Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenze skvělá, ale hra si rozhodně nezaslouží 8/10. Grafika je chudá, optimalizace v podstatě žádná. Ve městě je úplně mrtvo, když tam už někdo jde tak nic neříká. Questy jsou katastrofa-běž tam a vymlať všechno co se hýbe. Možnosti volbu jsou k ničmu - buď můžete zabít toho koho vám někdo přikáže toho co vám to přikázal. Když vyberete to první, tak potom stejně zabijete zadavatele questu. Když druhou tak zabijete zadavatele, a poté co pokročíte v koridoru, tak musíte stejně zabít i toho druhýho. Já jsem na té hře nenašel nic dobrýho, za mě 5/10.

P.S. DA1 jsem nehrál - takže nesrovnávám.
    • LTM3
      Optimalizace žádná? Na mym NB mi DA1 jel 15 fps na nenjnížší detaily, DA2 mi jede na tom stejnym NB 30fps, a ta grafika je o dost hezčí než u předchozího dílu. Horší optimalizace je u velmi vysokého nastavení, kde nestíhá ani moje GTX 470 (hold pomoc od lidí z AMD/ATI je znát).
      • Jo jo, přesně to jsem myslel. Posuzoval jsem to podle sebe (grafika ATI HD5850). Vážně nevím, proč takhle "trestat" hráče s kvalitními sestavami.
    • Core
      Naprostý souhlas!
  • podarilo sa niekomu zabit bossa Ancient rock wraith na hard???neviem ako na neho, s takym silnym bossom som sa nestretol v ziadnej hre od bioware *9*
    • Whisp
      Keď príde boss do stredu miestnosti, musíš sa postaviť do rohu za stĺp, aby ta nezasiahla tá vlna. keď privolá pomocníkov, tak ich treba rýchlo pobiť. Svojich bojovníkov nesmieš mať na kope, lebo sa boss premieňa na guľu a prevalcuje ich. Pri bossovi stojí iba tank, ostatný nech sú od neho tak ďaleko ako sa len dá :) Na harde som ho dal na 4 pokus.

Ako sa vám podarilo zabiť Hight Dragona pri tej bani na harde ? Mňa dorazili hlavne tie navádzané firebally :D
    • Drom
      na hard je to docela sila, ale da se to :) Kazdopadne je to poradny fight
    • Preed
      ja som ho nevedel zabit na nightmare,prestalo ma to bavit tak som to prepol na hard a dal som ho na prvy pokus,progressovat bossov v singleplayeri nemienim :)
      • ja jsem mel pocit, ze jediny rozdil mezi hard a nightmare je ten, ze plosna kouzla ubiraji zivoty jak nepratelum, tak spojencum
    • Nasel jsem nekolik navodu, ale vetsinou byly zalozeny na utikani, dokud se nedostane do te nepohyblive faze a pak malceni, takze celkova doba souboje +-30 min.
  • Whisp
    Najväčšia chyba Dragona Age 2 je, že nesplnila naše očakávania. Namiesto prehĺbenia RPG prvkov ide hra cestou akcie, čo ale nemusí znamenať, že je hra zlá, akurát nieje primárne určená RPG hráčom zo starej školy (medzi ktorých patrím tiež). Skôr si k nej cestu nájdu ľudia, ktorý hľadajú akčnú hru okorenenú RPG prvkami, ktorých je podstatne viac ako skalných RPG fanúšikov, aj keď sa to na základe príspevkov na fórach môže zdať skôr naopak. Hra si na seba určite zarobí a splní svoje poslanie dojnej kravy EA. Typujem tak 8-12 DLC balíkov.
  • dragon age 1 bol prepracovany ? nezmysel Baldurs Gate bol prepracovany... dragon age je ciste CALL OF DUTY vo fantasy
    • Na tyhle vyznavace starych kultu zacinam byt velmi alergicky.
    • Drom
      bereš na to prášky? docela to vypadá vážně
    • Daniell605
      Káámo, hodně velkou píčovinu si plácnul =)
    • Mohl bys to napsat česky? Asi ti blbě rozumím.
  • ojojoj, no tak teď už se mně to moc hrát nechce po takovýhle recenzi. Sice dal pán na konci osmičku, celkově mi recenze ale vyzněla tak na 5.
  • smejki
    bojové animace "kdo neskáče, není cool, hop, hop, hop!" jsou vážně směšné
  • Huraaaaa :) Konecne jsem prisel na to, proc je dobre hadat se na netu s trubkama :) Protoze se tu najde i par inteligentnich jedincu, kteri vedi co je to dobra hra.. a z jejich ust jsem zaslechl neco jako ze Drakensang je dobra hra podobna BG ..atd atd... Tak Vam dekuji... Uveril jsem... a bajecne se bavim :) Prijde mi vtipnej fakt, ze zpackana Dragon age 2 mi dala aspon neco, a to bude doufam par poradnejch zazitku v lepsim rpg od konkurence... Nemam rad Nemce moc...ale zacinam nenavidet Hollywood...a at se na me nikdo nezlobi, DA2 je mezi hrama klasicka Hollywoodska.......... doplnte si ! At doplnite cokoliv, pozitivne to snad ani vyznit nemuze *5*
    • Ach jo *7*
      • hihi *2*
        • Core
          hoho *12*
  • S recenzi naprosto souhlasim, ale uz ne tak s vyslednym honocenim, z toho co Lukas rekl by si hra zaslouzila nanejvyse 7. Ja bych jim to tak snadno vsechno neodpustil jen proto ze jako celek se to teda nakonec pekne hraje i kdyz jednotlive casti jsou prohnile az a pudu.

Jinak je skoda ze kazdy hraje muzskeho Hawka, ja mam teda slecnu Hawkovou a konkretne ji, vidim jako nejvetsi plus cele hry, vzhledove krasna, mila, az roztomila.. no, malinko jako Alyx z HL2.. ale hlavne ten vzhled, ten se tvurcum opravdu povedl, mozna to bude znit jako rouhani, ale kam se hrabe Lara :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit