Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Server GAMES.cz: ste maximalne trapny, ze svoje videa chcete servovat zo svojich serverov. Sa uvedomte - aby som 8min video tahal 20min na 30Mb linke je trapnost najvyssia. Prejdite na YT (redakcia Zive.cz s tym evidentne nema problem). Okrem toho tak umoznite sledovat vase videa na iPhone a iPade. Alebo su vam surferi s tymito zariadeniami ukradnuti?
  • Souhlasím se vším co jsi napsal. Také jsem programátor, zatím nejsem zameřen na konkrétní aplikaci, ale v tomto případě vím jak je co složité udělat, viděl jsem i samotný editor prostředí v DA, v DA2 zatím ne, každopdáně už jenom návrh a realizace takového editoru je ohromná práce. Myslím si, že s jakoukoli výtkou na adresu vývojářů od hráče co DA 2 nějaký čas hrál / dohrál budu souhlasit. Také jsem nosil věci s označením (nepřátelé budou shazovat lepší předměty, více peněz apod), na svoji postavu můžeš použít samozřejmě veškeré vybavení, ale na tvoje 3 další postavy v týmu můžeš vše kromě zbroje, která se jim vylepšuje díky nacházení / kupován spec. vylepšení. Ale ty itemy typu (,, enemies throw better equipment ,,) jak jsi psal, tak jdou použít i na postavy ve skupině, protože různé náramky, prstýnky a opasky na ně dávat můžeš a i na ně jsou itemy s tímto označením .... Je fakt, že autoři tu hru mohli udělat jinak, mohli udělat stejnou mapu z prvního dílu, přidat nová místa, nový příběh do všech oblastí z prvního dílu s tím, že by se pokračovalo ... vylepšit engine a ne použít stejný ... vylepšit zbroje spolubojovníků, dát tam lepší zbraně a postavy s různými typy boje. Je toho moc, ted je otázkou zda jim samotným se to takhle líbí a takhle to chtěli udělat a nebo je tížilo tlačení vydání hry od společnosti Electronic Arts.. kdo ví .. do toho my hráči nevidíme *3*
  • celkem výstižná recenze jako všechny, ale ten jeho "Lojtering" nerozdýchám :D
  • Vím, psal jsem o DAII.
  • Nevím s čím se ti to míchá, ale u všech winterů šel nastavit ptačí pohled.
  • Někteří hráči a recenzenti si to nemysleli. Ale chápu. Sega/Obsidian není tak atraktivní jako EA/Bioware. *4*
  • Nic jiného netvrdím ^^
  • Mno jo, míchá se mi to s Winterama. . . . . . ani tam nešlo s tou kamerou nějak otočit, že to bylo něco mezi? *1*
  • Drom
    neboj, kotora jsme hral mnohokrat, jak jednicku, tak dvojku. *3*
  • Co?:-o Porovnávat Aplha protocol s Dragon Age 2? To jako vážně. AP byl skvělý, DA2 je úplně ... na prd.
  • Na tyhle vyznavace starych kultu zacinam byt velmi alergicky.
  • ano...ta "víkendová" doba vývoje byla myšlena sarkasticky (dělám tak trochu programátora). Musím uznat, že modely celého prostředí (po aplikaci HiRes Textures patche) je prostě famózní. Některé věci sice tahají za oči (vegetace), ale prostředí města občas hraničí s fotorealismem. Mám pocit, že v tomto ohledu využívají svůj engine naplno.
    A poznámka okolo dohrání všech variant se týkala tvého pocitu, že recenzent vystihl jen pár hodin hraní. Mě bohužel přišlo, že se nic nemění až do konce. Narážím teď na příklad na fakt, že se v obchodech neprodává nijak úžasné vybavení a že si člověk vystačí z "loot". Ano, většinu času jsem chodil s alespoň jednou věcí, která měla schopnost "enemies throw better equipment" a proto jsem neměl nutkání utrácet desítky těžce našetřených zlatých za vybavení, které se vyrovnávalo nejlepším nalezeným kouskům...a také jsem chtěl přiřadit nějaké to vybavení i mým parťákům a celkem mě zklamalo, že to nejde. Bohudík se aspoň dala vyladit jejich stávající zbroj a i v průběhu děje se upgradovala (za kamarádství/vztah), naštěstí si to tedy tímto vyvážili a s připomenutím, že to takto nasměrovali kvůli filmovému podání (a ve filmu má každý kostým uniátní, doplňující jeho charakter), se mi to zdá jako snad nejlepší použitá volba...
  • chlope más pravdu ze keby sa to nevolalo DA tak by nebol možno taky cirkus ale ono to ma meno DA a oproti jednotke je to hodne slabé. Hral som hry co tu menuješ a osobne ma DA 2 nicim neoslovila je to okresané RPG ktoré oslovi iba ludi co nehrali RPG ako sa patri. Osobne som viacej Might and Magic RPG orientovaný cize klasických Dungeon a tiež by sa mi nepacilo keď by teraz Ubisoft spravil Might and Magic 10 a bola by to také chudé RPG kde by som ani členom družiny nemohol menit veci a Zaklinaca ti dám príklad ľudia co citali všetky knihy o Zaklinacovi a si potom pozreli seriál co Poliaci natočili poviedky Zaklinacove tiež ti povedia ze to nieje Zaklinac. Takze zapluvac DA2.

Co sa týka Vampire the Masquerade spominas tu iba Bloodlines a Redempltion si de v prd*** nechal pred Bloodlines bol Redemption a bol bombový. Redemption na nom robili - Nihilistic Software a publisher bol Activision a Bloodlines majú na svedomí - Troika Games a publishera netreba zavadzať už som ho spomínal a osobne necakam ze tu značku Vampire the Masquerade niekto vytiahne co je škoda bo hry to boli ppc takže od Vampire the Masquerade nič dalsie by som nečakal na tvojom mieste si zahraj jednotku ked si ju nemastil.
  • Ne? To je divný, pamatuju si to docela jasně... Hm, nechce se mi to kvůli tomu instalovat.
  • Drom
    kotor zadny izometricky pohled nema
  • KOTOR měl ten hybridní izometrický pohled, co má DAO.
  • Nechce se mi teď lovit v paměti, ale co třeba Kotor?
  • Nejdřív Aplha Protocol, teď Dragon Age2. Takových průměrných her bych chtěl víc. :)
  • *3* souhlas
  • Drom
    bereš na to prášky? docela to vypadá vážně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit