Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • froztik

No Man's Sky Next

V létě vyjde nový update do NMS na PS4, XBOX, PC

https://twitter.com/NoMansSky/status/979294685876322304
  • Redakcia Gamesite.sk na návšteve štúdia Warhorse

https://www.youtube.com/watch?v=0869aGM0iX0
  • Johnny

Video: Možnosti přizpůsobení (ženské) postavy ve hře Far Cry 5.

takže přizpusobení absolutně žádné. Jen ji mužete obléct tunu hadrů
  • ucho

PS+

PS4: Mad Max, Trackmania Turbo
    • Hmmm a nemělo tam být něco super ? ...Tak jako Trackmania OK ....Další ? Se mi zdá že ten Xbox má lepší nabídku :/ .
      • ucho
        já jsem s nabídkou spokojen. Mad Maxe jsem ještě nehrál, pokukoval jsem po něm dřív. takže zapařím určitě obě ty hry.
  • Coffin.Corner
    Kdo by řekl že kvůli pořadu o hrách na ČT Art půjdu spát až o půl druhé. Především druhá polovina se sondou do studií Amanita, nebo Keen je hodně zajímavá A přijde i Pavel Dobrovský :)

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10624368437-pruvan
  • The Darkness II

na humblebundle zdarma (steamkey)... tusim ze do zitrejsiho vecera
  • MickeyMutant

Dotaz položená pro bleskařovi

Jen by mě zajímalo, jestli to ohýbáš podle měsíčních cyklů, nebo si radši házíš kostkou:

"Sony vydala nové trailer
    Bandai Namco oznámil
    Hrou roku se stal The Legend of Zelda: Breath of the Wild
    Herní série The Witcher měl koncem roku na kontě již 33 milionů prodaných her
    Vydání hororového Agony se na poslední chvíli odkládá"
    • braveman
      Ahoj,
      občas by to skutečně i bylo na to hod kostkou (viz Agony) ;)
      Menší hrubky byly způsobeny nepozorností, jenž způsobil vskutku nečekaný dárek k mým kulatinám, který jsem dostal od přítelkyně. Některé bleskovky tak byly psány zatímco mi letuška klepala na rameno s prosbou o vypnutí notebooku, některé následně v presu o víkendu, kdy jsem měl akumulované zprávy za 5 dní *3*
      #máknutísi, #pláž
      • MickeyMutant
        Gratulace k narozeninám i přítelkyni. V manažinku ale rezervy ještě, herní ČTK holt může jen jedno být.
      • SalemCZ
        Všechno nejlepší a děkujeme za informace z Vašeho soukromý :D
      • Lukyz
        #zastupitelnost #bezvymluv #kdyzsechcetaktojde #hashtagysnadbezdiakritiky
  • Jack1947

Historie se opakuje

Far cry 5 má opět tajný konec hned ze začátku hry hehe *4*
    • jamar28
      No nelze se mu divit, v jeho kůži bych mu ta pouta taky nenasadil. Na Seedovi je úplně vidět, jak na to dychtivě čeká. *1*
    • Johnny
      zas tak moc tajný není xD
  • MickeyMutant

Ghost of a Tale FOV

S posledními záplatami se do Ghost of a Tale probojovalo i nastavení FOV, takže teď je hra ještě krásnější a mnohem líp se ovládá.
  • PS4 ucet zamknuty.. cz telefonicka podpora?

Cau, vcera mne slo se jeste normalne prihlasit do PSN. Dnes rano mi to napsalo zpravu ze byl muj ucet zamknuty z duvodu vicero neuspesnych pokusu o prihlaseni a ze mam pockat a pak to zkusit znovu..
    Nemam moc dobry zkusenosti se zpravami typu: pockejte, ono se to samo spravi. Vetsinou musi uzivatel neco udelat sam.

Ma s tim nekdo nejake zkusenosti ? Existuje nejaka tel. podpora pro Ceskou republiku ? diks
    • PreidaQ
      Nejsem sice uživatel PS, takže ti nic víc než strohé informace z internetu nesdělím, ale když sjedeš na jejich českých stránkách dolů, klikneš na "Podpora", vybereš "PS4", "Můj účet a zabezpečení", "Přihlašovací údaje a ověřování", a cokoliv dalšího, můžeš se dozvědět, že jim můžeš zavolat na číslo 538 890 078 v dobu Po-Pá 9:00-17:00 a připravit si předem údaje účtu PSN nebo sériové číslo konzole.
      • To je neuveritelny! Na internetu je dneska vsechno!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit