-
inFamous: Second Son má nakročeno k velkému úspěchu: za prvních 9 dnů se prodalo přes milion kusů.
Drobné doporučení: Když už ty bleskovky píše více lidí, možná by neuškodilo si přečíst ty po kolegovi. Je dost divné, když jedna bleskovka vyjde dva dny po sobě. -
-
Pokusíme se na tom zpracovat. Čas od času dodá nějakou zprávu do bleskovek Adam a zřejmě si zapomněl ověřit, jestli už se zde nevyskytuje.
-
kde bereš tu jistotu, že to píše víc lidí? třeba jen bleskař zapomněl, co bylo dva dny zpátky...
-
-
to je ten alkohol a drogy ne?
-
-
*7*
Pro duto hlavy ala Veskoslav a spol. Spatne jsem se vyjadril mel jsem na mysli jestli nekdo neprebral a nepromitlo se mu to nejakym zpusobem do druheho dne. ( nemusel treba ani moc pít, ale co nema smysl rozebirat, vzdyt si Bleskar vozi defakto praci i domu a na psani se to asi neprojevi...)
Mimoto zalezi taky dost na cloveku, kdyby hulil tak by i nekdo mohl podat treba lepsi vykon ( a taky na povaze prace co vykonava... ale jak rikam nonsensova debata). -
-
Jestli ty chodíš do práce opilý, mnohé to o Tobě vypovídá;) My obyčejní smrtelníci si to nemůžeme dovolit.
-
-
-
-
To víš, někdy holt blesk udeří do stejného místa několikrát *1*
-
Veskoslav detected and confirmed as tajnej, for now *3*
-
-
*7* Škoda slov.
-
-
No vítej bratře, Veskoslavovu bibli a plášť dostaneš u vchodu vedle občerstvení.
-
-
Ja stejne myslel ze se tu uz ujasnilo ze všichni kromě Rhulanda jsme ty...
-
-
Ja si myslim ze uz si tolik pozornosti vubec nezaslouzi... ani to neni uz vtipny. Spise by meli byt varovany pred jeho neblahym vlivem... a tet otocme list. Ano, potrebuje jako sul nove uzivatele normalni uzivatele. Max je v poho ( i kdyz se nemuzu ubranit dojmu ze ma neco spolecneho s Joem... no jen predstava)
-
Noví čtenáři jsou stejně jen novej účet Veskoslava
-
Jak k tomu přijdou noví čtenáři Games, kteří netuší, na čem jsou? Lidi jako maxe tady potřebujeme.
-
-
-
-
-
-
Respawn vydali obrovský patch pro Titanfall, který přidává spoustu věcí. Mimo jiné možnost privátních zápasů, úpravu týmových barev, vylepšuje menu, balanc apod.
Obrovsky 90 Mega :D -
-
*1* obrovský co do počtu změn, nikoliv samotné velikosti souboru *1*
-
Woe, bleskař je z vesnice. https://www.youtube.com/watch?v=FG1AQcGGSec by mě zajímalo jak dlouho kopíroval samotnej TF z disket. *5*
-
-
Black Mirror na Steamu
Sice pozdě, ale přece.
Na Steamu se objevila adventura Gray Matter a společní s ní i tato skvělá adventurní série Black Mirror (u nás Posel Smrti). Momentálně je tam pouze druhý a třetí díl, ale mám ověřeno, že první se objeví během několika týdnů. Pokud už máte hru koupenou někde jinde - ať už retail nebo gog a podobné, stačí modovi ve Steam diskuzích ke hře napsat, že hru už máte koupenou jinde a dodat nějaký důkaz o koupi. Dostanete klíč zdarma.
Soutěž pro uživatele SteamGifts:
http://www.steamgifts.com/giveaway/y67qB/black-mirror-3-final-fear -
-
Jakému modovi? kde co jak ?...
-
Jo, to je super, ještě by to chtělo dohodnout i ostatní jazyky kromě ENG, konkrétně první díl má dabing na české poměry výborný.
-
-
V to bych asi nedoufal.
Mám sběratelskou edici všech dílů, až se na to vrhnu, tak zkusím jestli jde čeština vytáhnout a použít. -
-
Já mám krabicovky taky všechny, ale na pokusy tohohle typu už mě moc neužije. Je mi jasné, že podpora jiných jazyků je prakticky na nule, práva na ně nejsou, ale přeci jen se posel prodával asi nejvíc v evropě, tak je trochu s podivem, že tam není ani PL, DE atd.
-
-
-
-
Divinity: Dragon Commander
Už dlouho po sobě s Dragon Commanderem pokukujeme, ale pořád jsem se neodhodlal k jeho koupi. Láká mě RPG část, příběh a samozřejmě drak. Méně už část strategická. Aktuálně je na Steamu ve slevě a tak jsem se chtěl zde přítomných zeptat: Bude mě hra bavit, ikdyž strategiím již dlouho neholduji ? Je strategická složka hry obtížná ? Díky za odpovědi. -
-
No pokud neholduješ strategiím, tak 50% hry Tě nebude bavit. Sice hra je to skvělá a osobně mě baví, ale pokud jak sám píšeš nemusíš strategie, je to poněkud problém. Strategická část hry hraje významnou roli. A drak? To je spíše takový doplňek bych osobně řekl, Navíc koordinace útoků+drak dává také zabrat. Ale za tu cenu je to podle mě dobrá koupě a za vyzkoušení stojí. Záleží míra "nenávisti" vůči RTS.
-
ja to sice nehrál ale vzhledem k tomu že je to strategie, tak pokud te nebavi strategie, je to docela problem (jen stupidni tiscali to označilo za rpg). ale podle videi je strategicka cast velice prosta. imo ta hra je paskvil ale pokud mas na to chut proč ne.
mozna te bude bavit, protože mit na neco chut je dobry indikator že te to bavit bude -
-
Ano Maxíku, nepiš raději. Jsi jako Jack. Sice to sami tvůrci označili za mix od RPG až po RTS, ale spi dál ve své hlouposti;)
-
Proč myslíš, že je paskvil ?
-
-
je to jen muj nazor a asi vidim veci moc černe, takže se tím spíš nerid. myslim si to proto že je to mix vice žánru, pričem ty jednotlivy složky jsou pak pochopitelne zredene a nejde to tak do hloubky. jako že napriklad je tam strategicka čast ale neda se od toho cekat plnohodnotna strategie. proto jsem napsal paskvil, i kdyz jsem to asi prehnal a zly to asi neni.
-
-
Maxi, pis dal to je tvoje vec, kazdy ma pravo se vyjadrit svobodne ( aspon tedy by jsme meli byt svobodni no, nebo se tak citit minimalne v psannem projevu ale i mluvenem).
Vesku, vubec neber v potaz... jestli ho jeste neznas ten se bude hadat i o tom ze Vecer je tma.
Doporuvuji ignorovat, zbytecne mu nehazet burty ono ho to prejde. *3* (Veskoslav - to je proste pripad sam pro sebe...) Maxi bud svuj, a na ostatni nedej. *4* Live Free. -
-
Jacku, zase sis nevzal prášky? Chápu, že sis našel kamaráda, který je na tom podobně jako ty, ale zase neměj takovou přílišnou radost.
-
Jacku, zase sis nevzal prášky? Chápu, že sis našel kamaráda, který je na tom podobně jako ty, ale zase neměj takovou přílišnou radost.
-
-
Hrál jsi to vůbec ty šašku? Co na tom není plnohodnotné? Tvá debilita dosáhla stupně Jack.
-
-
Jo, nasel vadi? Co ty stale mas potize s vlastni identitou, doufam ze beres taky pravidelne sve léky, ja jsem optimista a realne to vidim ze s tim jeste pujde neco delat. MUSIS si ale VERIT pak se zadari. *3*
-
nahlášeno, i když nedelám si iluze že bys za to dostal ban. I když bych ti ho mohl vybavit kdybych napsal osobní mail Dobrovskemu ale za to mi nestojíš. hru jsem nehrál ale hráli ji renomovaní recenzenti (angry joe, total bisquit) a taky mám oči.
jinak tve vystupovaní tady kdyz si clovek posklada jednotlive prispevky jako mozaiku, umoznuje si udelat obrazek o tve osobnosti a vysledek je nelichotivy *4*
-
-
-
-
-
-
Guacamelee! Gold Edition Steam key - https://www.humblebundle.com/gift?key=RcKx8pGXk35P4X5e
-
-
proč si ten key bral když si to nechtel hrát? si to vyfoukl nekomu kdo by o to mel zajem
-
-
Tenhle klíč mám z posledního Humble Bundle, Guacamelee dávno na Steamu mám, takže jsem tenhle chtěl dát někomu, kdo o to bude mít zájem. Tolik k tomu, že něco někomu vyžírám.
-
-
Vůbec toho zaostalýho blba neposlouchej...
-
-
Vždyť to koupil na HB, pravděpodobně během Humble Indie Bundle 11, tak jak to podle Tebe měl někomu vyžrat?
-
Treba si to nakonec zahraje, jen cekal na slevu. Chtels to snad ty ze mas takovou starost... ?
-
-
p.s.
blbe vodpal -
-
Ha, Joe detected ( nerikej mi ze ne, to prejimas od Veskoslava - "nevim co rict tak hned nadavam")... achjo... a ja myslel ze budeme kamaradi Joea jsem mel i docela rad. *7*
-
-
vzdyt to prave nekomu daroval, takže o to zajem nemel
-
-
Maxi, ja uz ti asi zacnu rikat Joe, ˇ(vzhledem k tomu ze joe tu dlouho nebyl)
Co s tebou cece, povez, ja ti nevim Fakt. *7* *15*
-
-
-
-
Díky nastokrát člověče.. sem si řikal jestli to pořídit v bundlu, ač to bylo jediný, co mě zajímalo, takže si to za mě vyřešil. O víkendu zapařim. *1*
-
-
Není zač. Je dobře, že si to vezme někdo, kdo si to opravdu zahraje :)
-
-
-
Komunitní doporučení?
