Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sice mne to stale viac pripomina BC nez BF ale nehral som tak este nesudim
    • jedine ak podobnostou v engine..
      • no tak mne to pride viac zamerane na rychlu akciu nez na tymovu pracu a takticky postup ako starsie BF totiz ziadny comander mozno tam nedube ani prikazova ruzica a autoheal autorepair tomu moc nepomozu to su potom medic a engineer z polovice nevyuzity a autoknife (aj ked je tam aj normalny noz ale ten kompromis je trochu nedomysleny podla mna) by tam tiez byt nemusel
        • autoheal tam fakt je ?
          • yop je a to ma dost stve
  • Ak som mal moznost dobre pocut tak sa neuvazuje iba o stihackach ale aj o lietadlach takze tusim A-10-thunderbolt by tam sa mohlo tiez objavit
  • Stejně to je pořád lepší než Cod
    • TO se uvidi.Kazdopadne lepsi jak Cod je kde co,takze to zadna vyhra neni.
  • Luxusni trailer, bohuzel ten EOTech je stale spatne. Skoda ze DICE postradaji smysl pro detail. *6*
  • Řeknu to jednoduše. Sice to nevypadá jako pokračování Battlefieldu, ale jestli by nějak mělo vypadat pokračování CoD, tak přesně takhle bych to bral všemi 21 prsty(ale asi mi to neutáhne komp, škoda no*4*).
  • Whoossain
    Nedávno jsem pořídil na Steamu asi za 7,5€ BC2 a jsem s ním hodně spokojenej. Chápu, že veteránům BF se moc nezamlouvá, sám jsem BF jeden čas hrával, ale na můj vkus bylo takový moc..."suchý" nebo jak to říct. Na BF3 jsem hodně zvědavej, mám předobjednáno a věřím, že to mě to bude bavit minimálně tak, jako BC2. Přinejmenším to bude mnohem lepší MP zážitek, než posledních několik dílů CoD. Na to, co je vidět z videí alpha verze, se nedá moc brát ohled, protože, jak tu už zaznělo, je to interní testovací verze a do vydání nám přeci zbývá ještě nějaký čtvrtrok. Mimochodem - právě vzhledem k tomu, že se jedná pouze o alpha verzi, usuzuju, čistě dle videa, že už teď to vypadá mnohem líp, než mnohý beta verze nebo retail verze jiných stříleček.
  • nic moc teda... a ten glock vypadá jako by ani nestřílel o zvuku střelby nemluvě. Dvojku asi nepřekoná.
    • vzdyt je to teprve alfa tam se ladi aby to vubec jelo ... v tebe se dava dokupy hratelnost a trosku balance a az nakonec se doladi grafika ... vyda se hra a potom se to jeste xkrat patchuje
  • Je na to vidět dost,že je to ještě alfa.
  • pochybbuju ze by semu povedlo takhle lehce odpalit v mp bombu
  • Nevíte, jaký stroje se budou prihánět ve vzduchu? S vrtulníkama se určitě počítá, co letadla?
    • Včera potvrdily stíhačky.
    • Erien
      Konkretní stroje myslím nikdo neví, stíhačky ale být mají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit