Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nie.. Ludom sa proste nepaci ze autor bez mihnutia oka potopil hru, ktora je v podstate dobra... Forum je od toho aby ludia vyjadrili svoj nazor.. Tak ho vyjadruju.. U MAD BRAH ?
  • Tak nějak nevím, o čem tahle recenze je. Jestli má recenzovat hru a nebo jen říkat, co je špatně. Autorovi evidentně byla tato hra proti srsti už ve chvíli, kdy ji držel v krabici v ruce nebo mu ji stahoval Steam na disk. Víc k tomu asi není co dodat. Škoda.
  • Veskoslav
    Já nevím, co se tu proboha rozčilujete. Pokud vím, recenze je subjektivní názor daného člověka na danou hru (věc, film atd.), nikoliv objektivní, tudíž je zcela logické, že někdy se prostě mohou různé recenze lišit, ať už v hodnocení či míře kritiky v dané recenzi. Já to respektuji. Např u Skyrimu bych v životě nedal 10/10, ale chápu, když to recenzent udělá. Je to jeho názor, který nemusí být většinou akceptovatelný, ale to nemění nic na faktu, že se názory a hodnocení nemění podle toho, jak si hráči přejí. Navíc i to, že to nerecenzuje člověk, co to má v srdci je správné. Jak by se Vám asi líbilo, kdyby sérii CoD recezoval Codový fanatik? Asi moc ne. Tudíž ohledně recenze a jejího hodnocení nesouhlasím (osobně bych dal 65%), ale respektuji ho. Zkuste to taky, místo toho, aby jste zde s prominutím zvraceli, jak je recenzent debilní a kdo ví co.

    P.S: Není nic jednoduššího než napsat čtenářskou recenzi:) Moc rád si je přečtu od těch největších kritiků. A třeba, když bude dobrá, tak ji i Tiscali zveřejní vedle "oficiální". Kdo ví.
  • Metascore: 8.1
    User score: 7.7
    Games.cz: 5
    Hrej.cz: 5
  • nevím co se tady lidi rozčilujou..kdyby tohle vyšlo v době kdy chodili opravdové tyhle hry ven..ať už třeba Al-Quadim, nebo ultimy či jiné tak by tyhle kobky dremoru naprosto zapadly....takže proč by najednou dnes měli vyčnívat?? 5/10 je sice přísné já ybch dal 6/10 ale jinak souhlas...
  • Mne recenze celkem vyhovuje, podle obrazku to vypada nadherne, hned ma clovek chut to zkusit a hrat. Ovsem pokud bych tam narazel na bugy typu vyhozene veci z inventare se porad dokola respawnuji, a pokud je ten save-load opravdu v kazdych 5 vterinach.. to by me asi dost stvalo, to jsem byl ochoten akceptovat pred temi 20 lety...takze ja dekuji za varovani (protoze ty grafice se opravdu tezko odolava) a jako odlschool rpg mi porad jeste musi vystacit treba Ultima (7,8, Underworld1,2)
  • Amylee.Anderson
    Jednou je hodnocení moc vysoký, jendou zas moc nízky....
    • Black_Hand
      tak tak :). me treba dredmore bavi a 5 bych mu rozhodne nedal. ale jak jednou rekl klasik (lukas grygar): "recenze neni o tom, jak se bude hra libit tobe, ale o tom, jak se libila recenzentovi". jediny za co jde recenzenta chytat jsou fakticky chyby...
      • tohle není recenze a ten člověk není recenzent
  • MickeyMutant
    A proč by měl dělat recenze her určitého žánru zrovna člověk, který žánr miluje, jak vyplývá z místní diskuze. Není právě ta žánrová sympatie naopak důvod ke ztrátě nadhledu nebo objektivity, po které všichni tak strašně prahnou? Recenzent-fanda roguelike stylu bude nadšený, že se "jeho" hra dostala do hledáčku širšího publika a cílem pro něj bude spíš evangelizace mainstreamových pohanů než hledání vad na kráse.

    Dungeons of Dredmor jsem zkoušel, i když mě předem celkem odrazovala jejich vizuální stránka a můžu za sebe neobjektivně prohlásit, že mě ničím neuchvátily. Výtvarný styl, herní mechanizmy, do kterých jsem pravda jen letmo nahlédl, hudba; nic z toho mě nezaujalo natolik, abych chtěl pokračovat dál. Ano, jsem ignorant roguelike stylu, ale budiž mi polehčující okolností, že jsem jeden z mnoha.
    • Ysquanir
      EDITed post, s někým jsem si tě spletl. :)
    • Ysquanir
      Máš na výběr dvě alternativy -- a) Recenzi bude psát autor, který má k žánru blízko. Neříkám, že musí být fanda roguelike her a po večerech mastit ascii dungeony, ale daný žánr mu bude sympatický a bude vědět co v rámci daného žánru ocenit, za co vynadat a případně s čím porovnat. Taková recenze imho pomůže podobně naladěným hráčům (a to sakra neznamená pouze roguelike nerdům), kteří mají o hru zájem a pokud není napsaná vyloženě fanboyovsky (což by neměla, to je pak taky špatně), tak hru představí i šíršímu spektru daným žánrem nezasažených hráčů.

      b) Recenzi ti napíše někdo, komu se daný žánr nelíbí. Ten věnuje řadu odstavců naprosto nemístným poznámkám o tom, že se mu netřepotá nový kus gearu ve větru a že mu to sebralo veškerou radost ze hry. Fajn, taková recenze ti možná taky něco dá (utvrdí tě ve tvým názoru se takovým titulem nezabývat), pokud máš podobné herní chutě jako autor. Jenže lidem, kteří zvažují koupi hry, protože je jím něčím sympatická nijak nepomůže.

      A teď si vyber. Objektivní recenzi, která potěší všechny nebudeš mít nikdy, ale z těch dvou alternativ je imho jedna výrazně pozitivnější a příjemnější, než ta druhá.

      Tvůj názor na DoD samozřejmě respektuju, ale nevím, jestli jsi ten typ hráče, na který je Dredmor cílený, pokud tě odrazuje už samotná vizuální stránka hry. V takovém případě přece hru nekupuju a jdu hrát něco, co je mi milejší. No big deal.
      • MickeyMutant
        Já se ale nevymezuju proti téhle alternativě, o které píšeš. Já jsem reagoval na vzdechy, že recenzi nepíše skalní fanoušek roguelike RPG. Podle mě by měl recenzent o daném žánru logicky něco vědět, ale proč by měl být zrovna fanoušek, je mi záhadou. Myslím, že by to mohlo být naopak ke škodě věci, zvlášť když je recenze mířena pro širší publikum než čtenářům portálu hardcore classic RPG nostalgia.
        • Ysquanir
          Fair enough.
  • Recenze Dungeons of Dredmor, toto není recenze ale ****. A pokud vedení Tiscali naschvál přiřazuje recenze lidem kteří nemají pouto s daným žánrem tak brzo asi skončí...Abych přešel k věci DoD je hra úžasná a já se u ní velice bavil, grafika je také líbivá a co na té hře hlavně oceňuji je smysl pro humor. Hodnocení 9/10 (proč 9 a ne 10?, protože jediná hra co si u mě zaslouží 10tku je Half-Life 2 :D) No nic, zpátky k Let's Playům a animacím, jelikož tato recenze mě přesvědčila, že je lepší dát na vlastní rozum a vybrat si hru podle sebe a nikoli podle nich.
  • S touhle hrou jsem promarnil o prázdninách spoustu volného času. Dost chytlavá záležitost, vysoká znovuhratelnost. Pro mě teda jedna z nej (ne-li nej) indie her roku - 8,5/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit