-
Tahle hra absolutne komercne nafoutknuta smes sracek. Ktera by za normalni strizlive situace nedostala vice nez 60 procent.
-
-
Krasne povedane :thumbs up:
-
Je to průjem EA rozměrů... *12*
-
Přesně... do hajzlu s tim....
-
-
Jednodušší se nerovná vždy horší. Nightmare obtížnost je zde vždycky na zapocení. Tak propracované, jako ME a první DA to sice není, ale nazývat to hrou pro děcka či největší katastrofou roku dokáže pouze ten největší ignorant (svět se mění, smiřte se s tím).
-
-
Jo, svět se mění k tomu, že lidé jsou čím dál tím tupější a povrchnější a tím i snáze manipulovatelní. S tím se smiřovat nebudu.
-
Change!!!!1!!!111!! Change!!!!11!!!!!!11
že jo?
-
-
Jedna z nejlepších českejch videorecenzí co sem zatim viděl. Jen tak dál :)
-
Enchantment na konci nemá chybu. :D
-
Druhy dil je opravdu o dost jednodussi , vice koridorovy a celkove ne tak propracovany jako prvni dil, ktereho si mimochodem velmi povazuju, ale koho to zajima, kdyz me to vlastne bavi a jestli to tamhle dostalo 9/10 a tamhle 3/10 je mi opravdu sumak...
-
-
Samozrejme , ze je Ti to sumak kdyz Te to bavi... At mi tedy nekdo rekne , proc se vlastne hodnoti, kdyz i redakci samotne , je to vlastne jedno? *7* Podle me, by melo hodnoceni her nejakou znamkou uplne zmizet... Pak zmizej nase komenty k tomuto hodnoceni... Fajn, beru ze nekdo rekne svuj nazor na hru a rad si ho prectu... Ale hodnotit nejakou znamkou jako ve skole muze az ten, kdo umi udelat hru na 10... pak si muze rikat master a davat nejaky znamky.... *11*
-
-
pravda pravda, ale kdo by se pak na tyhle stranky dostal? kdo si cte cele recenze? stejne se kazdy diva jen na hodnoceni a podle toho pak operuje. ale jinak mas pravdu ;-)
-
-
-
Zhodnocení po dohrání (POZOR, jemné spoilery) :
Včera jsem to dojel a přiznám se, celkově jsem spíš zklamán.. Jak už ve videorecenzi zaznělo, hra působí prázdně a sterilně, vůbec nepochybuju, že byla vydána narychlo a ušita horkou jehlou (viz. i rozhovor s Inonem Zurem, autorem soundtracku)..
Recyklace několika stále stejných prostředí (opakování asi 3 dungeonů a 2 interiérů opakujících se pořád dokola považuju doslova za drzost) nudí již někdy v polovině hry..
Když k tomu připočtete obecně trapné questy (kterých je sice hodně, ale ruku na srdce, kolik z nich vám utkvělo v paměti ? 2 ? 3?) , dostanete něco, co třeba já už nyní vím, nikdy znovu hrát nebudu..
Ty akční souboje bych ještě překousnul, ale proboha PROČ se musí odehrávat "na vlny", kdy se vám creepové spawnují ze vzduchu, ideálně přesně kolem mága (hráno na hard)..to úplně devalvuje taktizování..
Ani společníci mě nenadchli, v jedničce byli mnohem zábavnější a sympatičtější - těch pár setkání s Leliannou, Alistairem nebo Flemeth ten kontrast úplně zdůraznilo..
Jak už někdo psal, ta hra je hlavně "labor", skoro žádná "pleasure"..
Je to poslední hra, kterou jsem si od Bioware koupil a když tak nad tím přemýšlím..možná poslední hra, kterou jsem hrál, asi jsem na to už moc starý a navíc na to nemám tolik času..zvlášť, když zážitek za to nestojí..
