Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic
    deleted
  • Musím říct ta recenze docela nuda celou dobu mluvily jenom jak je hra špatná a jen pár odchylek k jiným zajímavostí a nakonec hodnocení 8/10.
    • celou dobu? Nezašel sis uprostřed na záchod?
  • S recenzi naprosto souhlasim, ale uz ne tak s vyslednym honocenim, z toho co Lukas rekl by si hra zaslouzila nanejvyse 7. Ja bych jim to tak snadno vsechno neodpustil jen proto ze jako celek se to teda nakonec pekne hraje i kdyz jednotlive casti jsou prohnile az a pudu.

Jinak je skoda ze kazdy hraje muzskeho Hawka, ja mam teda slecnu Hawkovou a konkretne ji, vidim jako nejvetsi plus cele hry, vzhledove krasna, mila, az roztomila.. no, malinko jako Alyx z HL2.. ale hlavne ten vzhled, ten se tvurcum opravdu povedl, mozna to bude znit jako rouhani, ale kam se hrabe Lara :P
  • To se Baldurs Gate tak spatne prodavala? Kdyz tvurci kteri umi BG musi vyrabet tohleto?
    • ja si myslím že ten predaj na PC je spôsobeným aj tým že hodne PC hráčov čakalo niečo iné táto hra je na 80% konzolová dúfam že sa im to ani predávať moc dobre nebude, ja osobne si hry kupujem ale toto určite nie
    • nie predávala sa slabo lebo kedysi neboli takéto mohutné reklamy na hry keby malo BG takú reklamu ako táto hovadina tak by to vyzeralo inak
    • Drom
      dle vysledku prodeje v UK je na tom DA2 nasledovne: Xbox 56%, PS3 23%, PC 21%, Je jasne, ze PC trh uz neni co byval a vyvojarum se nevyplati delat hry pouze na PC
      • Proc jen pc? Prece Baldurs Gate byla i na konzole? (I kdyz jsem to na vlastni oci nevidel, nekde jsem to cetl)
        • Psychotic
          Pouze spin-off Dark Alliance. Taková Diablovka. Průměr, ale v multiplayeru pecka.
      • Psychotic
        deleted
      • Mozna to bude i tim,ze tohle neni PC hra uz na prvni pohled. Styl boje,interface...Na PC to spis vydali jen tak mimochodem.
        • Drom
          styl boje? co to placas? *7*
          • Spawnujici se nepratele odnikud (ze stropu,ze zdi,ze zeme...) v nekolika predem neznamych kolech. Tohle je v RPG hre na PC opravdu unikat. *10*
            • Psychotic
              sirWallace: A nebo proto, že na PC se hraje jen na starém kontinentě a největší herní trhy (USA, Japonsko, Velká Británie) jsou téměř výhradně konzolové...?
            • Crooku : Promin,ale za to , ze vychazi spousta a spousta sracek , muzou prevazne konzole , to se na me nezlob... Proc myslis, ze na PC se hry tolik neprodavaji?? Protoze PC hraci vidi tu upadajici kvalitu vyvoje novych her a proste do toho prachy cpat nebudou... Ale konzolisti ano.. Takze proc by se vyvojari vic snazi, kdyz to celkem slusne sype a je to uzivi??
            • System spawnovani vychazi z toho, na jakou platformu je ta hra mirena, jo? Hmmmm... Pisu si.
              Nebo si spis ty nekam napis, ze za vsechno zlo sveta nemuzou konzole
            • Drom
              takze styl boje pro tebe znamena spawnovaci mista nepratelskych NPC? aha.. tak to potom jo *3*
        • Core
          Naprosto souhlasím... Konzole z toho čpí na sto honů... *12*
          • Tohle je ale otrepane. Konzole nemaji na kvality her zadny vliv. Spis jde o cileni a skupinu hracu, kterou chteji vyvojari a vydavatele oslovit. Stejnym zpusobem se hry prizpusobuji at uz jsou na PC, nebo konzole, to je uplne jedno. Kdyby konzole neexistovali, take by se na PC hry zjednodusovali a posunovali timhle smerem, protoze to proste oslovi vice lidi (zrejme).
  • smejki
    bojové animace "kdo neskáče, není cool, hop, hop, hop!" jsou vážně směšné
  • ojojoj, no tak teď už se mně to moc hrát nechce po takovýhle recenzi. Sice dal pán na konci osmičku, celkově mi recenze ale vyzněla tak na 5.
  • Tentokrat se mi videorecenze moc nelibi. O hre jsme se dozvedeli prakticky same nedostatky a nakonec je to vlastne fajn a 8/10. Je az prilis zrejme, ze autor si neni stoprocentne jisty, jak vlastne ke kritice pristupovat a co je a co neni podstatne. Tuhle chybu bych cekal spis od zacatecnika, ne od Lukase. Podle me mel jeste par dni pockat, a udelat si nazor po dohrani hry s odstupem. Tohle je nepresvedcive.
    • no problém je v tom že to co hru sráží jsou hlavně věci technickýho rázu a to co má k dobru je příběh (chvílema *2* ). A v recenzi rozhodně nechceme spoilery ;) Ale jinak musím přiznat že pro mě je to taky trochu zklamání... Ale ne takové abych to nedohrál. Ale co mě štve nejvíc jsou nepřátelé vyskakující ze země, to je fakt ubohost.
  • ta hra je docela chytlava, mam odohrane za maga 20lvl 31h19min a za rogue zatial 19lvl 30h07min. aspon teda tak to ukazuje na tych save ten cas. a stale frcim na tom, dohrajem to po druhy krat a pojdem aj za warra. bujaaa
    • Drom
      chlape ty mas ale vonyho casu :D ja tim zabil cely vikend vcetne patku a podruhy si to zahraju tak za mesic nejdriv *1*
  • S výsledným hodnocením i recenzí určitě souhlasím, bavil jsem se u toho v rámci příběhu i side questů dost, prázdnota světa je ale bohužel čistý fakt :( Ale nic co by mě zlomilo *1*
    • Mas muj hluboky obdiv .)
  • Uz zacatek recenze me dost pobavil, nevim kde autor prisel na vyslosnost nazvu mesta Lothering jako "Lojtering"...jinak k obsahu hry nic radej nepisu myslim ze uz se toho vsude napsalo dost
    • janchor
      Autor je skleróza a špatně si zapamatoval Lothering jako Loitering.. mea culpa, mělo mě trknout, že se ta vesnice asi nejmenovala Zevlov!
    • smejki
      no jo, tak mu to ujelo... já taky občas říkám "falout", i když jsem už drahně let poučen a naučen říkat "folaut"
    • Co je to "vyslosnost" ?
    • Drom
      vy si s tou vyslovnosti nedate pokoj co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit