Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neřekla jedinej rozumnej argument, jenom hysterický výkřiky
  • Hairy_Ass
    Pěkná ukázka, jak jsou jednotlivé konce "opravdu odlišné". *1* POZOR SPOILER!!!

http://www.youtube.com/watch?v=rPelM2hwhJA&feature=youtu.be
    • smejki
      "I feel bad for the colorblind, they only got 1 ending"
      LOL!
  • trolo
    na cely tento clanok odpoviem takto:
    http://www.youtube.com/watch?v=zRRpGlmtws8
    • Cahir
      To bude tuším asi jenom po sedmnácté, co to sem někdo dává...
  • Já hry moc neřeším a taky se v tom moc nevyznám, ale muže mi prosím někdo vysvětlit co to přesně DLC znamená a jakou má funkci. Dřív jsem si myslel že to je vlastně patch který tu něco opraví a tu něco přidá, ale jak zjištuji jsou to dvě rozdílné věci. Tak moc prosím někoho o vysvětlení. Díky předem
    • exmaxx
      DLC (DownLoadable Content) je takový malý datadisk distribuovaný po netu. Např. nový level, map pack nebo nějaká mise. Někdy jsou DLC větší (na několik hodin) někdy menší (dohrané za pár minut - na ty vetšina lidí nadává *3* ).
      • Řekl to správně , dřív se pomocí záplat lepila hra a ti šikovnější přidávali i obsah , který se dnes běžně prodává za další finance ve formě DLC . Takže pokud srovnáš výsledný obsah Operace Flashpoint s dnešní průměrnou hrou a třema DLC .... dostaneš se k stejnému výsledku . Pro čest Bohemia Interactive , které DLC mánii už podlehlo také ale hovoří i to , že s většinou DLC přidávají i plnohodnotný singleplayerový obsah , nejen několik rychlokvašených levelů nebo pouze jiný skin či model zbraně .
  • Já sem pro, aby se hry vydávaly jako seriály. 1 mise za litr, za týden druhá za litr, postup na vyšší úroveň 200 a tak dále. No není to skvělí nápad, co EA?. *1*
    • Hairy_Ass
      Už teď EA v sérii ME praktikuje to, že konce hry vydává jako DLC. *1*
    • Jenze ono to k tomu pomalu smeruje . A dokud se najde dost trubek,co jim na to skoci,tak to bude jen a jen horsi.*1*
      • Epizodní strategii nepodporuji ;) Starcraft II mne opravdu nepřesvědčil k tomu abych si jej nainstaloval , natož ještě platil ...
        • smejki
          co je na starcraftu epizodního?
  • To Stoneboy - Hele... Nevím, kolik ti EA platí, ale jsem si jistý, že za výkon, který tu odvádíš je to určitě málo. Realita je taková, že jsem si hru koupil a pak na PC tři dny nemohl hrát, dokud neprošlo na originu datum vydání, zatím co xbox verze mi jela bez potíží (mám dvě, protože xbox hraje moje žena) - tohle opravdu vymyslel mozek - ale soubory DLC v PC hře jsou a prothean po otevření slotu jede a funguje bez potíží. Po dalším hrabání v editoru je jasně vidět, že všechny "multi dialogové" větve jsou psané už s protheanem, mimo "singly", které šlo separovat. Reálné tak stažení DLC znamená jen stažení Eden Prime. Dali to stranou jako pojistku, aby to nešlo triggrem aktivovat z plot editoru. DLC protheana (nic takového ve skutečnosti neexistuje) nebyl ani náhodou vyvíjen stranou. Ani by to dost dobře nešlo (právě díky multi dialogům - zpětná editace schválených větví, dvojí testování etc - kecy) . Reálná data stahovaná v rámci "DLC" o kterém mluvíš, obsahují jen soubor s areou (zóna, skripty, dialogy etc) a snad i grafiku. Za 800 bodů si tedy NEKUPUJEŠ postavu protheana, ale KUPUJEŠ JEDNU MIKRO MISI na 5 minut hry. Všechny ty kecy s protheanem jsou jen kvůli tomu, aby to nevypadalo tak blbě! Reálně tak zdražili plnou hru o 800 bodů. To je to, co lidem vadí. Že nám prodávají draho a ještě z nás dělají blbce.
    • To co píšeš ale nevyvrací dodělávání DLC až po dokončení hry. Jasně že počítali dopředu s DLC, je dobré mít plán co chceš dělat v budoucnu a nejlépe si pro to i připravit půdu (např. dialogy, místo v menu apod). Takže v klidu věřím že DLC opravdu dodělávali až po odevzdání hry ke schválení. Druhou věcí je cena, za kterou DLC prodávají (já měl zadarmo se sběratelskou edicí). Nevím kolik je ekvivalent 800 MS bodů, ale víc než 100 kč bych za to nedal... . Mise je sice na víc než 5 minut (obtížnost Hardcore), ale hru nijak zásadně neobohacuje.
      • Tak ty mínuska fakt nechápu :) Holt zabedněnci co nepřemýšlí....
        • minuska su za to ze trepes debiliny. lebo to naozaj vyvraca to ze DLC bolo robene az po dokonceni hry. Kedze je cele zapracovane v povodnej hre.
          • Pouze jsem psal že DLC bylo v plánu od začátku, ale doděláno až dodatečně. Vzhledem k tomu, že dělám v softwarové firmě tak vím něco o vývoji. Často nemáš šanci všechno stihnout před první vydáním, ale připravíš se dopředu na doplnění nových funkčností. A že to je chladný kalkul? No samozřejmě, vždyť vydávání her je byznys, nikdo to nedělá z čisté charity... . Samozřejmě se mi nelíbí, že musím platit za obsah navíc. Na druhou stranu, pokud si počkáš, za rok vyjde GOTY edice se všema datadiskama a bude stát polovinu co základní verze hry dnes. Takže volbu máš.
        • :) Třeba jen nemají rádi chladný kalkul ...
  • jsem klidnej DLC nestahuju a nekupuju...je tolik her a já nemám čas *1*
    • :) To si taky říkám , vždy když vyjde "nové" Elder Scrolls . A pak se dušuji tím , že jsem ještě nedohrál Tornment .....
  • Pokud bylo DLC součástí hry, nechápu proč jsem musel stahovat na PS3 přes 500MB když jsem si to DLC aktivoval. Možná že to do PC verze přidali rovnou na disk, protože tam neprobíhá certifikační proces jako u konzolí. A nebylo by fér, kdyby hráči na PC měli obsah navíc oproti ostatním verzím (které už jsou i tak dražší :)
    • Stahovali všichni.
      • Jn, ale z torrentu :D
        • Alespoň to přiznání ke zlodějině může být polehčující okolnost *2*
  • Já to beru jako bonus ke sběratelské edici hry (byl tam zdarma aktivační kód). A ostatní si klidně to DLC můžou dokoupit :) Fanoušek si pravděpodobně stejně koupil sběratelskou edici a normálního hráče absence přidané mise, nové postavy a zbraně nijak moc netrápí.
    • prave kvoli takym ako si ty si ti naozaj evil vydavatelia mozu dovolit to co si dovoluju. prave a jedine len kvoli takym ako si ty
  • Dokud to budou lidi kupovat, budou to tak dělat.
    Vadí vám to? Tak to nekupujte anebo držte klapačky.
    Jiná cesta není.
    • Ano, nekupujte je jasna vec. Ale proc by meli lide drzet klapacky?
      • pac reci nic nezmeni =) hlavne tady na forech furt kvici jedni a ti sami. Rozumny clovek se proste zaridi a nema potrebu to nekde ventilovat. Takhle to asi dotycny myslel a ja s nim souhlasim. Pak lidi do toho zacnou tahat emoce a vypada to jak vypada.
        • drz hubu a krok uz tady na nas zkouseli v minulosti a vedlo to do p*dele

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit