-
2Drom@tiscali.cz a Crook-nemam nic proti konzolim a nikde nic netvrdim to co mi vkladate do ust.. Ale slepi jste vy. Konzolove hry byly vzdy(az na svetle vyjimky) zjednodusene(oproti srovnatelnym titulum na PC). To je proste fakt,at uz se ti libi nebo ne. Ted zijeme v dobe,kdy se vyvojari snazi delat mix konzolovek a PC her a vznikaji z toho ruzne paskvily. A mimochodem-jestli nahodna spawnovaci mista nepratel padajicich odnikud neovlivnuji taktiku boje,pak uz nevim.... Pokud muzu mluvit za sebe,radeji at udelaji Dragon Age 3 jen na konzole a PC at vynechaji. Bioware pohrbiva samo sebe....
*9* -
-
To ale nejak obracis, ne? : D
To spawnovani jsi uvadel jako konzolovej prvek, tak to ted prosimte neprekrucuj. Taktiku boje to samozrejme ovlivnuje, ale s konzolema to moc spolecnyho mit nebude...
K tomu co tam pak meles na droma, se radsi vyjadrovat nebudu. Jen mu popreju pevne nervy *7* -
debilita některých lidí je až neunosná
-
-
Dik
-
-
1) konzole nemam a neobhajuji je
2) Nedelej z "pravych" PC her teoretickou fyziku
3) obecna arogance PC hracu je smesna, trh se posunul, konzole plati vyvoj a tak se posunte i vy, pokud se nechcete posunout, tak jdete o dum dal
4) pokud chces propacovane hry, tak jsi hrat MMOcka, tam mas hernich moznosti jak v zadnem singlu. Idealne si pockej na SWTOR, ktery bude mit AAA produkci a dela na nej lead designer prave milovanych Baldur's Gate, KOTORu a NWN
5) Bioware ma nekolik pomerne nezavislych tymu, Lide co delaji Dragon Age nejsou lide co delaji Mass Effect a uz vubec lidi co delaji SWTOR. Tak to nehazte do jednoho pytle -
-
2)nedelam. navic se bavim jen o RPG
3)arogance? Vis vubec co to je.? Ukaz mi jediny muj arogantni post vzhledem ke konzolistum.
4)co je tohle za blabol? MMORPG hry vzdycky byly o nekolik trid plytsi nez poradne RPG. Kde na to chodis....
5)jako koncoveho zakaznika me to nezajima. BIOWARE je firma -
-
3) klasicky "argument" PC hrace: Hraje prilis jednoducha/konzoloidni na to abych si ji koupil. Tak ji radsi zpiratim
4) ocividne jsi videl WoWko z rychliku a tim pro tebe MMO scena konci :) Mozna by ti prospelo se poohlednout po mene znamych MMO hrach, ktere jsou SAKRA propracovane.
5) potom nenadavej na Bioware, ale na EA. Dyt EA koupilo BW, tak proc to rozlisujes? -
-
Posledni reakce na tebe,jelikoz mi neustale vkladas do ust neco co jsem nerekl(nenapsal).
3)?? To jsou kecy blbcu,co se snazi obhajit pirateni. V dnesni dobe je pro vetsinu lidi normalni si hru koupit. Jako argument neberu.
4)Ups! Uz jsme u WoW? MMO jsem hral sposutsu. Napred jsem ti tu chtel napsat neco peprneho,ale pak jsem si uvedomil,ze ''propracovanost'' pro kazdeho znamena neco jineho. Pro me je to u RPG hlavne pribeh. A ty MMORPG proste nemaji(napr LOTRO je vyjimka,ale s offline RPG se to proste srovnavat neda)
5)muzu se jen opakovat. Me jako koncoveho zakaznika nazajima kdo znacku vlastni.,kolik ma studii atd, BIOWARE vydava cim dal horsi hry. A nerozciluje me to. Jen jsem z toho smutny *9*
Preji hezky vecer
-
-
-
-
-
Kuknite sa na metacritic. Priemerne hodnotenie recenzii 83 a priemerne hodnotenie uzivatelov je 4.2 cize 42. Zaujimave v com je asi chyba :)
-
-
V tom, že rozčilenej dav zamává s libovolným skóre: http://beefjack.com/news/metacritic-users-drag-down-dragon-age-2-rating/
-
Chyba bude v tom, že přijde hater, kterej hru nesnáší už jen z podstaty toho, že se snaží o nový přístup, a napálí ji 1/10
-
-
Ale hloupost, tady nejde o to, že je hater, v takových hodnoceních hrozně moc lidí dává buď 10 z 10 nebo 0 z 0, je to začarovaný kruh. Hodnocení je podle mě ale nakonec vyvážené.
-
-
Možná s odstupem času...
Ale i tak s tím spíše nesouhlasím...
-
-
presne tak, navic metacritics je blabol *7*
-
-
-
Recenze dobře podaná, ale v hodně částech absolutně nesouhlasím, boj podle mě rozhodně zjednodušený je a velmi. Friendly fire je jen na nightmare obtížnosti, poty se netřídí podle velikostí, nepřátelé se jen tak objevují před váma, což podle mě ničí taktiku a je mi podezřelé, že to nebylo zmíněné v recenzi. To samozřejmě je jen část špatných věcí a jenom v combatu, kdyby se dragon age 2 jmenovalo jinak, dal bych mu 7, ale jako nástupci Origins si zaslouží 3-4. Můj názor...i když evidentně ne jenom můj
-
-
naprosto súhlasím s tebou ako nástupca vcelku slušnej hry je toto fakt bieda, oni sa už zameriavajú na hráčov z nižším vekom a IQ
-
môj názor je taký že bioware sa zapredala EA a ich peniazom pritom samotné bioware na tom nebolo nikdy zle a v klude si mohli robiť čo chceli bohužial svoje rite predali takže radšej prachy ako poriadnu kvalitu, kvalitu ich hry síce majú ale dosť povrchnú
niekto tu spomínanal WOWko ved to je hra pre deti od 5-15 rokov neviem kto to chce zrovnávať s poriadnym RPG
-
-
Na jednu stranu jsem i já byl po neuvěřitelné jedničce zklamaný, ale pak jsem si odmyslel, že se to jmenuje Dragon Age a že to dělali slavní Bioware a hru si užil. 70%
-
Holt BioWare se potřeboval postavit na nohy a k tomu potřeboval peníze. Tak se vedení rozhlídlo kolem a celkem rozumně sáhli po pomoci od EA, která je mistrem v tvorbě her pro masovou veřejnost tak, aby se dobře prodaly. Založili tedy 2 serie, ME a DA. Začali velice takticky, navnadili hráče na vrácení sérií ke kořenům RPG, proslavili tyto ságy. Pak ale přišly na řadu druhé díly a jelikož se po úspěchu prvních dílů dostala tato jména do podvědomí i akčněji zaměřených hráčů, kteří ani první díly nehráli, mohli projekt rozjet na plno - udělali ze všeho ačkňárnu se vším všudy a přiblížili hru více k interaktivnímu filmu, jak to dnes masová veřejnost chce a jak je to baví. Do toho placená DLC a BioWare je opět v balíku, jelikož si hru teď kupují i lidé, kteří klasickým RPG neholdují. Od BioWare to byl geniální a promyšlený krok, jak z nás vytřískat co nejvíc peněz.
-
-
Náhodou, já s tím souhlasím. Je v tom jistá logičnost - Atari patrně moc dobře neplatí neb nemá čím a navíc ztratili D&D licenci. Tudíž důvod zůstat u nich není / nebyl. O DAO prohlašovali, že to bude návrat ke kořenům, čímž opravdu navnadili značnou část herní komunity. To, že ty kořeny okořenili trochou (velkou trochou) akčnosti, to je věc jiná, vyšlo to. A ME byla od začátku akční hra, která si na RPG moc nehrála, asi jako Deus Ex. Ale ta série přinesla úžasný dialogový systém a filmovou atmosféru. Jediné, na co ty hry byly náročné, je scénář. Technologicky jsou zaostalé. Levný vývoj, výborná hra, AAA ceny. Což de.
