Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Já vím, že se to nezdá, ale to omezení 10k znaků a 100 odstavců je u čtenářské recenze docela pekelné, pokud je člověk mluvka a chce strukturovat text, který nedej bože ještě navíc obsahuje seznamy. Šel bych minimálně na dvojnásobek, u obou parametrů.
  • Hm. Nechtěli byste banovat lidi, kteří se ani přes cenzuru nedokáží vyjadřovat na úrovni a chronicky vyhledávají slovník "dlaždičů" kde se dá?
    • Jo souhlasim, ale asi tezko nekdo dostane ban za slovo legrace....pr... Ja pouzivam pr a nejsem o nic horsi ani lepsi nez ten co pouziva slovo spisovne. Jde o volbu, naladu, ale ta je zcenzurovana chapes?
      • Ne. Je mi celkem jedno, když jeden píše vopravdu nespisovně, ale mluvit jak prase při takovym množství jinejch synonym? Ne, dík, s tím si vodtáhněte do nějaký zaplivaný hospody.

        Edit: Ještě něco. O volbu a o náladu sice možná jde...a to má snad být nějaké ospravedlnění? Taky znám lidi, kteří občas mají náladu jít ven a rozmlátit pár aut. Někteří si třeba i zvolili, že ty auta opravdu rozmlátit půjdou. Stejně jako v jejich případě vznikla škoda na autech, tak při každém primitivním a neslušném vzniká škoda na celkové úrovni komunity.
        • a je po prde.. Opakuju, ze primitivni muze byt i slusne a naopak. Obrazne, nejak treba pise Pelc, Sabach Bukowski. Jinak pise napriklad Miroslav Zikmund. A vsechny mam rad. Proc by z toho mela byt hned zumpa? Ale ja rozumim o co ti jde, jenze to vidim jinak. Je to diskuse, kse muzou byt hadky, emoce e a to tam patri. A to radsi nebudu pripominat v uvozovkach poklesle, brutalni , sproste hry. A mame je tak radi :-) Mimo jine. Jak rikam ja tvymu postoji rozumim, ale citim a asi i ziju jinak. Fakingweda *3*
          • No ano, hádky sem nepochybně patří, dokonce snad jsou základním stavebním kamenem internetových diskuzí, i ty emoce, ale jakmile se někdo začne ohánět kanálním slovníkem, brzy veškerá sklouzává do temných hlubin osobního urážení a napadání. No a násilí ve hrách toho nemá moc společného s mezilidskou komunikací ^^
            • Jak se rika. Vseho s mírou.
  • Tak kurvach pusti, ale kurv.... nee :-)
  • Rad bych se zeptal jestli neuvazujete o vypusteni beznych hovorovych slov z cenzury. Napriklad prd..l mi to naposledy navzalo. Prd.l... sranda. Jsou tam toho tri prde.....jsou tam toho tri zadky. No co je lepsi? No atd. Ja bych to zasejc tak nehrotil. A na kurvach pardon kurtizanach taky nevidim nic spatnyho. Prace jako kazda jina. Ono nejde alni tak jak je to receny, ale co kdo rika. Musel jsem tento prispevek upravit, aby odesel.
  • Cau chlapi,
    sledoval jsem podcast, nekolik za sebou takze nevim jestli v poslednim nebo jinym tvrdite, ze nejctenejsi jsou recenze a nejake hlubsi zamysleni, rozbory, rozhovory, cili neco co vam da obrovskou praci jde vnivec. Me osobne prijdou recenze strasne malo. Prave rozhovory, pohledy na svet tvurcu, scenaristu atp to je to o cem se toci a z ceho nakonec vyjde hra. Podivejte se jak to chodi ve filmovym prumyslu. A dostavam se k tomu. Oni si svoje fanousky vychovali a vychovavaji. Troufam si rict, ze na games chodi spousta hardcoraku a tyto nazveme to naucne, poucne , zajimave clanky by se brzo stali popularni. Jenze jde o pravidelnost. O vlastni rubriku, aby clanek nezapadl, ale hned s do tematu dostal atp. Podivejte se na clanky Rybky na pctuningu. Aha? Ma samozrejme uz svoji zakladnu, ale tu si vychoval a furt oslovuje dalsi a dalsi. Lidi radi ctou o techto vecech a taky diskutuji. Vy jste tam vyjmenovali 100 duvodu proc nepsat, proc se to nevyplati, bla bla bla. Vymluvy. Jasne chce to na to mit a vedet o cem a co psat, ale to uz je na vas. Opakuju a stojim si za tim, ze by to ctivost melo. Myslim, ze jako profici by jste vedeli kde se inspirovat.
    Hry jsou a snad to tak berete umeni. A kolem toho se mota jak uz to v zivote chodi spousta osudu, pribehu, zajimavosti, drbu, inspirace pro druhe........To co delate delate dobre, ale jestli mate nakrocit na dalsi level a oddelit se vic od konkurence, pridejte neco vic. Jako by v hudebnim casopisu psali jenom o tom jak ta nahravka zni a nic vic, konec.
    A i kdyby. Opravdu vas zajima jenom to kolikrat kdo klikl na ktery clanek??? To snad verim, ze ne !!! Copak tam nemate aspon jednoho, kdo by mel ambici, chut, potrebu aspon jednou za tyden neco okomentovat. Nejen co vyjde, vyslo a oficialni prohlaseni firem. Pridat to co do levelu pridal Rybka. A vime, ze bylo pak spousta lidi co z tohohle cetlo leda uvodnik, listovacka a na konci jeho stranky. To rikam proto, ze to smysl ma a aby jste nehledali vymluvy proc to sem neptatri. Ja se v tomhle nepohybuju, ale mozna by lidi z branze vam sami posilali svoje postrehy, kdyby jste je oslovili. Tak jak na aktualne bezi blogy vsech moznejch osobnosti a z kterejch jde citit nco jinho nez z oficialnich zprav.

    Posledni vec. Co se tyka registrace sorry ale pro mne tragedie. Neslo by se regnout normalne u vas. Proc to propojeni. Ja fajsbuk nechci, twitr taky nechci, nejsem celebrita ani exhibous ani profik, kterej komunikuje s trhem, nic z toho. Na tiscali jsem si zalozil kvuli vam email a kdyz jsem tam mesic snad ani ne neprisel, oznamuji mi, ze me mazou a mam je kontaktovat. Na to se jim muzu samozrejme vycurat.

    Jinak to pisu vam, protoze jsem si k tomuto webu vytvoril vztah a libi se mi tady. Makate tvrde a jdete nahoru. Jen.......
  • Mate v planu zrecenzovat hru Vessel? Podle toho co jsem videl u kolegyne je to zabava a mohla by ceske hrace zajimat.
  • Kr.Pa
    Chtěl by jsem se zeptat, zda uživatel Danny_TheSavior_Vavra (http://games.tiscali.cz/profil/Danny_TheSavior_Vavra/) je skutečně pan Vávra. Nebo si na něj jen někdo hraje ?
    • Ked este Vavra aktivne pisal pre games.cz tak hovoril v niektorom podcaste ze sa nechce registrovat...
    • 13_11
      Můj tip: „Trol.diskuzni“.
      • Black_Hand
        muj taky. trol se idolizaci vavry netaji.
    • zdeeneek
      Poznas to podle toho, ze jeho prispevky jsou temer v kazde diskuzi. Tolik by toho Vavra do diskuzi nikdy nenapsal.
    • janchor
      Není, hraje.
  • Prosím redakci,aby změnila nebo donutila změnit profilové foto uživatele Vymáčknutý jebák.Má tam pánské přirození a vzhledem k tomu,že nejsem gay,se na to nemusím dívat.Dík
    • Jakpak se sprchuješ?
      • Představ si,že nahý,ale na cizí údy se dívat nemusím.
        • Jistě. Do bazénu, posilovny nebo jiného veřejného sportovního podniku také předpokládám nechodíš. A co třeba na mužskou paži, to se také dívat nemusíš? Nebo vlastně, můžeš se podívat na někoho, kdo není žena a necítit se při tom špatně?

          Víš, hodně psychologů přisuzuje u mužů odpor k vidění jistých mužských částí, nebo dokonce k některým pózám, chování a oblečení...tak ti psychologové tohle přisuzují čemu jinému než nejistotě ve vlastní sexuální orientaci! Takoví lidé mívají totiž ve zvyku při každé příležitosti říkat "ja nejsem gay, to je odporné" a podobně. Samozřejmě i v situacích, které s tím vůbec nesouvisí. Takže místo "uživatel XY má hambatý obrázek" napíší "Uživatel XY má vidět pyj, je mi z toho špatně, budu blinkat, nejsem gay, mám tři holky"
          • Do posilovny i bazénu si občas zajdu a dívat se na mužskou paži a jiné neintimní oblasti mi problém nedělá.Do tý posilovny chodím například pro to,abych měl velký biceps,který se mi nesexuálně líbí.
            A jsem heterosexuál.Sice nemám holku ale jedna se mi líbí a jediný důvod,proč s ní nechodim je to,že by mě nechtěla.Doufám že ti to stačí jako důkaz mé heterosexuality.
            • http://mclean.alltheragefaces.com/img/faces/large/happy-i-see-what-you-did-there-%28clean%29-l.png
  • smejki
    V databázi her je chybička u Assasin's Creed. Chybí apostrof.
    • blixa
      Uz nechybi - diky za upozorneni :)
  • Jak dlouho asi trvá schválení čtenářské recenze? Jednu jsem psal dnes kolem poledne, navíc ne moc dlouhou, tak jsem si říkal, že k večeru by už mohla být na games.
    • Recenze neschvaluje automat a je neděle. Dopřej jim trochu klidu, dělají to ob pár dní, jak se to zrovna sejde.
      • vlastik.plaminek
        To je mi jasný, že to nedělá automat. Spíš by mě to zajímalo i do budoucna, protože mám v plánu napsat ještě pár recenzí na starší a mnou tehdy ne tak docela pochopené hry.
        • blixa
          Schvalujeme to jednou za dva az tri dny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit