-
Neoficálně: From Software (Dark Souls) připravuje RPG pro PS4 s pracovním názvem Poject Beast. (+ screeny)
Už to chci smažit. *14* -
-
Mozek se ti vysmažil už davno, viď? *3*
-
-
Závist,co? Máš upocený PC, tak brečíš *15* .
-
-
Mě někdy přijde, že si někteří konzoloví fanatici myslí, že maji doma zařízení na půl miliónu, které si můžou dovolit jen ti vyvolení. *1*
Možná tě to překvapi Sherlocku, ale ja mam doma i ten playstation. Né každy je vysazeny na jedinou platformu jako ty, který se tady v diskusích klepe na každou PS hru. *3* -
-
Tak o těch fanaticích bych raději pomlčel, nevím kdo tu píše věci, že konzole jsou jen na tohle a tamhleto *3*
-
-
PC vs Console flame is sooooooo 2013. *7*
-
a vice versa
-
Veskoslav detected as Snori_Nosohryz.
-
Pro Pepíka: Pc elitáří, co jen nadávají na konzolisty je ta stejná sorta lidí, tudíž jsou to taktéž fanatici. *3*
-
A na to si Pepíčku přišel jak? Většině je to u p*dele, co hraješ.....Řeší to jenom GGG či GoW a pár dalších jednoduchých jedinců jako Jejdásek ještě například. A většina fanatiků je právě z konzolové scény..... *7*
-
jo docela sranda, jak je zdejší obecenstvo pokrytecké. Ten, kdo vyznáva PS je fanatik apod. a ten, kdo hraje na pc a nadává na konzole je inteligent, tygr salonů, president zeměkoule apod.
-
Trololo: já nemyslel tebe, ale tu širší část zdejšího osazenstva *3*
-
-
Já nejsem vysazenej jen PS, ale když si to myslíš, tvoje věc. Neklepu se na sra*ky typu Call of Duty a podobně.
-
-
-
-
-
EVE
Vcelku epický CGI filmeček na EVE Online. :)
http://www.youtube.com/watch?v=bB7ITpTp9ws -
nu S O U L S game (?)
Cekuj L I N K -
-
Klamavá reklama lidem nevadí a ještě si rochní jak je to skvělé být podveden, tak proč takové zákazníky nepodojit znovu.
Vůbec se FromSoftware nedivím. Navíc očekávám, že do případné kampaně k této nové hře namočí jméno pana Miyazakiho, aby si pojistili kladné ohlasy. -
-
Jaká klamavá reklama? Dokonce si potencionální zákazníci mohli vyzkoušet betu. Tak kde je problém?
-
-
Ano klamavá reklama je to, když ukážeš nereálné záběry z PS3 a prezentuješ to jako skutečné záběry, které budou ve hře. To, co prezentovali naprosto neodpovídalo finálnímu produktu. A Beta? Ta má ukázat převážně herní mechanismy a zpětnou vazbu vývojářům a graficky je většinou horší jak výsledný produkt. To ale neplatí o DS II. Ano je to skvělá hra, ale lhali. A kdo tvrdí opak, tak je buď blbej nebo skutečně zaslepený.
-
-
Ona byla beta přístupná na Xboxu nebo PC? Navíc osobně očekávám, že se oproti betě dočkám u finální verze zlepšení a ne zhoršení *8*
-
-
Zase vaříš z vody co? Beta byla daleko škaredší než finální verze hry. Takže vyšla beta, vyšlo spousty videí těsně před vydáním, takže o klamavé reklamě nemůže být ani řeč. Ale chápu, debilita, hate apod. se musí něčím krmit.
-
-
Jděte už sakra do prd.le s nějakou klamavou reklamou. Někdo sem tu krav.nu napíše a každej papouškuje *16* Když se někomu hra nelíbí, ať jí nehraje a drží hu.u. Já už začal NG+ a jsem spokojený, protože takovéto hry nevycházejí moc často, což je škoda *3*
-
A ještě jedna drobnost:
http://www.gameplanet.com.au/xbox-360/news/g51671efa40b72/Dark-Souls-II-PC-is-lead-platform-will-run-at-60-FPS/
Proč jsou v PC verzi produktu, který má být nativně pro PC (vyjádření výrobce produktu) použity XBOX360 ikony místo ikon aktuálně namapovaných kláves? -
https://www.youtube.com/watch?v=2PveHGVx_dA Stále nechápu. Jak může být řeč o klamavé reklamě, když půl roku před vydáním vyšla beta, která ukazuje skoro finální produkt. Kdyby nevyšla beta a tuny videii, tak bych souhlasil, ale takhle byl každý v obraze. Už po betě tady lidi psali, že to vypadá hůře než při uvedení a tak to prostě je.
-
To nemá cenu mu něco házet. Už zvolení nicku celebritové nuly vypovídá, že jakékoliv důkazy ti hodí na hlavu s argumentem, že to bylo jinak a měl jsi dost možností získat "pravdivé" informace.
-
Vařím z faktů:
https://www.youtube.com/watch?v=ykbT03r_9Zo
https://www.youtube.com/watch?v=WFQoLN89_j8
Ne, Souls není o grafice. Nicméně ano, tohle je klamavá reklama.
-
-
-
-
-
Prima, takže B team dělal DS 2 a Miyazaki pracuje na tomhle. Bojim se ale že to bude Sony exkluzivita a kupovat si Playstation kvůli jedný hře se mi moc nechce.
-
-
ale to není nic nového, hned jak se dělalo DSII, tak prosákly informace o Demon Souls II na ps4, taky to byl jeden z důvodu absence Miyazaki, ale podle mě to vůbec DSII neovlivnilo, hra je to zase skvělá a podle mě je ještě těžší než jednička, navíc je delší, má lepší multiplayer. Možná jsou tu horší lokace a muzika, ale i tak je letošní goty.
-
-
No vidis, ja si myslim presnej opak – pro me je druhy Dark Souls velky zklamani (a vubec me netrapi graficka stranka veci).
EDIT – A jestlize me ta hra nebavila kvuli nepritomnosti Miyazakiho, tak o tom se v jeho dalsim kousku milerad presvedcim. -
-
V čem přesně zklamáni? Na to, že ta hra nebyla tak dlouho ve vývoji, tak je to pro mě velké překvapení a jsem překvapen kvalitou hry. Ty jsi tady jeden z mála racionálních lidi, takže bych si přečetl v čem se ti nelíbí dvojka oproti jedničce...
-
-
Snad nekdy napisu recenzi, ale muzu to shrnout do bodu – oproti jednice daleko slabsi level design (velikost levelu, jejich provazanost, co bonfire, to teleport, ty tam jsou nastrahy, prostorovy hlavolamy, atd.), bossove (jeden jako druhej, pestrost a originalita prvniho dilu tu naprosto schazi, a paklize me zadnej z bossu nevyklep vic nez pet krat, tak je asi neco spatne), postavy mluvici casto k hraci a ne k hracove postave, BANALNI pribeh (nevyrcene, tajemne, cosi nedefinovane tu zkratka chybi), hudba (Motoi Sakuraba se minule taky predvedl s daleko zajimavejsi praci) a mohl bych pokracovat.
Zkratka je–li Lordaran plamen, pak Drangleic neni vic, nez jeho stinem. Ze SOULS her ten nejslabsi kousek.
-
-
-
Asi máš pravdu, nesledoval jsem to. S tou obtížností bych nesouhlasil, bossové mi většinou přijdou lehčí, naopak některý lokace skoro až nefér. Grafika je krásná a s ENB je to ještě lepší. Vadí mi akorát nelogičnost některých lokací (Gutter?!) a nepropracovanost vzdálenější krajiny.
-
-
S ENB hra vypadá dobře ,ale mě dost často padá.Vám ne ?
-
-
Když si pohraješ s GEM, tak to může spolu s gedosato vypadat takhle... Podle mě možná ještě lepší než to E3 video...
http://i.imgur.com/4J6k0Ir.png
http://i.imgur.com/LQkmBTa.png -
Podle mě je hra hezčí s ENB ,ale kvůli pádům radši používám GeDoSaTo u kterého jsem na nějaké problémy nenerazil. (když si člověk s ENB trochu pohraje ,hra vypadá skoro stejně jako v tom původním videu)
-
ENB je v betě a navíc nefunguje spolu s gedosato, čili hraji s GEM+Gedosato a vypadá to nejlépe a navíc bez pádů. Zatím hraji offline a uvidíme jak se vyvine situace s vac.
-
-
Vzdálenou krajinu už neřeším, mám nastaveno depth of field a vše vypadá parádně a navíc to běží vše plynule i s mody. Dobře odladěný port.
-
-
-
-
Pořád nechápu, jaktože Japonci umějí udělat naprosto atmosferické dark fantasy se skvělým dark- fantasy světem a v Evropě a v Americe se tvoří takové barevné gay-sračky..
-
-
No Japonci zase mají jiné úchylky;) Jako moje první procházka pro Tokiu byla zážitek a ty jejich "herní" zóny, kde vidíš managera v obleku, jak skáče u nějaké infantilní hudební hry a vedle něj "holčičku" ve věku, který neodhadneš, tak se není čemu divit, že občas vytvoří něco jako DS. A Zaklínače máš né příliš "světlou" fantasy. Warhammer strategie se také povedla atd. Takže to zase není taková pravda. A barevné gay-sračky? Které takové fantasy máš na mysli a bylo udělané v Evropě?
-
-
Evropa? Tak např, Risen 2, Drakensang, Divinity. Amerika Dragon Age, Amalur, Diablo III. a spousty dalších.
-
-
-
-
-
Seznam všech aut, které se ocitli v nedávno vydaném traileru ke hře Driveclub.
Ale notak... -
-
je to peklo...
-
-
PS3 hry
Zdar závisláci :) Mám od kamaráda pujčené PS3 a tak muzu konecne zkusit ty exkluzivni hry ktere jsem předtim nikdy nemněl šanci hrat (yaaaaay). Co muzete doporucit? Zatim mam v planu Journey, The Last Of Us a Heavy Rain. -
-
God of War sérii.
-
Valkyria Chronicles, Folklore, MGS IV, Resonance of Fate (je i na xbox) a možná nějaký jrpg, pokud tě baví. Zbytek jsou celkem srance a nebo filmy.
-
Last of Us u mně vyhrál, ale Uncharted sérii mohu taky jen doporučit. Nejvíce mně asi bavil druhý díl, ale asi taky proto, že jsem ho hrál jako první :) God of War 3 je nutnost, pokud máš rád řezačky-mlátičky a na těžkou obtížnost i výzvu a pevné nervy. Ta hra mi nabídla tak 80x snížení obtížnosti, ale odolal jsem až do konce, který byl nerv sám o sobě, ale úžasný :) Pak už asi věc vkusu, RDR mně třeba moc nebavilo, ale nutno podotknout, že vyčnívám z řady :) Ale Killzone 2, 3 stojí myslím minimálně za zahrání a pokud máš dva ovladače, tak určitě nějakého Tekkena, nebo nedávno jsem např. koupil v Tescu za 99,- Fight Night Champion, luxusní box :) Jo a z PS Store jsem bral Wipeouty a Dead Nation (ve více hráčích taky labužo)
-
Ja si PS3 nedavno poridil a zatim jsem hral jen TLOU+DLC, Heavy Rain a little big planet, a dal mam zalusk na Uncharted trilogii, Journey, MGS a mozna jeste neco,
Zbytek exkluzivek me uz nejak moc nezaujal. Mozna vyzkousim killzone a resistance, treba mile prekvapi. -
Jak pises a jak pisou ostatni... TLOU, Heavy Rain, Uncharted 2+3, Metal Gear Solid 4, Demon Souls pokud te bavi Dark Souls, Ni No Kuni pokud mas hooodne času, GOW 3 (ne ten novej!)... vicemene polovina exkkuzivnich her za to stoji, pokud nemas neco proti jejich zanru
-
-
Ten novej GOW nebyl tak spatnej. Pribeh slabsi ale souboje porad fungovaly skvele. Dokonce i Hard byl proti trojce docela hard.
-
-
Ja ho ani nedohral, vubec se mi nelibil... Lokace, nepratele, dokonce ani Kratos... Možná tomu dam zase šanci, stoji par kaček...
Ted diky PS+ mám Puppeteera coz je paradni PS3 Only pohádka, super si u toho odpočineš -
-
Jo no, ten díl byl asi nejslabší, ale furt hratelnej.
-
To a ted necte zdejsi recenzi kde to dostalo 9/10... aby ho to treba nepresvedcilo o opaku ze to je regulerni GOW hra ( hral jsem jen 2dil).
Mysleno samozrejme tak ze z recenze by mohl usoudit ze to je takova pecka a po zapnuti a dopareni (zdali vubec) byt patricne zklaman. To neni na tebe reakce Miseriusi.
http://www.ign.com/games/god-of-war-ascension/ps3-121511
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/god-of-war-ascension
Jo no, zase je to o cisle ale cislo obcas napovi mnohe. -
-
Regulerni GoW hra to je ale me se to nelibilo tak jako recenzentovi zde na games, co na tom nechápeš? Že je na games.cz 9/10 neznamená že to celej svět bude milovat
-
-
-
-
-
Hříšníku, tož nevíš, že hrát na něčem jiném, než je vyvolená platforma je smrtelný hřích? Neb, jak je psáno v Písmu, evangeliu sv. Predatora, kapitole 3:
A klaněli se falešnému bohu, ač před smrtí varováni byli. Tak nejen oni, ale i rodiny a hardware jejich, propadli všichni peklu, kde mučeni byli nekonečně. Náš Pán je milostiv, ale vyžaduje oběť, kdež provedeno bičování myší a zbití klávesnicí provedeno bude na hříšníkově těle. Tak vyžaduje náš Pán potrestání hříšníků, kteří odmítnou PC, jakožto jedinou platformu svoji. -
-
Di do ř*ti PC blbe. *3*
-
Omlouvám se, ale když jde o hraní dobrých her tak náboženství musí jít stranou *1*
-
http://cdn.memegenerator.net/instances/500x/45212608.jpg
-
-
Motorstorm 1,2 (??) pacific rift, Resistance 1-3 urcite, Killzone 1-3 (HD edice vysla 1dilu) pak vsechny Yakuzy i dead souls... (nastvali me s 5 taova paradni serie a ona nikdy snad nebude v eng... *16* ) samozrejme ma vyjit i Ishin (alternativni minulost) gran turisma , Slye a Ratchet & clank.
-
God of War (1-3), Red Dead Redemption, GTA V, Demon Souls
Uncharted a TLOU ma skvelej pribeh a dialogy... za sebe ale musim rict ze gameplay jako takovej me vubec nezaujal. -
Nevynechat Heavenly Sword.
-
-
To byla fakt pecka *8* na to ze to je z roku 2007.
-
-
Rozhodne Shadow of the Colossus, ICO a OKAMI.
-
-
To si muze zahrat i na pc pomoci pcsx2
-
-
Ja hral v HD vypucovany PS3 verze, takze tak.
-
-
*15* Teda , nepovídej ..... a vyrovná se alespoň defaultně HD vypucovaný verzi z PS2 na PCSX 2 ?
-
-
-
-
Všechny hry co tu napsali kolegové jsou skvělé a ještě mě napadlo Dragon's Dogma, Valkyria Chronicles, Final Fantasy XIII, Metal Gear Solid IV a jednu z nejlepších her historie Symphony of the Night by jsi taky neměl minout.
-
Já bych zkusil Grand Turismo a pak jestli máš s kým hrát, tak Tekken (jaký je pokrok od třetího dílu?).
-
Uncharted 1-3, Red Dead Redemption (no jo, tohle není exkluzivita), nepohrdl bych ani Resistance 1-3
-
God of War, Unifinished Swan, Demon's Souls, Infamous, Tokyo Jungle, LittleBigPlanet. v podstatě všechny exkluzivity stojí za vyzkoušení. mě třeba FPS na konzoli neberou, takže Killzone ani Resistance nemůžu doporučit
-
No to je asi tak všechno ne :D
-
-
-
Stalker - Lost Alpha - Patch
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/downloads/stalker-lost-alpha-v130013-patch
Opravuje celkem dost věcí :) Pokud jste před tím aplikovali neoficiální záplatu, tak prvně hru přeinstalovat. Teď už to vypadá na hlubší rozehrání :) -
DARK SOULS – moderovy trable
Hledam nekoho s co nejvice nahranym obsahem (cechy, odemceny vsechny ohniste, atd.) v PC verzi Dark Souls – C:/Users/UserName/Appdata/Roaming/DarksoulsII/0110000100001337/DARKSII0000.sl2
Jde o to, ze dohrano mam v PS3 verzi a skrze svuj PC ranej save nemam pristup k mnoha datum, ktery k vyrobe modu potrebuju. A protoze uz nevim, kde hledat hrace dobry a napomocny duse, pisu sem. Nexusmods.com, kominuty kolem wikin, ruzny diskuze, chaty, atd. zatim nikam nevedou.
Ozvat se mi muzete sem – michelangelocz@yahoo.com
A T A D Y je mensi ukazka, jak vlastne vypada takovy tezeni dat ze hry a nasledny identifikovani, co co dela ☺ Mimochodem predelavam HUD/UI. A to do cistsiho stylu, blize jednicce, s celou radou mych vlastnich elementu. Tem ochotnym pomoci, klidne ukazu nektery z vice ci mene hotovych prvku ;)
EDIT – Zapomnel jsem zminit, ze jmeno/nick hrace, kterej mi vytrhne tenhle trn z paty, bude pochopitelne zmineny v CREDITS u modu, az ho publikuju. No a paklize se k tem datum nedostanu, tak ten mod zkratka nespatri svetlo sveta. -
-
Trochu gugla a máš to ni? :)
https://www.youtube.com/watch?v=9qjgnjR66JU -
-
EDIT – Vzdyt jsou to savy na uplne jinou hru! Prej trocha gugla...
-
-
Má omluva :/ Jen jsem mrknul, pak až zjistil, že je to z pirátské verze a že to bude na úplně jinou hru mně už vůbec nenapadlo. Nu jsem zamachroval, čímž přišel můj oprávněný fail :) Koukám to co potřebuješ bude docela oříšek získat :/ Každopádně dlužím minimálně omluvu.
-
-
w/e – pro priste preju rychlejsi hlavu nez prsty ☺ Ona se tejne moje snaha o sehnani savu z pokrocily faze hrani zatim miji ucinkem. Tudiz bude mod venku az si ty veci ve hre odemknu sam. Coz muze bejt casovej horizont az za, no, za horizontem, tedy v nedohlednu. Az dodelam vse, k cemu data mam, tak nahodim alespon screeny – treba se nekdo chytne a ty savy mi k dispozici da.
-
prostě Mr. Gugla *15*
-
-
-
neorigo savy nejdou na origo verzi...
-
-
-
Potvrzeno: Nintendo na E3 nový hardware neodhalí.
Tak v to doufal snad jen největší idealista...co by taky představovali..