Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až dojde k tomuhle, stanu se pirátem. *3*
  • Pouze jsem psal že DLC bylo v plánu od začátku, ale doděláno až dodatečně. Vzhledem k tomu, že dělám v softwarové firmě tak vím něco o vývoji. Často nemáš šanci všechno stihnout před první vydáním, ale připravíš se dopředu na doplnění nových funkčností. A že to je chladný kalkul? No samozřejmě, vždyť vydávání her je byznys, nikdo to nedělá z čisté charity... . Samozřejmě se mi nelíbí, že musím platit za obsah navíc. Na druhou stranu, pokud si počkáš, za rok vyjde GOTY edice se všema datadiskama a bude stát polovinu co základní verze hry dnes. Takže volbu máš.
  • Smutny ti to pripadat muze, ale to neni muj pripad. Me se proste nelibi, kdyz lidi nadavaji, jak si nekdo muze dovolit nabizet k prodeji svou praci, nazyvaji to vychcanosti a krici ze to chteji zadarmo. Jestlize se citi opravneni za tohle kritizovat vyvojare, pak ja se citim za tohle kritizovat je.
  • neřekla jedinej rozumnej argument, jenom hysterický výkřiky
  • smejki
    "I feel bad for the colorblind, they only got 1 ending"
    LOL!
  • Hairy_Ass
    Pěkná ukázka, jak jsou jednotlivé konce "opravdu odlišné". *1* POZOR SPOILER!!!

http://www.youtube.com/watch?v=rPelM2hwhJA&feature=youtu.be
  • opakujes sa tu stale dokola tak uz si si za ten cas mohol uvedomit co za sprostost to hovoris.

Je sice pekne hovorit ze tie data z DLC tma boli povodne zamyslane len pre ludi co si kupia CE, ale to je bohuzial tiez len sprostost. Tie data tam boli uz ked hra leakla, minuly rok v juni alebo juli, a to ze by rok dopredu uz mali rozpracovane co bude ako bonuv v CE je s prepacenim sprostost. Do CE sa davaju uplne blbosti co sa daju urobit rychlo a bezbolestne, ako zbrane, skiny alebo cisto len nejaka bezvyznamna misia. A nie nieco co je popretkavane celou hrou.

Nerozumiem ako moze byt niekto taky fanboy EA alebo BioWareu po tom vsetkom co v psolednych rokoch robia. Ja som BioWare miloval, ale prisposobujem sa realite.

Ver si ale comu chces, ked chces verit vymyslom aby si nemusel plakat ze ta zradila tvoja modla, tak to rob. Ale nevnucuj tie sr*cky nam ostatnym, co sa nad tym vieme zamysliet a neverime im tupu propagandu.
  • prave kvoli takym ako si ty si ti naozaj evil vydavatelia mozu dovolit to co si dovoluju. prave a jedine len kvoli takym ako si ty
  • minuska su za to ze trepes debiliny. lebo to naozaj vyvraca to ze DLC bolo robene az po dokonceni hry. Kedze je cele zapracovane v povodnej hre.
  • smejki
    co je na starcraftu epizodního?
  • Cahir
    To bude tuším asi jenom po sedmnácté, co to sem někdo dává...
  • :) To si taky říkám , vždy když vyjde "nové" Elder Scrolls . A pak se dušuji tím , že jsem ještě nedohrál Tornment .....
  • trolo
    na cely tento clanok odpoviem takto:
    http://www.youtube.com/watch?v=zRRpGlmtws8
  • :) Třeba jen nemají rádi chladný kalkul ...
  • Epizodní strategii nepodporuji ;) Starcraft II mne opravdu nepřesvědčil k tomu abych si jej nainstaloval , natož ještě platil ...
  • Řekl to správně , dřív se pomocí záplat lepila hra a ti šikovnější přidávali i obsah , který se dnes běžně prodává za další finance ve formě DLC . Takže pokud srovnáš výsledný obsah Operace Flashpoint s dnešní průměrnou hrou a třema DLC .... dostaneš se k stejnému výsledku . Pro čest Bohemia Interactive , které DLC mánii už podlehlo také ale hovoří i to , že s většinou DLC přidávají i plnohodnotný singleplayerový obsah , nejen několik rychlokvašených levelů nebo pouze jiný skin či model zbraně .
  • Tak ty mínuska fakt nechápu :) Holt zabedněnci co nepřemýšlí....
  • Hairy_Ass
    Už teď EA v sérii ME praktikuje to, že konce hry vydává jako DLC. *1*
  • exmaxx
    DLC (DownLoadable Content) je takový malý datadisk distribuovaný po netu. Např. nový level, map pack nebo nějaká mise. Někdy jsou DLC větší (na několik hodin) někdy menší (dohrané za pár minut - na ty vetšina lidí nadává *3* ).
  • Já hry moc neřeším a taky se v tom moc nevyznám, ale muže mi prosím někdo vysvětlit co to přesně DLC znamená a jakou má funkci. Dřív jsem si myslel že to je vlastně patch který tu něco opraví a tu něco přidá, ale jak zjištuji jsou to dvě rozdílné věci. Tak moc prosím někoho o vysvětlení. Díky předem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit