Přejít na výpis diskuzí
Update: Sedm minut in-game záběrů z alfa testu Battlefield 3
21.7.2011 | Petr Poláček
126 příspěvků
-
Hraje to nějakej nˇouma! *12* Jako mám objednané že, ale čím dál víc přestávám veřit že klasickou dvojku něco převálcuje *13* na alfu se to trhá víc jak beta!!!
-
no, tak tu mame zase jednu hru, kde treba vystrielat polovicu zasobnika, aby nepriatel odpadol. Moc rozruchu pre nic za nic, nie je to az take terno ako sa to tvarilo na zaciatku, ale to ma neprekvapuje.
-
S kazdym dalsim videem od UsamaFTW clovek nachazi vic a vic veci ktere mu kazi dojem .. asi radeji pockam na videa z finalni verze pac tyhle nelogicnosti a ignorace detailu sux ..
-
Tady je videt jak to bude s destrukci. Od 2:30
To zas bylo kecu. Bude mene destrukce nez v BFBC2
http://www.youtube.com/user/UsamaFTW#p/a/u/1/7Nl6FU-awzw -
Vypadá to pěkně. Máš hrát v BC2 mod RUSH :))
-
Nieeeeeeeee, ja sa teraz strašne bojím, už asi v 3 videu vidím znovu tú animáciu tej istej rozpadnutej budovy, teda jej výbuch, bojím sa že ostatok, teda pár ďalších objektov len naskriptujú pri výbuchu. Snáď to tak nebude ale mám taký dojem, furt len do tejto istej budovy strieľajú, pochybujem že do vydania hry už zmenia fyziku, nech bože dá......
-
Mě to přišlo v celkem v pohodě. V tom prvním videu sice chyběli lidi, ale snad to bude vybalancovaný tak, aby sólisti neměli moc šanci.
Parádní je ten boj z blízka. -
jj...to co zatím ukázali me moc nenadchlo..gameplay z metra je dost nuda, zřejmě dost malá mapa a tendle gameplay taky nic moc..nikde nikdo,pár zběsile pobíhajících hráču......dost to připomína BC2.
-
Už by mohli ukázat CQ v 64 hráčích nebo alespoň něco v HC režimu. Na ten se těším Od CoD 4 už nic jiného než HC nehraji.
-
Cod do hoven nepujde,stejne se bude lepe prodavat jak je BF3 sebelepsi
-
Buba tesit na red orchestra jako Babu.
-
Luxusni trailer, bohuzel ten EOTech je stale spatne. Skoda ze DICE postradaji smysl pro detail. *6*
-
TO se uvidi.Kazdopadne lepsi jak Cod je kde co,takze to zadna vyhra neni.
-
Tak ja myslim,ze nikdo necekal realnou destrukci.Nicmene po tom jak to vychvalovali clovek tak nejak cekal,ze tam aspon trochu ta fyzika zakomponovana bude.Tenhle druh "destrukce" tu opravdu byl uz za dob Red Faction.
V MP bych to i chapal,kvuli narokum na pripojeni,ale v SP na tom mohli aspon trochu zapracovat. -
Stejně to je pořád lepší než Cod
-
jestli chcete taktickou hru, kde se fakt bojíte o každý health point, tak si zahrajete Hidden and Dangerous 2.. ohledně tý demolice, na to furt nejsou počítače dost silný abyste měli reálnou destrukci uvědomte si kolik má takovej dům cihel. Tohle nespočítá dneska žádnej procesor či grafika prostě nemáte šanci nevim co ste čekali *2* Už z prvních videí bylo jasný, že engine používá hitboxy... Prostě fyzika je kurňa náročná
-
pokud bude, budu jen rad .. ale pak pryc zamerovaci kriz, omezit pohyb v leze, pridat recoil a pamatovat si pocet naboju v zasobniku, ktere nejsou pred vymenou uplne vystrilene ..
-
Tak cod ani neresim,ale co me mrzi je prave to,ze z paradne se rozjizdejici se serie (bf1942 a bf2) delaji cod na steroidech.
Zatim me teda bf3 nepresvedcilo,o MW3 ani nemluve.
Myslim ze red orchestra to jisti. -
jelikoz jim nejde o zachovani hratelnosti BF 1942 a BF2, nybrz o konkurenci k MW3 tak je to celkem logicke .. jestli je to dobre nebo spatne to uz si preber sam .. osobne mam radeji pomalejsi a taktictejsi postup (AA2) ale rychlejsi arkada na odreagovani taky nevadi ..
-
To je všechno pravda.. ale potom co jsem viděl záběry z hraní Singlu z Modernwarfare3 (nic novýho,, epický bitky pod roztrhanou americkou vlajkou) to už je fakt ohraný - jediný co mě zajimá je karlův most v call odf duty. A co můžou vymyslet na mulťáku novýho??!!
Singl Battlefieldu3 - tanková bitva(naprostá bomba), lovení snipera tarasnicí(super).. Multák: na Pc 64hráčů na mapě, zničitelnost prostředí, nádherná grafika, tanky, vrtulníky, stíhačky.xDD Já už mám vybráno. Call of duty?? co to je??