Přejít na výpis diskuzí
Update: Sedm minut in-game záběrů z alfa testu Battlefield 3
21.7.2011 | Petr Poláček
126 příspěvků
-
Tak z toho chčiju magy v kostkách to bude úplně nejlepší a COD pujde do hoven
-
-
Cod do hoven nepujde,stejne se bude lepe prodavat jak je BF3 sebelepsi
-
-
Je to všechno přehnaně moc rychlé. Čekal jsem podstatně uvěřitelnější zážitek. Uvidíme, jak na tom bude hotová hra.
-
-
jelikoz jim nejde o zachovani hratelnosti BF 1942 a BF2, nybrz o konkurenci k MW3 tak je to celkem logicke .. jestli je to dobre nebo spatne to uz si preber sam .. osobne mam radeji pomalejsi a taktictejsi postup (AA2) ale rychlejsi arkada na odreagovani taky nevadi ..
-
-
Už by mohli ukázat CQ v 64 hráčích nebo alespoň něco v HC režimu. Na ten se těším Od CoD 4 už nic jiného než HC nehraji.
-
-
jj...to co zatím ukázali me moc nenadchlo..gameplay z metra je dost nuda, zřejmě dost malá mapa a tendle gameplay taky nic moc..nikde nikdo,pár zběsile pobíhajících hráču......dost to připomína BC2.
-
-
Vypadá to pěkně. Máš hrát v BC2 mod RUSH :))
-
-
-
To maji v alpha verzi vypnutou krev nebo tam vubec nebude? A jinak moc nechapu kropici styl s jakym to ukazce hraje kdyz to vypada ze tam bude autoheal.. nebo to bude jako v ARMA ze zasah do ruky zhorsi mireni, do nohou znemozni behat/chodit atd? to by se mi libilo :)
-
-
Odkdy jsou hry od EA krvavé? Rating je jasný....
-
-
jo když si vzpomenu na Medal of Honor: Allied Assault tak sem se z protivníku doslova jenom prášilo *1* *1* *1*
-
ja moc battlefieldy nehral, ale kdyz tam nekoho zarizne zblizka nozem jako podsvince, cekal bych ze se aspon trosku uspini :)
-
-
-
jestli chcete taktickou hru, kde se fakt bojíte o každý health point, tak si zahrajete Hidden and Dangerous 2.. ohledně tý demolice, na to furt nejsou počítače dost silný abyste měli reálnou destrukci uvědomte si kolik má takovej dům cihel. Tohle nespočítá dneska žádnej procesor či grafika prostě nemáte šanci nevim co ste čekali *2* Už z prvních videí bylo jasný, že engine používá hitboxy... Prostě fyzika je kurňa náročná
-
-
Tak ja myslim,ze nikdo necekal realnou destrukci.Nicmene po tom jak to vychvalovali clovek tak nejak cekal,ze tam aspon trochu ta fyzika zakomponovana bude.Tenhle druh "destrukce" tu opravdu byl uz za dob Red Faction.
V MP bych to i chapal,kvuli narokum na pripojeni,ale v SP na tom mohli aspon trochu zapracovat.
-
-
Super zvuky :)
-
Nejak se mi nezda to, ze ted na konci cervence je teprve alfa verze a plna ma vyjit na konci rijna. To jako opravdu stihnou projit jeste fazi beta a final? No nevim nevim.. Zatim se mi na tom nejvic libi zvuky, jinak panackovi to sekalo jak blazen (mozna jen chyba videa).
-
-
Pokud to frapsuje, tak frame drops are welcome!
-
-
Mě to přišlo v celkem v pohodě. V tom prvním videu sice chyběli lidi, ale snad to bude vybalancovaný tak, aby sólisti neměli moc šanci.
Parádní je ten boj z blízka. -
Skvele ozvuceni se dalo cekat. Bohuzel ani tento Battlefield se svemu konkrutentovi nevyrovna ve vzhledu zbrani. A smutnou teckou je zpusob jakym DICE realizovali pohled pres puskohled sniperky, doufal jsem ze v MoH to byl jen omyl, bohuzel ne. Ze by moje ocekavani po zhlednuti par videi stouplo rict vazne nemohu. *8* *13*
-
-
O to tady moc nejde ale COD ma sve dobre vlastnosti ale i ty spatne. Co se tyce zbrani ma COD asi lepsi grafiku ale to je cca vse. Jde o mapy prostredi fyziku atd. To zase COD nema tak dobre udelane protoze engine je stary a nejde to tam udelat tak dobre. Hral jsem jak COD tak BC2 a kazda hra ma sve a i MoH hraju a nejvic me vadi na BC2 a MoH znovuzrozeni. Je to tam strasne spatne udelane. Umru a narodim se pak za enemakem a nebo pred nim a ten me da a zase cekam a zase to same. Doufam ze to uz tam nebude.
-
Stalo se to čeho jsem se obával. Po zveřejnění více materiálů je to klasická střílečka a ne taková revoluce, jako se všude hlásalo.
-
-
No a co? Já bych bral nenáročnou odpočinkovou arkádovou multiplayerovku ala UT
-
-
Stejný sniper pohled má třeba i Red Orchestra... proč je to smutná tečka? *7*
-
-
Nema, v Red Orchestra se ti priblizuje jen obraz v hledacku puskohledu ale zde se priblizi cely, tudiz i to co vidis mimo puskohled. Navic zatim vsechny optiky ktere v BF3 predstavily a to vcetne kolimatoru jsou na dlouhou ruku, dal od oka nez by meli byt. Jejich tubusy by meli byt bliz, vetsi a vic omezovat vyhled mimo samotny hledacek.
-
-
-
Sleduje tu někdo vývoj modu WWII pro Armu2?