-
No Man's Sky Next
V létě vyjde nový update do NMS na PS4, XBOX, PC
https://twitter.com/NoMansSky/status/979294685876322304 -
Redakcia Gamesite.sk na návšteve štúdia Warhorse
https://www.youtube.com/watch?v=0869aGM0iX0 -
Video: Možnosti přizpůsobení (ženské) postavy ve hře Far Cry 5.
takže přizpusobení absolutně žádné. Jen ji mužete obléct tunu hadrů -
PS+
PS4: Mad Max, Trackmania Turbo -
-
Hmmm a nemělo tam být něco super ? ...Tak jako Trackmania OK ....Další ? Se mi zdá že ten Xbox má lepší nabídku :/ .
-
-
já jsem s nabídkou spokojen. Mad Maxe jsem ještě nehrál, pokukoval jsem po něm dřív. takže zapařím určitě obě ty hry.
-
-
-
Kdo by řekl že kvůli pořadu o hrách na ČT Art půjdu spát až o půl druhé. Především druhá polovina se sondou do studií Amanita, nebo Keen je hodně zajímavá A přijde i Pavel Dobrovský :)
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10624368437-pruvan -
The Darkness II
na humblebundle zdarma (steamkey)... tusim ze do zitrejsiho vecera -
Dotaz položená pro bleskařovi
Jen by mě zajímalo, jestli to ohýbáš podle měsíčních cyklů, nebo si radši házíš kostkou:
"Sony vydala nové trailer
Bandai Namco oznámil
Hrou roku se stal The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Herní série The Witcher měl koncem roku na kontě již 33 milionů prodaných her
Vydání hororového Agony se na poslední chvíli odkládá" -
-
Ahoj,
občas by to skutečně i bylo na to hod kostkou (viz Agony) ;)
Menší hrubky byly způsobeny nepozorností, jenž způsobil vskutku nečekaný dárek k mým kulatinám, který jsem dostal od přítelkyně. Některé bleskovky tak byly psány zatímco mi letuška klepala na rameno s prosbou o vypnutí notebooku, některé následně v presu o víkendu, kdy jsem měl akumulované zprávy za 5 dní *3*
#máknutísi, #pláž -
-
Gratulace k narozeninám i přítelkyni. V manažinku ale rezervy ještě, herní ČTK holt může jen jedno být.
-
Všechno nejlepší a děkujeme za informace z Vašeho soukromý :D
-
#zastupitelnost #bezvymluv #kdyzsechcetaktojde #hashtagysnadbezdiakritiky
-
-
-
Historie se opakuje
Far cry 5 má opět tajný konec hned ze začátku hry hehe *4* -
-
No nelze se mu divit, v jeho kůži bych mu ta pouta taky nenasadil. Na Seedovi je úplně vidět, jak na to dychtivě čeká. *1*
-
zas tak moc tajný není xD
-
-
Ghost of a Tale FOV
S posledními záplatami se do Ghost of a Tale probojovalo i nastavení FOV, takže teď je hra ještě krásnější a mnohem líp se ovládá. -
PS4 ucet zamknuty.. cz telefonicka podpora?
Cau, vcera mne slo se jeste normalne prihlasit do PSN. Dnes rano mi to napsalo zpravu ze byl muj ucet zamknuty z duvodu vicero neuspesnych pokusu o prihlaseni a ze mam pockat a pak to zkusit znovu..
Nemam moc dobry zkusenosti se zpravami typu: pockejte, ono se to samo spravi. Vetsinou musi uzivatel neco udelat sam.
Ma s tim nekdo nejake zkusenosti ? Existuje nejaka tel. podpora pro Ceskou republiku ? diks -
-
Nejsem sice uživatel PS, takže ti nic víc než strohé informace z internetu nesdělím, ale když sjedeš na jejich českých stránkách dolů, klikneš na "Podpora", vybereš "PS4", "Můj účet a zabezpečení", "Přihlašovací údaje a ověřování", a cokoliv dalšího, můžeš se dozvědět, že jim můžeš zavolat na číslo 538 890 078 v dobu Po-Pá 9:00-17:00 a připravit si předem údaje účtu PSN nebo sériové číslo konzole.
-
-
To je neuveritelny! Na internetu je dneska vsechno!
-
-