Přejít na výpis diskuzí
Update: Sedm minut in-game záběrů z alfa testu Battlefield 3
21.7.2011 | Petr Poláček
126 příspěvků
-
yop je a to ma dost stve
-
autoheal tam fakt je ?
-
"žalud" ty jsi asi nechodil do školi když nevíš, že alpha je před betou *3*
-
no tak mne to pride viac zamerane na rychlu akciu nez na tymovu pracu a takticky postup ako starsie BF totiz ziadny comander mozno tam nedube ani prikazova ruzica a autoheal autorepair tomu moc nepomozu to su potom medic a engineer z polovice nevyuzity a autoknife (aj ked je tam aj normalny noz ale ten kompromis je trochu nedomysleny podla mna) by tam tiez byt nemusel
-
Ak som mal moznost dobre pocut tak sa neuvazuje iba o stihackach ale aj o lietadlach takze tusim A-10-thunderbolt by tam sa mohlo tiez objavit
-
jedine ak podobnostou v engine..
-
ano el nemozes porovnat realitu a hru a musis uznat ze strielat len tak z granatometu alebo z raketometu do infantry je lamerske a na vacsine serveroch to byva zakazane totiz nie je moc zabava ked ta neco sejme pred tym jak si to vsimnes
-
vies ze raketomet je v BF uz od BF 1942 tj. od zaciatku serie a keby tam neboli ako by si asi nicil tanky? pistolkou?
-
sice mne to stale viac pripomina BC nez BF ale nehral som tak este nesudim
-
Nevím proč si všichni pořád jen stěžují..v COD2 si pamatuju každý nenáviděl lidi s brokovnicí :D,v BF zase jsou to lamy s raketometama...když se podívám na filmy (podle skutečné předlohy jak je na začátku např: Black Hawk Down atd.) tak si vzpomínám,že na Američany tam taky ti somálci pálili sem tam z RPGčka :-) a to na pěšáky.Američan taky nezačal řvát "Ty lamo s RPGčkem co děláš to neni Fér".Jako kdyby jsi si stěžoval,že na Tebe jede s Tankem a ty máš samopal a granát :D.Je to prostě hra s Technikou a každej hraje za to co ho baví :-) nic víc nic míň
-
Ano to vím, a doufám, že dodají....
-
Ondro, víš že to je nedodělaná verze??? A že to tam nejspíš dodají, když si zrovna na zvuku tahle hra zakládá :)
-
no dyt jo .. proto se ptam jestli chce hazet kameny ... ale jelikoz hraju za assault tak tanky jen oznacuji .. coz je vec na kterou bezne hraci kaslou ..
-
Včera potvrdily stíhačky.
-
To je videt, ze jste predchozi BF (ne BFC) nehrali. Tohle opravdu neni COD (nic proti, taky dobra hra), ale BF tzn. - strilecka vcetne TECHNIKY. No a logicky musi byt moznost se proti ni branit a nicit ji. A pokud jde o ty lamy, hrat za antitanka v BF2 neni zase tak lehke, protoze to ze ma zbran proti technice vyvazili autori hry slabsi zbrani proti pechote tzn. kdyz potka assaulta nebo medika (a oba maji podobne postaveni - nejde napriklad o utok zezadu), tak ten ma mnohem vetsi sanci na vitezstvi
-
prosim ta ked nehrajes BF tak nepis blbe komenty.. kazda lama si neberie rpg. s rpg je tazsie zasiahnut niekoho na dialku ako s normal gunov tak neviem co kecas. lamy skor kempia sniperky v krikoch alebo zoberu vozidlo a za par minut su mrtvy pretoze ina "lama" vie ako sa naraba s RPG
-
Zamceny byly taky auta, takze po zasahu raketometem tam zustal jenom flek jak od paintbolu.
-
Blabol. Nicit pujde jen ty budovy, do kterych se bude dat jit. Cili to je ta budova co jsi tam videl na rohu. Do zadne jine vlezt nepude = nema smysl aby byla znicitelna. Nebo chces rict, ze zamkly i dvere u ostatnich budov kvuly testovani servru? *1*
-
Konkretní stroje myslím nikdo neví, stíhačky ale být mají.
-
RPG sa do BF hodi tak isto ako kazda ina zbran, komu sa nepaci nech nehra, kto hra a nepaci sa mu to tak je lama.