Někdo je možná na vrcholu blaha z krvavosti a z toho, že každá baba tam má čtyřky kozy, ale já končím, vážení..holt je jiná doba.. *9* Hodnocení - 5/10 -
-
Nejdřív Aplha Protocol, teď Dragon Age2. Takových průměrných her bych chtěl víc. :)
-
-
Co?:-o Porovnávat Aplha protocol s Dragon Age 2? To jako vážně. AP byl skvělý, DA2 je úplně ... na prd.
-
-
Někteří hráči a recenzenti si to nemysleli. Ale chápu. Sega/Obsidian není tak atraktivní jako EA/Bioware. *4*
-
-
-
*3* souhlas
-
-
Musím říct ta recenze docela nuda celou dobu mluvily jenom jak je hra špatná a jen pár odchylek k jiným zajímavostí a nakonec hodnocení 8/10.
-
-
celou dobu? Nezašel sis uprostřed na záchod?
-
-
Titulek: Varování: tahle hra vám zlomí srdce!
Spíš než k zlomení srdce dojde ke zlomení vazu Bioware. -
proč hlavní hrdina vypada jak gay a chodí jak namachrovanej hoch v puberte?
-
-
Protože je gay a prochází zrovna pubertou.
-
-
Hra mě bavila a přes nedostatky, i když nepříjemné, se nějak přenesu (jestli je pravda, že na ně EA tlačili s vydáním). Ale co nepochopím nikdy, proč odstranili možnost izometrického pohledu? Ten bojový systém je stejný jako v jedničce, tak proč se z toho snaží dělat RPG ze třetí osoby, který je k tomu naprosto neadekvátní? Umíte si představit, jak hrajete BG z takového pohledu?
-
-
Aby to bylo akčnější a pro konzole přístupnější. DA3 bude FPS.
-
-
Ale já nemluvím o konzolích. Na těch ať si to takhle klidně mají. Navíc kdo by to chtěl akčnější, tak by si to přiblížil. Jde mi jen o tu možnost si to do toho pohledu odzoomovat. V jedničce to problém nebyl.
-
-
Oh, vy vstáváte v neděli brzo. Izomentrický pohled je často známka trošku komplexnější hry. To je pochopitelně jen z části pravda, ale třeba si to pánové v Bioware nebo EA vzali k srdci, když chtěli nalákat lidi, které baví hry jako Bloodrayne (mě bavila ^^ ), ale nebaví je RPG. Nebo (když pomineme konspirační teorie) byli prostě moc líní / nestihli to. A nebo prostě z Dragon Age dělají fantasy Mass Effect.
-
-
Připadal ti Gothic jako FPS? Mně tedy ne a to Gothic má úplně jiný systém než měla Baldur's Gate nebo Dragon Age a pořád je to RPG.
-
-
Někteří lidé tu mají problémy s pochopením sarkasmu. I Oblivion a New Vegas jsou z první osoby a pořád to jsou RPG. Na druhou stranu (i když to asi s tím nějak nesouvisí), DAII je jediné point&click RPG z (pouze) třetí osoby. Nebo ne? Enlighten me.
-
-
Nevím s čím se ti to míchá, ale u všech winterů šel nastavit ptačí pohled.
-
-
Vím, psal jsem o DAII.
-
-
Nechce se mi teď lovit v paměti, ale co třeba Kotor?
-
-
Mno jo, míchá se mi to s Winterama. . . . . . ani tam nešlo s tou kamerou nějak otočit, že to bylo něco mezi? *1*
-
neboj, kotora jsme hral mnohokrat, jak jednicku, tak dvojku. *3*
-
Ne? To je divný, pamatuju si to docela jasně... Hm, nechce se mi to kvůli tomu instalovat.
-
kotor zadny izometricky pohled nema
-
KOTOR měl ten hybridní izometrický pohled, co má DAO.
-
-
-
Nojo, jenže čistě technická - v Gothicu ovládáš jednu postavu, v DA celou partu - takže rozdíl z hlediska určitě taktiky je vcelku jasnej.
-
-
No tak třeba Might and Magic? Ne, z prvního pohledu by nebyly vidět ty super animace *3*
-
-
-
-