-
-
Tady pozor! Oni to prohlašovali o Dragon Age ORIGINS, ale ne o Dragon Age 2. DAO byl návrat ke kořenům, ale DA2 chtěli inovovat, dát tam něco nového a upřímně, ten soubojový systém je parádní, mnohem záživnější než u DAO. A je třeba si uvědomit, že DA2 NENÍ pokračování DAO, to není ta samá hra a ani být neměla, DA2 je jiným příběh ze SVĚTA Dragon Age, oni můžou mít klidně Dragon Age 5 než přijde třeba 6 a ta příběh Dragon Age zakončí, taky si přeložte název hry a je to jasný *3*
-
-
Nic jiného netvrdím ^^
-
-
-
A v jakém vesmíru je Mass Effect ,,návrat ke kořenům"? Mass Effect je výborná hra a Mass Effect 2 ještě lepší, ale to je k jiné diskuzi. Mně se zdá, že Bioware udělali stejnou chybu s DA2 jako v ME1, což znamená opakující se prostředí, které tomu vzhledu moc nepřidá. Co se týče obtížnosti, tak jsem to hrál na normal a docela to i stačilo, jistě že ty souboje na ulici v noci a ty souboje mimo jsou lehké, ale například si zkuste dát draka na hard (později ve hře), to bych vás chtěl vidět, jestli by to bylo lehké. DA2 není špatná hra, je dobrá, víc než dobrá, ale není výborná, což je škoda, protože stačilo pár měsíců navíc a mohlo to být lepší, ale nemyslím si, že si zaslouží takovouto kritiku.
PS: Ve hře se nevyskytuje vesnice jménem Lojtering, je tam jen Lothering, chtělo by to zapracovat na výslovnosti *3* -
Osobně si nemyslim , že to Bioware dělalo primárně kvůli finanční nouzi , jejich hry byli vždy dobře hodnoceny a i se dobře prodávali , tudíž se spíše domívám , že to bylo kvůli zazemí , které jim EA může poskytnout a z hlediska na trhu to byl jen logický krok pokud chtěl Biowar dělat ačkové hry.
-
Nikdo od Bioware Mass Effect neprezentoval jako návrat "ke kořenům RPG". První ME je dost osobitý a jestli má k něčemu blízko, pak je to KOTOR. Z toho plyne, že si s dvojkou mohli dělat, co chtějí, nikomu nebyli žádné RPG prvky dlužni... Tak tě ty profesore na dějiny Bioware prosím, neplácej tady kraviny, o nichž víš evidentně kulový. DAO se jako nástupce BG prezentoval a do velké míry jím byl. Měl hodně našlápnuto, ale na BG nestačil v některých klíčových aspektech, o kterých se tu nemá smysl rozepisovat. Pak přišlo rozhodnutí o překopání DA2, čímž si proti sobě pochopitelně poštvali fanoušky jedničky. Vsadili na komorní a geograficky uzavřený příběh, což já osobně vnímám pozitivně, protože jsem heroických eposů o vyvolených recích bojujících proti prastarému a svět ohrožujícímu zlu přejeden. Jde o to, že všechna rozhodnutí ohledně DA2 nejsou automaticky špatná - takovýto výrok může pronést jen idiot. Důležité je, zda změněný prvek funguje a je povedený. Teprve v tu chvíli může začít objektivní kritika. Kritizovat můžu respawny v boji, málo variabilní prostředí, chudé prostředí, málo vybavení a jiné. Kostra původního DA však zůstala zachována a z toho plyne, že zmíněné nedostatky nejsou pro DA2 zas tak obrovská tragédie, protože se soustředí na jiné aspekty. Je tedy hloupost strhnout mu za ně 5 bodů z deseti... Ale i tak jsou toto ty oprávněné výtky k DA, které mu mají srážet body. Za grafiku a animace pošle do pekel RPG hru jen opravdu povrchní hráč...
Mimochodem, vždycky mě baví sledovat, jak trdla papouškují výroky, jen aby byli "in". V současné době je hodně "in" vyčleňovat se proti masám, které mají samozřejmě nižší iq než dotyčný borec trdlo. Dotyčná trdla si pak stěžují, jak je rmoutí zjednodušování her, a pak jsou schopni napsat takovou perlu, jako že by si přáli návrat Planescape Tournament :-D. Mám takový dojem, že spousta zdejších haterů jsou jen pozéři, kteří starší rpgéčka ani nehráli a jen tak plácají do větru. Předveďte objektivní kritiku, nebo buďte radši zticha, jinak se akorát ztrapňujete. -
-
Já s tebou v zásadě souhlasím akorát nechápu proč by si někdo nemohl přát něco ve stylu Planescape Tournament ta hra byla ve své době super a kdyby někdo něco takového dnes vydal já osobně bych si to rád zahrál. K tomu zbytku o haterech to mi přijde trochu jako demence těžko můžeš poznat kdo co hrál.
-
-
Mohl by si mi povědět kdy Planescape Tournament vyšel? Vůbec nevim o co jde?
-
-
Sory upsal jsem se mysle jsem samozřejmě Torment a v roce 1999.
-
-
A to je to proč jsem o "Planescape Túrnamentu" psal. Člověk, co tu hrál a dohrál a má ji rád, tak by to nikdy takhle nezprasil...
-
-
-
-
LOL...
1. jsem onan, co bys čekal?
2. jsem nehodnotil hru, ale důvody, proč BioWare udělal hru takovou, jakou jí udělal. Kvality hry jsem vůbec nezmínil, dvakrát čti a jednou kritizuj...
3. masturbátore -
-
bod 2) Spíš jsem narážel na celou dosavadní diskuzi, ne na tvůj příspěvek...
bod3) *thumbs up*
-
-
Ztracíš čas.Věř mi.Nemá to smysl.
-
-
Někdy mi to prostě nedá, uleví se, znáš to...
-
-
-
-
Dnes som si kupil SCORE, recenzia 77%, to by tej hre asi aj odpovedalo. Desiatky nudnych FEDEX questov (nieco prines, nieco najdi, niekoho zabi), a niekolkonasobna recyklacia prostredia su dost zavazne chyby. Hra s takymi chybami si 8/10 nezasluzi, skor tak 7-7,5 (s prizmurenymi ocami).
-
-
Kacířská myšlenka...:) - není víc, než číselné hodnocení, ještě k tomu pro vás v řádech desetin na desetibodové škále (77 vs 80), kvantum textu, až o obsahu šesti normostran? Já bych se neomezoval na rezultát pramenící z čísla, to nikdy nebude vypovídající tak, jako komplexní psaný text. I proto je dle mne zbytečné dohadovat se o hodnocení, pokud se jedná o rozdíly bodu, snad i dvou :)
Hodnocením hry od soumraku věků, kdy první homo neanderthalis namaloval na zeď epickou recenzi "jak jsme dnes lovili" o šesti obrázcích byl spíše obsah, nežli závěrečný počet škrábanců okrovou barvou za posledním praturem...;)
-
-
Jak už tady někdo psal, jediné skutečné RPG je to papírové/stolní/deskové. Problémem je, že musíte sehnat pár nadšenců, ale když se sejde pohodová společnost, tak je to zážitek k nezaplacení. Z her, co jsem hrál, se k tomu nejvíc přiblížila série Baldur's Gate a Planescape Torment, ale celkově všechny hry na Ifinity enginu jsem fakt žral. Stolním RPG se to podle mě blížilo i tím, že ta grafika byla 2D a taková schematická a dost prostoru zbývalo i pro tu lidskou představivost (což považuju za dost důležité - u papírového RPG se v podstatě vše odehrává ve vaší hlavě). 95% her, kterým se dnes říká RPG jsou spíš akční adventury nebo něco podobného.
-
Ja som len chcel dodat, ze najuzasnejsia postava v DA:O bol pes a v druhom diely to plati tiez :) Imho.
-
-
Promin, nikoho se nechci nejak dotknou...ale to je vazne takovej problem napsat : Poodle me?? Tyhle prasohrosi zkratky jsou fakt otresny! Nezlob se... jen jsem se neudrzel... Ja vim.. svoboda a bla bla bla... Ale kdyz uz se clovek k necemu vyjadruje a chce aby to po nem lidi cetli, bylo by vhodne mit k nim aspon trochu respektu a zmacknout o par klaves klidne vic ...
-
-
Panebože.... tak tohle byl poslední hřeb do rakve. Strašný, STRAŠNÝ! Prostoduchost z toho cáká na všechny světové strany. RPG pro zrakově postižené s ikonami přes půl obrazovky... Prchám zpět do náruče Planescape Torment a Icewind Dale...
-
-
Přesně kdyby neměla tak debilní ikony, tak je to RPG roku, takhle je to jenom paskvil.
-
Zrakově postižené? Tak jako jestli tě baví pokaždé studovat jakej čudlík dělá co, tak prosím, ale já se radši orientuji podle přehledných ikonek, než podle haldy textu...
Ke zbytku: Grafika mi nevadí, stejnak mi počítač lepší neutáhne, tak nevím co řešíte. Např oheň je obyčejnej animovanej gif, a stejnak je to asi nejlépe udělaný oheň, co sem ve hře kdy viděl. -
Papa :)
-
-
ano, synáčku?
-
Je čas udělat tučnákovi pápá *1*
-
-
-
Hmmm Nechápu tu mediální masáž u nezávislých recenzentů, když u hráčů tak propadá. Vyvolává to spoustu otázek *7*
-
-
Propadá to z velké části u těch hráčů, kteří to ani nehráli...vůbec nevím co se děje a proč s tím má každý chytrák tolik řečí o tom, jak je to teď dělané pro lidi s nižším iq a podobné výplody...jsou pro smích, ubožáci, myslet si, že jsou něco víc kvůli tomu, že si wareznuli "planetscape TOURNAMENT" :-DD
-
-
oprav si to na PLANESCAPE TORMENT jinak tě tady ukamenujou *1* I když jak, tak koukám tak jsem neviděl, že by to měl někdo napsaný správně *1* Někde slyšeli, že to je dobrý a teď to tady všichni papouškujou a ani většina neví o co jde. Jinak všichni ti co říkají, že to není RPG nebo že je to "míň" RPG, ani neví co to vlastně RPG je (doporučuji se podívat na definici na wikipédii). RPG je o příběhu a o tom, že si můžete vybírat jakým směrem se bude odvíjet v rámci možností světa/vypravěče. Tudíž žádné RPG se spousty statistikami aneb OLD SCHOOL SUPER BRUTAL SKVĚLÝ RPG. Za to že to je takhle definované nemůžu ( jen tak pro jistotu to píšu *1* )
-
-
RPG je "hra na hrdiny", DA2 hra na hrdiny neni, je to behacka / klikacka / rubacka a zadny hrdina nejsi, i kdyz te tak oslovuji, proste tam chodis jako magor po meste, a kdyz je quest, zalezes do sklepa, kde to vybijes a vratis se do mesta. Ten sklep je navic vzdycky stejny, krome nej pro nas v Bioware pripravili jeste lokaci "jeskyne", do ktere jdes, kdyz jdes na quest mimo mesto. Vy, kterym se to libi a rikate, ze vubec neni pravda, ze to je primitivni, vysvetlete, proc:
1) nemusim nikdy prepnout na sve spolubojovniky, jenom je tahat za sebou
2) proc kdyz bych uz chtel nejakou taktiku delat (treba na vyssi obtiznost), mi to zhati debilni nepratele, kteri se vynori ze zeme nebo ze vzduchu primo za mnou, to je fakt technologie: "vezmi pozici hrace, odecti metr a vycaruj posily". Super!
Hrdina je fakt hrdina. Utece do mesta, tam plni questy. Pak se dej posune, "hrdina" je porad ve meste a plni questy. Pak se "neco stane" (nebudu spoilerovat), hrdina to zabije a tim to skonci. Fakt SUPER PRIBEH, dejte mi dalsi!!
Jo a Planescape jsem hral a bavil mne, moje prvni RPG bylo Eye of the Beholder a Dungeon Master, jen do mne, jak se naparuju. Srovnani s Diablem neni od veci, jenom tohle ma o trochu vic filmecku. Potlesk!
Predpokladam, ze DLC 1 bude "novy sklep, tentokrat s lehce jinak rozmistenymi sloupy". -
-
tak si prepni obtiznost z easy na neco vyssiho :)
-
-
Na vyssi obtiznost na tebe nabihaji nepratele logicky ze sveho brlohu, prchaji tamtez, a kdyz jde do tuheho, zatroubi a pomoc jim pribehne z pristavu, kam prave dorazila lodi? To mi, clovece, neprislo. Zkusil jsem vsechny a porad skakali z hradeb tesne za mne. Tak me napada, k cemu tam ty hradby jsou, kdyz je muze libovolny lapka preskocit klidne i trikrat za noc?
-
-
Pssssst! My jsme to prece nehrali... To jen Ti vyvoleni kterym se to libi to hrali .) Je pravda , ze jsem za to nezaplatil a radsi si to dosel jen vyzkouset ke kamosovi ... Kterej mimochodem lituje toho , ze si hru koupil...Skoda, ze to nejde reklamovat , protoze se zda, ze mu tam vymreli skoro vsichni obyvatele sveta! Njn.. nakaza jak ma byt :) .) Dostal jsem chut na poradne rpg ... Instaluji Fallout 1 :)
-
-
problém je v tom že čo začala séria BG, IWD a dalšie tak to ľudia začali nazývať poriadne RPGčka, vyšlo diablo dostalo nálepku akčné rpg ale ak si si neuvedomil tak DA2=diablo tak nechápem prečo DA2 nemá nálepku akčné rpg ale iba rpg v tom je rozdiel
-
-
ty jsi zase uplne vedle. DA2 jsi videl na jednom videu a delas zavery
-
-
resolut: :D Číst si tvoje příspěvky, to je lahoda.pokračuj :]
-
a je tam interaktivni pribeh, cinematicke cut sceny atd atd. to muzes rovnou rict, ze vsechny RPG hry jsou jako diablo, protoze v nich je progess a exploration
-
mám pocit decká že ste nehrali ani diablo, rozdiel je iba v tom že DA má novú grafiku a môžete hrať s 4 postavami a dá sa tam pauzovať inak je to rovnaká klikačka tak mi tu nehovor niečo o hraní mám odohraných viac rokov ako ty rokov odžitých tak ma tu nepresviedčaj že som niečo nehral!
-
davat diablo a Dragon age dpo jednoho pytle muze davat jedine neznalec
-
Ty jsi zase velky mudrlant. Ma jiny nazor a ty ho v podstate urazis,aniz by jsi o nem neco vedel. Fanatik je fanatikem at uz obhajuje jakoukoliv stranu. Ty k nim evidentne patris.
-
-
-
OOooh, nevyplatila se mi ironie, tournament bylo schválně, jedno střevo to tu tak psalo, ale planeT - to byla chybka mezi pravým a levým spánkem, omlouvám se :D Jinak ten zbytek jenom souhlas, papouškují co tu čtou bez toho, aby DA alespoň hráli, což je docela smutné a hra pak z reakcí vyzní jak kdyby byla nějaká ostuda světa, což si určitě nemyslím
-
-
Tak je pravda, ze Planescape je perla... DA2 jsem jeste nehral nemohu posoudit... :-)
-
-
-
-
No pokud se podíváš na české komunitní fórum Dragon Age, tak zjistíš že se DAII líbí 95% hráčům, nutno dodat, že to jsou lidi co dohráli/hráli DAO. Bohužel se objevil teď nějaký nový trend "nadávej na hry, které jsi nehrál a to ještě předtím než vyjdou". Dohadovat se tady jestli to je dobrý nebo ne nemá smysl (většina lidí tady jenom nadává a to hrála tak maximálně demo, které je naprosto příšerný - taky jsem po něm znejistěl). Já prostě vím (stejně jako všichni moji kamarádi, který už DAII dohráli), že to je dobrá hra a od nikoho si to sebrat nenechám. Já jim taky neberu ty jejich sračky. *2*
-
-
Co je to za hloupost? Vetsina lidi o nejakem ''ceskem komunitnim foru'' ani nevi. A pokud beres vazne vysledky na jejich foru,pak musis brat vazne vysledky i na jinych forech. Treba zde. A vetsine ldi se DA2 takovy jaky je a tak jak byl prezentovan nelibi. Vy jste uplni fanatici. Clovek tu rekne ze se mu nelibi neustale obihani stejnych mist,kde jsi uz stokrat byl a ktere vypadaji vsechny stejne a vy mu zacnete podsouvat,ze hral sotva demo a at si tahne hrat ty svoje 'sracky'. Ano jsou tu i ''blbci',ale to na obou stranach barikady.
-
-
1) Svým příspěvkem jsem narážel na fakt, že kdo dohrál DAO a i DAII, tak byl spokojen s oběma díly. Neznám zatím nikoho, kdo by dohrál DAII pouze jednou.
2) Ostatní fóra jako je toto je většinou zaplaveno individui, která o hře slyšela a chtějí si pouze rejpnout.
3) Ano stejné prostředí je největší problém DAII, mě to ale nějak extra nesere, abych to mu musel odebrat 7 bodů v hodnocení. V Mass Effectu bylo jen jedno prostředí pro vedlejší mise a nikdo z toho takový humbuk nedělal.
4) Ironické poznámky nejsou moc chápány ostatními, tož pravda.
5) Psal jsem, že se o tom tady dohadovat nemá cenu pane hater fanatiku (jedná se o vtípek) *1*
6) Tuhle hru budete prostě nenávidět nebo milovat. Záleží jestli se překousnete přes její technické nedostatky.
7) Debata o tom jestli je tahle hra dobrá je stejně účinná jako debata o tom jestli jsou lepší starší alba SlipKnoT nebo novější tzn. každý si stejně bude poslouchat to svoje.
-
-
Jako argumentovat tim, ze se hra libi na fandovskym foru je fakt postaveny na hlavu, ne? A podle me je tahle hra proste klasickej prumer s podprumernou grafikou (ja vim, nezalezi na ni) a vubec nechapu ten humbuk kolem ni (hral jsem plnou verzi).
-
Že vás ještě baví ty stupidní výmluvy...
-
-
Nejsou to výmluvy, ale suché konstatování faktů. I když jsem napíšu, že se mi ta hra líbí, tak si stejně někdo musí rejpnout. *11*
-
-
Stejne jako je pouhe konstatovani faktu,ze na vetsine for je DA2 tezce kritizovan. Co ma tedy vetsi vahu? nejake nezname komunitni forum o kterem vi par nadsencu,nebo herni weby po celem svete?
-
-
Ptáš jestli mají pravdu masy nebo jednotlivci?? Já bych řekl, že jednotlivci...
-
I herní webech po celém světě se najde dost inteligentních lidí, co si nezapomněli číst dialogy a kodex.
-
-
-
-
-