Vážené osazenstvo, doporučil by mi někdo nějakou RTS, která má slušně udělanou diplomacii (to je lepší, než má AoE nebo Stronghold Crusader). Osobně vím jen o Seven Kingdoms a Sins of the Solar Empire. Jinde mi bylo doporučeno Stardrive...
Plus teda důvěrně znám The Guild 2, ale nevím, jestli se tomu dá říkat RTS. -
-
No nevím , jestli diplomacie je silnou stránkou zrovna RTS ... ale zkus Star Wars: Empire At War *3*
Takový klenot na který všichni zapoměli .... -
-
Není, no, taky mě to vždycky štvalo. SW mám po nedávném dohrání obou KOTORů na chvíli dost, ale pak se na to podívám, dík. *4* .
-
-
Zkousel jsi Endless space? Je to sice tahovka ale uprimne mit o pripadala podobny stardrive. Pak me napada jenom dalsi pripad tahovky ale zato klasika Galactic Civilizations II.
Jinak paradox hry (Crusder Kings 2, Europa Universalis IV. ...) jsou v zasade RTS -
-
Právěže tahovkám se zatím vyhýbám, hlavně teda těm hexovým, ten koncept mi prostě vůbec nesedí. Endless Space ale mám, plánuju zkusit.
-
-
No to já je zbožňuji .... když diplomacie tak Total War :Medieval (2) ... a stejně raděj hraji tahovou kampaň než zmatečné bitvy , které se nedají 100% ovlivnit ...
-
-
-
-
contagion
uz zitra vychazi ! Naposledy jsem to hral pred pul rokem tak jsem zvedavej jak to moc vymakli za tu dobu -
Watch Dogs featuring NVIDIA Technologies (PC)
Já vám nevím, ale přijde mi to moc pěkný *2*
https://www.youtube.com/watch?v=fWKOyqOJMmQ&feature=youtu.be -
Stahování a výpalné za CD/DVD/atd
http://avmania.e15.cz/eu-vypalne-za-media-je-vysoke-a-stahovani-warezu-je-problem
Soudní dvůr EU rozhodl, že je protiprávní vyžadovat u CD/DVD/disků atd výpalné za potenciální pirátství, ale zároveň rozčísl šedou hladinu stahování s tím, že stahování pro vlastní potřebu z nelegálního zdroje je nelegální.
Tak nevim, na jednu stranu jsem rád, že těm darmožroutum z OSY už nebudu nic platil, ale na druhou stranu mám pocit, že ta nová definice nebude o moc lepší. Mám pocit, že v konci na tom stejně budou tratit copyright holdeři. Pirátit se bude stejně a výpalné už nebude.
Tak nevim -
-
Tak ono to výpalné stejně šlo jen "pár" vyvoleným, kteří jsou členem téhle nechutné organizace. Fakt nechápu proč musím platit poplatky za DVD na které si vypálím fotky. K tomu druhému ... nějak mě to nechává klidným. Ano hudbu a filmy pirátím, ale být tu služba podobná netflixu tak si klidně i za filmy/seriály zaplatím stejně jako platím za hry. A také nehodlám koukat na filmy/seriály s dabingem takže nic jiného než pirátění u nás mě nezbývá. A k určitým filmům se tady u nás stejně jinak nedá dostat. Třeba mnou oblíbená severská tvorba.
-
-
Naprostej souhlas, kdyby tu byl Netflix, tak neváhám a platim. Akorát se bojim, aby necílili na českopupkáčskou brainwashed většinu a nebyly tan jen nějaký Ordinace v ňáký zkunděný zahradě. Každopádně kdyby se třeba udělala nějaká petice či tak něco, aby Netflix viděl, že u nás je hodně potenciálních subscriberů, tak by vo tom možná mohli alespoň přemejšlet.
-
-
Dva dny zpět jsem si netflix pořídil skze Hola plugin do chromu, doporučuji!
-
-
Äsi tak. Sami autoři Game of Thrones například řekli. že rozumějí tomu, že lidi ten seriál pirátí, protože nechtějí čekat X měsíců, než vyjde u nich v televizi. V dnešní době už tohle prostě nefunguje. By to člověku na internetu 20x vyspoilovali, než by se k tomu dostal.
-
-
-
Otevřený svět hry The Crew bude větší než Los Santos (Grand Theft Auto V), Wild West (Red Dead Redemption), Colorado (Forza Horizon), Redview County (Need for Speed Rivals), tropický ostrov z Far Cry 3 a Skyrim dohromady.
Paráda. Bude stejně zábavný jako ve Fuel? ..............