Přejít na výpis diskuzí
Update: Sedm minut in-game záběrů z alfa testu Battlefield 3
21.7.2011 | Petr Poláček
126 příspěvků
-
Takéto Babu nemá rád, Babu radšej viac hardcore, viac real, menej arkádu, viac prehľadnosť. Babu sa teší na Red Orchestru 2, ktorá je už už za dverami a ktorú nebude przniť EA...
-
-
Buba tesit na red orchestra jako Babu.
-
-
Nechte to hrát nás a ne ty cucáky! *1*
-
Jinak je vtipný, že když tam mají takovej propracovanej destrukční systém, člověk nemůže roztřílet obyčejnej lustr...:D
-
-
No, samozřejmě se dalo čekat, že to nebude takový terno jak oni řikaj. I když je tam určitě pokročilá fyzika, takovej zázrak jak oni řikaj to určitě neni... Prostě PR blitky,,,
-
-
No, samozřejmě se dalo čekat, že to nebude takový terno jak oni řikaj. I když je tam určitě pokročilá fyzika, takovej zázrak jak oni řikaj to určitě neni... (dovol abych tě opravil) Prostě ALPHA verze hry
-
-
-
Nieeeeeeeee, ja sa teraz strašne bojím, už asi v 3 videu vidím znovu tú animáciu tej istej rozpadnutej budovy, teda jej výbuch, bojím sa že ostatok, teda pár ďalších objektov len naskriptujú pri výbuchu. Snáď to tak nebude ale mám taký dojem, furt len do tejto istej budovy strieľajú, pochybujem že do vydania hry už zmenia fyziku, nech bože dá......
-
-
neviem kde pisali ze destrukcia je v alphe vypnuta respektive obmedzena. a kedze to bude v destrukcii lepsie jak bad company tak sa nebojim pretoze tam sa dalo rozmrdat vsetko a tu to ma byt este lepsie takze sa nebojim
-
-
Atmosféru to má opět výbornou, ale proč to zas musí být tak přepálené. Z toho zalehávání nevím jestli mám být nadčený? Přijde mi to takový moc rychlý, kdyby aspoň trvalo chvíli se zvednout nebo otáčení se na té zemi by bylo pomalejší...já si teda na nějakou superrealističnost nepotrpím, ale hlavně aby to nakazilo gameplay.
No nůž mě teda taky nepotěšil...v BC2 z něho vždy rostu, čili jestli to bude fungovat stejně tak to potěš pánbůh. -
Tak z tohoto se nemuže nikdo posadit na zadek. Myslím že se od toho až moc očekava. A destrukční model? Script.
-
-
Skripty to nejsou, jsou tam hitpointy a ty hlidají jak silný a jak přesný zásah to byl. Podle toho se taky budova rozpadá!
-
-
On tim asi myslel,ze to samotne rozpadani je nascriptovane,tedy ze se na tom nepodili fyzikalni model,ale je to predem vytvoreno a spousti to hitboxy rosmistene po budove.
-
Heh.. Ale vypadá to jak z Red faction 1.
-
-
Proč tu musí bejt tolik blbečků, kteří hodnotí alfa-verzi jako finální produkt?
-
-
A ty si snad myslis,ze ta demolice bude ve final resena uplne jinak?Nebude,to by to museli cele prekopat.
-
-
-
-
-
No je vidět, že o žádné revoluci nemůže být ani řeč.
-
-
a on někdo o revoluci mluvil? Za to CoD je hodně revoluční :-D 5 let stejnej engine
-
-
Ano, mluvil...
-
COD nevyužívá 5 let starej engine. Používá novou verzi starého enginu, takže je vylepšen. To samé pro BF3, jeho engine je taky vylepšená ( i když určitě mnohem víc něž engine COD) verze enginu starého... Pokud to tak ale bereš, tak i BF3 má engine starej jak metuzalém...
-
-
To nemas pravdu. Frostbite 2 je novej engine, samozrejme je vylepsenej oproti starsim, nicmene je novej. Kdezto v CoD opravdu jen vylepsuji starej engine. Jenze jak jde videt treba na Arme, tak to neni nic spatnyho, kdyz to vylepsis poradne. V CoD o poradnym vylepseni nemuze bejt bohuzel ani rec.
-
-
-
-
Ted hraju BC2 a prijde mi to uplne stejny jako BC2 jen s tim rozdilem ze si tam muzete lehnout. Zadne nove zasadni veci tam nejsou. Vyklaneni vojaka nebo kryti za prekazkou jako v realu tam nebude coz je velka chyba kdyz rikaji jak je to realne. Je mi jedno jestli to je alfa beta nebo gama verze. Tohle me dost znejistilo. A to ze si vojak lehne neni nic prevratneho ve hrach. Takze nevim nevim. Vse ukaze az cas a final verze.
-
-
to je zajimavy, ze stejna hra je stejna :D
-
-
moje chyba :D pardon
-
-
-
RIP Call of Duty.
-
Pride mi totalna demencia ked uz aj tu prevlada nazor aka je tam grafika zla, a pravdupovediac necakal som to ako cely clanok...
Viac krat bolo vsade pisane ze alpha verzia ma orezanu grafiku, a nie len to.
No stale je tu par sorry za vyraz dementov ktory si to nechcu pripustit.
Hodnotenia si nechajte ked bude hra full alebo aspon nejaka beta...
SeeYa -
-
PS: Pan redaktor, to co vidite na videu od DICE sa nehovori skraslovacie efekty ale vyssie detaily grafiky ktore v alfe nie su dostupne.
-