Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :) no ja bych tank rad oznacil a nechal nejakou tu lamu s rpg at se vyblbne
  • ty snad ne ? *1*
  • to chces po tancich hazet kameny ?
  • Je to maličkost, ale mohli by přidat zvuky padajícím stromům...
  • Proč ty pos*aný raketomety cpou do Multiplayeru, to si bere každá lama.
  • Nevíte, jaký stroje se budou prihánět ve vzduchu? S vrtulníkama se určitě počítá, co letadla?
  • pochybbuju ze by semu povedlo takhle lehce odpalit v mp bombu
  • PS: Pan redaktor, to co vidite na videu od DICE sa nehovori skraslovacie efekty ale vyssie detaily grafiky ktore v alfe nie su dostupne.
  • Pride mi totalna demencia ked uz aj tu prevlada nazor aka je tam grafika zla, a pravdupovediac necakal som to ako cely clanok...
    Viac krat bolo vsade pisane ze alpha verzia ma orezanu grafiku, a nie len to.
    No stale je tu par sorry za vyraz dementov ktory si to nechcu pripustit.
    Hodnotenia si nechajte ked bude hra full alebo aspon nejaka beta...
    SeeYa
  • vzdyt je to teprve alfa tam se ladi aby to vubec jelo ... v tebe se dava dokupy hratelnost a trosku balance a az nakonec se doladi grafika ... vyda se hra a potom se to jeste xkrat patchuje
  • nic moc teda... a ten glock vypadá jako by ani nestřílel o zvuku střelby nemluvě. Dvojku asi nepřekoná.
  • Whoossain
    Nedávno jsem pořídil na Steamu asi za 7,5€ BC2 a jsem s ním hodně spokojenej. Chápu, že veteránům BF se moc nezamlouvá, sám jsem BF jeden čas hrával, ale na můj vkus bylo takový moc..."suchý" nebo jak to říct. Na BF3 jsem hodně zvědavej, mám předobjednáno a věřím, že to mě to bude bavit minimálně tak, jako BC2. Přinejmenším to bude mnohem lepší MP zážitek, než posledních několik dílů CoD. Na to, co je vidět z videí alpha verze, se nedá moc brát ohled, protože, jak tu už zaznělo, je to interní testovací verze a do vydání nám přeci zbývá ještě nějaký čtvrtrok. Mimochodem - právě vzhledem k tomu, že se jedná pouze o alpha verzi, usuzuju, čistě dle videa, že už teď to vypadá mnohem líp, než mnohý beta verze nebo retail verze jiných stříleček.
  • Jazz
    Kdybys nebyl zatuchlej jen tady a chodil i jinam, tak se dozvíš proč.
    Ničení budov je z velké části vypnuto, protože se testujou servery.
  • trolo
    neviem kde pisali ze destrukcia je v alphe vypnuta respektive obmedzena. a kedze to bude v destrukcii lepsie jak bad company tak sa nebojim pretoze tam sa dalo rozmrdat vsetko a tu to ma byt este lepsie takze sa nebojim
  • Vypada to dost komicky, na jedne strane domu upadne pul fasady a hned vedle vubec nic. Nerikali jak je ten Frosbite2 namakanej a co vse zvladne? Prej ani modovat nepude jak je slozitej. A koukejme ono to zas nebude takovej zazrak. Kdyz to zvladne destrukci "jenom 2 fasad" na km2. V BFBC2 to uz vypadalo uveritelne kdyz tam po boji nezustalo vubec nic stat. Proste jako po valce. Ted opet krok zpet. Kdyz do domu napalim s raketometem tak tam prece nemuze zustat jenom flek jak po paintbolu.
  • omg na to se nedalo koukat jak hrál špatně *11* *1*
  • Řeknu to jednoduše. Sice to nevypadá jako pokračování Battlefieldu, ale jestli by nějak mělo vypadat pokračování CoD, tak přesně takhle bych to bral všemi 21 prsty(ale asi mi to neutáhne komp, škoda no*4*).
  • Tak tohle uz muze zachranit jen kampan za Taliban :))
  • jestli pak to nebude tim ze alpha verze je z rannejsi faze vyvoje urcena pouze pro interni testovani ..
  • ta znicitelnost prostredi je mala, jdou nicit jen nektere budovy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit