
Jo neco na tom bude je to vic CoD nez BF.
-
-
RIP Call of Duty.
-
http://www.youtube.com/user/oxikdb#p/a/u/1/UarEGEWSQks
tady jsou dalsi videa -
Moc pekne *1* jo a nevi nekdo jak sem menuje ten song nakonci??
-
no upne mega trapne, koli tomuto som chcel upgradovat cely komp ? hah no to ructe
ako kde je ten uzasny model destrukcie ? za celu dobu tam odpalil len kus tej budovy co je upne predspriptovana sekvencia naka, bola aj v oficialnom tom videu, ano mozno to zabije cloveka co stoji hned pod tym ale ako upne onicom, a trosky hned zmizli ani tam neostali, a ak by aj urcite by sa dalo "cez ne chodit".
Jedine co som tam videl nove bola ta animacia zapichnutia nozom, no dakujem pekne.
Ta hra je brutalne prehypovana, kazdy (aj ja) odtoho cakame neviem aku novu zalezitost ale pritom je to obycajne fps, potazmo obycajny battlefield.
Definitvne sa rozhodnem az uvidim gameplay v stihackach a heli, ak ten letecky model bude za nieco stat a nebude to arkada jak sivna tak mozno budem uvazovat. A nebudu tam vypatlana moznost si preskocit do pozicie gunera a cez celu mapu raketou sepalit niekoho a potom sa vratit na poziciu pilota.
Ale ta destrukcia no, heh, cakal som ze tam na konci kola neostane kamen na kameni, ze z mapy budu len rujny, tak ako do byva ked sa niekde strhne vjnovy konflikt kde sa pouzije vsetka tazka technika. Pochopim ze v hre kde su len pesiaci sa toho moc nenanici, ale tanky stihacky apc vsetko (vsak battlefield) a nesla tam ani znicit lampa. Hype hype hype a skutek utek. Preco som tentoraz cakal nieco ine. -
-
Tak to bude ještě chvíli trvat, než se hry dostanou do fáze, kterou tu popisuješ :)
-
-
Atmosféru to má opět výbornou, ale proč to zas musí být tak přepálené. Z toho zalehávání nevím jestli mám být nadčený? Přijde mi to takový moc rychlý, kdyby aspoň trvalo chvíli se zvednout nebo otáčení se na té zemi by bylo pomalejší...já si teda na nějakou superrealističnost nepotrpím, ale hlavně aby to nakazilo gameplay.
No nůž mě teda taky nepotěšil...v BC2 z něho vždy rostu, čili jestli to bude fungovat stejně tak to potěš pánbůh. -
no nejlepsi je z toho zatim zvukova stranka .. taky pekne, ze trava a prostredi reaguje na tlakovou vlnu vybuchu, akorat by to chtelo zapracovat na drzeni zbrani (hlavne kratkych a pri pohybu), pridat nejaky recoil (sice nektere zbrane malinko kopnou, ale vrati se uplne na stejne misto, i kdyz prej je to zatim resene rozptylem kulek, coz je blbost), trochu poladit ucinnost zbrani at panacci mene vydrzi, pridat krev a ryhlost strelby z pistole ve spojeni s norecoil resenim z nich dela v podstate samopal :) .. jinak pekne, je dobre kdyz ma arkada atmosferu, a pusobi tak realneji .. jen se nenechat vystresovat CODem a nepodelat to nejakou kravinou ..
-
-
Od toho aby panáci mín vydželi je tu HARDCORE
-
-
pokud bude, budu jen rad .. ale pak pryc zamerovaci kriz, omezit pohyb v leze, pridat recoil a pamatovat si pocet naboju v zasobniku, ktere nejsou pred vymenou uplne vystrilene ..
-
-
-
To že musel Dragunovem 4x střelit do typka než umřel se mi vubec nelibi...
-
-
To muze byt problem s Ping. Ale muze to byt ze je spatne udelana zasahova zona. To je taky dost velky problem vsech her.
-
-
Jestli ty hitboxy budou stejně špatný jako v MoH, tak se máme na co těšit...
-
-
-
To maji v alpha verzi vypnutou krev nebo tam vubec nebude? A jinak moc nechapu kropici styl s jakym to ukazce hraje kdyz to vypada ze tam bude autoheal.. nebo to bude jako v ARMA ze zasah do ruky zhorsi mireni, do nohou znemozni behat/chodit atd? to by se mi libilo :)
-
-
Odkdy jsou hry od EA krvavé? Rating je jasný....
-
-
jo když si vzpomenu na Medal of Honor: Allied Assault tak sem se z protivníku doslova jenom prášilo *1* *1* *1*
-
ja moc battlefieldy nehral, ale kdyz tam nekoho zarizne zblizka nozem jako podsvince, cekal bych ze se aspon trosku uspini :)
-
-
-
Sleduje tu někdo vývoj modu WWII pro Armu2?