Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja proti DLC nic nemam a divim se, ze vy ano. Kdyz se vam nelibi, tak je nekupujte a je to. Ja si v zivote nekoupil ani jedno. Kde neni poptavka, neni ani nabidka. A pokud se nekomu libi a poptava je, tak at si je kupuje, me to nevadi.
    • Veskoslav
      A jéje, Jejdásek.....
  • Ringwraith
    Dámy a pánové, čas se nachýlil.
    Slavný ROCKCOCK64 je tady, aby zrecenzoval Mass Effect 3!
    http://www.youtube.com/watch?v=zVgwvj8N8ew

A protože jsem hodnej, tak vás varuju, že na 0:57-1:15 je vyspoilovanej celej konec hry, tak to kdyžtak přeskočte.
    • miker17
      hehe ja miluju tenhle nerd rage ohledně konce mass effectu 3......youtube nacpaný k prasknutí podobnýma věcma, zaspamovaný Metacritic rádoby recenzema , Zapamované fóra(U kille Sheppa, were ma blu babies).....copak lidi nechápou že ze sebe dělají idioty
    • Cahir
      Místy vtipné, místy trapné. Podstatné však je, že je to absolutně neprofesionální.
      • Ringwraith
        That's the joke.
        • Cahir
          Ach tak...Jo a mohl jsi napsat, že ten člověk si nedělá hlavu s ničím jako jsou spoilery - nemohl jsem to dokoukat. Možná proto jsem nepobral celou myšlenku.
          • Ringwraith
            Šak ve svým spoileru jsem napsal, že on spoileruje.
            • Cahir: S tím double blafem se inspiroval u Bioware *1*
            • Ringwraith
              That's the joke. *15* *2* *1*
            • Cahir
              A proč to máš jako spoiler ty trubko? *1* Já na to schválně nekoukal, myslel jsem, že tam spoileruješ ty. Takovejhle double bluff není potřeba
  • Veskoslav
    A jinak v MP je nový balíček za 20 000 omezeno na 148 hodin:)
    • Ty seš člověče chodící reklama na Bioware produkty...
  • AkA_AnarKy
    http://www.youtube.com/watch?v=WdUVKP58g5g&feature=related

Asi tak.
  • Cahir
    Mně zajímá jedna věc. Proč mám za to DLC platit? Mne nezajímá, že vývojáři museli škrtat kvůli termínům a co já vím čemu všemu ještě, že nemohli realizovat všechny svoje nápady, respektive mohli je realizovat jedině tak, že pasáže, které nejsou "klíčové", jsou dokončeny až později, ale kvůli blázinci doprovázející poslání hry na kotouče, jsou dostupné už v den vydání hry. Jestli se jim to ukázalo jako výhodnej a prospěšnej postup, proč ne. Jenže jako zákazník jsem je nenutil, aby hra vyšla v březnu - mě zájmy Hudsona na jedné straně a Riccitela na straně druhé nezajímaj. Pro mě je to jedna společnost, který jako celku platím za produkt.

Takže proč mám za to DLC platit? To dlc je součást hry, která sice kvůli manažerským praktikám nestihla být na disku se hrou, ale pořád je to její část. Ať mají takových dlc třeba 5. Klidně si je při instalaci všechny stáhnu, ale ať jsou k*rva zadarmo!
    • Protoze za praci se lidem plati.
      • Cahir
        Vždyť já platil - 50 USD. *3*
        • To jsi platil za jinou praci.
    • Protože to měl být původně exkluzivní obsah pro majitele CE a ta stojí o 20 USD víc.
      • natolik exkluzivní, že kdokoliv vysolí deset babek, může ho mít taky *4*
      • Cahir
        Ach tak. Hm, tak už to je hnus a zvrácenost. Exkluzivní obsah CE edice maj bejt artbooky, sošky a podobný chujoviny a ne části hry.
        • Proč? Je na autorech, co dají fanouškům, kteří si připlatí... V té edici byl artbook, pohlednice, N7 nášivka, plechová krabička, extra zbraně a DLC. Bioware taky tenhle obsah cílilo na fanoušky série (proto Prothean...)
          • Cahir
            Ať si říká kdo chce co chce, tak Prothean není "záležitostí několika fanoušků". Záležitostí několika fanoušků je xicht Tali. Takže ať mají majitelé sběratelky třeba možnost vidět Tali bez masky, co já vím. Prostě něco, co mrká na fanouška, ale netvoří to podstatnou záležitost. A nezlob se na mě, ale Protheana považuju za důležitého dost.

Gear celkově beru, ten ať je klidně exkluzivní.
            • Ale taky to už není exkluzivní (viz. tahle diskuse). Původně mělo být, teď už není a problém je jenom v tom, že to nedostali všichni zdarma (proč si to nepřiznat...).
        • Ringwraith
          http://www.youtube.com/watch?v=Fw1XJbV2HK0
  • Ringwraith
    Veskoslave, Veskoslave.
    Jde vidět, že Bioware opravdu máš rád. Pod recenzí ME3 jsi dělal damage control, pod článkem o petici za konce taktéž...

Každopádně ano, asi je to spíš chyba EA. Ale někdo se té EA musel prodat. Někdo viděl vidinu prachů a (za)prodal se. A budou to ti dva týpci na vrchu Bioware.

Spíš bych se strachoval o řadové Bioware programátory a designéry - některým se určitě taky nelíbí co se z jejich díla stalo... ale co s tím nadělají...
  • DLC není zlo, to rozhodně ne, taková DLCčka pro Borderlands za tu cenu stála, ale pro Mass Effect? Jako příklad můžeme použít From Ashes. Quest, kde získáte nového člena týmu, protheana, je ten nejdebilnější v celé hře. Dojdi k sarkofágu, zabij všechno živé, zjisti jak sarkofág otevřít, zabij všechno živé, aktivuj sarkofág, zabij všechno živé, pokecej s protheanem... To, že vám bude na cestách dělat společníka, je sice pravda, ale pro mě osobně je to nezajímavá postava. Samozřejmě se díky tomuto DLC dozvíme víc o Protheanech a jejich "historii", nicméně za 10 éček to rozhodně nestojí.
  • MidnighT91
    Ale nééé tvůrci vůbec nejsou zlí, to jenom v EA je to samej prolhanej zloděj...
    • miker17
      EA jsou kur*y ale když si vežmeš že vlastní skoro polovinu herního průmyslu tak si na to holt budeme muset zviknout....dřív nebo později se to chytnou i ostatní Megakur*y a budeme všecí v prde*y.
  • 1. Nic proti kvalitním DLC, radši bych datadisky, ale alespoň je to trochu pestřejší...budiž. Spíš by mě zajímalo, co by madam řekla na to, proč vydávají placená DLC dřív než řádně opatchují hru.

2. Zajímavé je, že na plánování day-one DLC je vždycky dost času, ale dopilovat příběh a konec hry to nee (ano, dívám se na tebe ME3).
  • Já měl Zaeeda i v limitce ME2 a to také hned první den. Vidim jen rozdíl v tom, že Prothean je tak trochu stěžejní rasa celé hry, kolem které se toho dost točí. Zaeed byl naproti tomu naprostý anonym. Za sebe můžu říct, že s přimhouřenýma očima bych jim to bral. To provedení jim ale tentokrát dost kulhá (spíš se válí ze zlámanýma končetinama ve vlastních exkrementech), viz. příspěvky o úpravě registrů. Zkrátka můžou se stavět na hlavu, ale Protheana prostě ze hry vyrvali a ani si s tím nedali bůh ví jakou práci, tak ať si to teď sežerou. Dále co paní říkala o vydávání DLC na starší hry...kua já právě až teď dokoupil poslední tři DLCčka do ME2!! Zatím jsem nedohrál Arrival, ale LOTSB si ty prachy zasloužil. Načekal jsem, že ho budu hrát tak dlouho a i po jeho samotném dohrání nabídne dost věcí k dělání a čtení. Arrival byl povinnost kuli kontinuitě příběhu.
    • Mám pocit, že s trochou snahy by šli Zaed a Kasumi odemknout taky. Jenom si nepamatuju, že by to tenkrát někdo zkoušel. Protože imho je jejich dabing/postavy taky už v základní hře a stahovaly se jenom mise + něco navíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší