Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diskuze

Co je to s těma diskuzema, že jsou uzamčené.
    • To je demokracie :) Chudáci z redakce už neví jak by omezili tu zvětšující se averzi ke kvalitě tohoto webu.
      • C-BEAM
        keď si prečítaš diskusie navjäčší hnoj tam vždy prinesú anonymní diškturéri (veľká česť výnimkám ktorí sa dúfam registrujú a budú naďalej obohacovať diskusie). Takže ja by som týmto rád poďakoval redakcii za tento krok. Nerobím si iluzie, že to odradí všetkých trollov a magorov ale som si istý, že diskusie budú kvalitnejšie.
        • Takže diskuze jsou od nynějška přístupné pouze registrovaným? Supr, snad konečně něco za co stojí se regnout...
      • ucho
        nějak mi uniká, proč tady brečíš.
      • Pan_Garrison
        Může mu odpovědět někdo, kdo není uplný dem*nt?
        • Tak proč asi, chtějí tě donutit se regnout, dostaneš flešku, si rád ?
    • Nový díl Need for Speed vyjde až v roce 2015 a postará se o něj Ghost Games.

Jsou uzamčené.
  • Keyz

V tom aby se prase vyznalo (Watch Dogs edice)

http://i.imgur.com/F2NpGz6.jpg
    • Vrook
      No o tom, že Watch Dogs svůj čas věnovat nebudu, jsem se rozhodl už dřív, ale tohle mě v tom jenom utvrzuje. Z principu mi vadí tenhle systém stopadesáti různejch preorder extra digital deluxe limited supreme exclusive packů a edic, dopředu před vydáním připravenej rozsáhlej soubor DLCček, prodávání nějakejch přiblblejch skinů a podobně.
      • Však to ingoruj, tyhle blbosti ať si užívají ti co se nudí. Já si hru zahraju, doufám, že si ji co nejvíc užiju a nazdar, víc mě nezajímá. A ano, stáhnu si ji, protože tohle podporovat rozhodně nehodlám finančně.
        • Je pěkné, že vždy naskytne příležitost pro výmluvu.
        • kennyB
          Docela by mě zajímalo, co jsi naposled podpořil *1*
          • Naposled asi Eizo a koupil si pořádný monitor.
            • proč bych to dělal
            • Tak odvážný už nejsi, aby jsi šel do obchodu a ukradl i monitor co?
            • kennyB
              Po dlouhé době asi jedna pořádná originálka, že *1*
    • Co na tom nechápeš prosímtě, naprosto jasný to je. Ale chybí jim tam ta s českýma titulkama :)
      • Keyz
        Tak nějak je potřeba řešit co vlastně vzít podle toho co chceš :)

Již nestačí koupit hru případně 1 spešl edici.

Nějaký mistr to upravil: http://picsee.net/upload/2014-05-07/fa8ab0d29293.jpg
        • Hlavně, že tam spolu se sběratelskýma cetkama škrtl i základní verzi hry a napsal who cares :D
        • No já budu mít komplet edici zadarmo, takže who cares, ale boreček si asi myslí, že na toustovačích běží jen originálky, no každopádně může ona*ovat nad výběrem, dopřejme mu radost :)
  • Mario Kart 8 poběží i ve split-screen modu dvou hráčů v rozlišení 1080p a 60FPS.

Wow *8*
    • Jo tyhle zprávy to je mazec, dokážete si představit, že by tohle psali u každé PC hry, že to poběží ve fhd? :D Aspoň, že PC scéna je v tomto normální, některé hry tam běží ve 4k a nikde se to pořád neomílá jak u dementů.
    • asi tak, jako to by bylo dost špatný aby taková hra to nedávala :D
    • Až na to, že je to mezinárodní den PROTI DRM...
      • Nepovídej. To už tak bývá, že mezinárodní dny jsou proti těm zlým věcem. Nebo si snad myslíš, že World Cancer Day je pro rakovinu? Místní publikum si zjevně myslí to samé, gratuluji.
        • Jsou věci hájitelné a nehájitelné. DRM má na rozdíl od rakoviny příznivce i odpůrce, proto je nutné je rozlišovat slovkem PROTI. Tvůj nadpis je zavádějící, já pouze konstatoval opravu.
          • OK, uznávám, že očekávat, že to některým lidem docvakne, je moc, přestože jde o EFF. Příště budu psát nadpis přesněji a aby to pochopil i úplný ignorant.
            • Správně! Ty řekneš "kdo to říká ten to je" a já řeknu "tomu se to rýmuje". Gratuluji k úspěšnému popření logiky.
            • Úplný ignorant jsi spíš ty
        • To jsem měl celkem štěstí, že se pro mě rodiče na mezinárodní den dětí vrátili.
  • Keyz

Another Another World: The Way Arrives On Kickstarter

http://www.rockpapershotgun.com/2014/05/06/another-another-world-the-way-arrives-on-kickstarter/

https://www.kickstarter.com/projects/1752350052/the-way
  • x_ander

Kdo nechodíte spát a rádi byste si před zítřejším podcastem dali vydatný předkrm, Lukáš bude dnes v rádiu od půlnoci do šesti pouštět výběr z herní muziky!

Zní to dobře, ale proč v tak nekřesťanskou dobu? Kdyby začal v 8 večer, tak si to naladím.
    • ringmancz
      většinou potom bývá i záznam
      • janchor
        Bývá a bude: http://www.mixcloud.com/MoonshineR1/
        • michelangelocz
          Moonshine jsem nikdy neslysel jinak nez z mixcloudu. Jen me docela s*re jejich prehravac, protoze se v nem ty vase nekolikahodinovy seance nedaji pauzovat, aniz by to cely nespadlo a nezacalo nacitat od zacatku. Posloucham obvykle, kdyz pracuju a ve chvilich, kdy treba vyrazim shanet neco k jidlu, zkratka hrajete pro prazdnou mistnost a muj usni bubinek uz tyhle pasaze nikdy nerozkmitaji ☺
          • janchor
            Vím. Alespoň jsem nedávno shodil bitrate (z rádia stejně neleze víc, než 160kbps), aby to lezlo trochu svižnějc.
            • risa2000
              Čirou náhodou jsem si to chtěl pustit, ale nepodařilo se mi najít způsob jak pustit přes internet živé vysílání Rádia 1 (všechny linky, co jsem našel, byly buď mrtvé, nebo nefungovaly na Androidu). Jde to nějak, aniž bych musel instalovat nějakou aplikaci do telefonu?
          • Draken69CZ
            http://www.downloadmixcloud.com/ by mohl tvůj problém vyřešit

/tak jsem to vyzkoušel a stojí to za prd lepší je doplněk do Chrome - Mixcloud Harvester Downloader

/jede to docela pomalu, ale dá se to mám to stažený kdyby někdo chtěl tak bych to mohl někam upnout
            • michelangelocz
              Ten chrome doplnek vyzkousim. Dik za tip!
  • Kdo nechodíte spát a rádi byste si před zítřejším podcastem dali vydatný předkrm, Lukáš bude dnes v rádiu od půlnoci do šesti pouštět výběr z herní muziky!

Hm, tak jste okopírovali už i hrejáckej mPod. Velmi dobře klucí, jen tak dále..
    • ringmancz
      to nemá s podcastem nic společnýho, Lukáš akorát má svůj pořad v rádiu kde teď bude pouštět hudbu z her, tak o tom sem napsali...
      • A kde se asi Lukáš inspiroval?
        • Thorleif_cz
          To je ale po všech stranách pěkně pitomej přístup... Kdybych to bral tvojí logikou, tak čím se inspirovali pánové z hrej.cz? Nebo si myslíš, že tyhle formáty (podcast, lets play, mpod) vynalezli? A ani s nima nepřišli jako první. Vychází z toho, co na hrej.cz přebrali a zdárně to rozvinuli, v žádným případě jim nic nevytýkám - občas na jejich videa koukám a jejich práce se mi taky dost líbí.
        • A nedělal to třeba už několikrát předtím.... *7*
        • janchor
          Na rádiu vysíláme už přes rok, herní hudbu tam pouštím průběžne od prvních dílů. Plus jsem v hPodu léta spravoval rubriku Jukebox.
        • Píše na herní web, hraje hry a má rád hry. Myslím si že přeci jen muzika z her je zajímavější téma na poslech než Lukášovy oblíbené hity.... Žádná inspirace, použij hlavu.
  • Spekulace: Guerilla Games odhalí na E3 zcela novou herní značku, která poběží v rozlišení 1080p.

Čekám něco jako Zonekill: Fallshadow, jestli mi rozumíte. *6*
    • Hahaha, velmi vtipné. *3*

BTW jedna kopie Killzone už existuje – Call of Duty: Advanced Warfare.
  • Spekulace: Guerilla Games odhalí na E3 zcela novou herní značku, která poběží v rozlišení 1080p.

wau, 1080p opravdu ? konečně přišla budoucnost
    • victor
      Kde , kde, kde je ... ať se hlásí v ředitelně !
  • spoock

Ztlumení jasu LED podsvícení na PS4 ovladači prodlouží životnost baterií (nabití) až o 81 minut.

super, sice to o moc nevydrží, ale nebudu muset zbytečně přelepovat to světélko
    • victor
      Hmmm v alternativním driveru pro PC dokonce světélko můžete nechat světélkem a tuhle "fíčuru" co ždímá už tak neskutečně slabý akumulátor rovnou deaktivovat . (Proč tohle Sony rovnou na své überneuer konzoli nenabídne , když Move stejně na přetřes u všech nepůjde ??? )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit