Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Humble Indie Bundle 11

4 hry mám ve wishlistu :)

Guacamelee! Gold Edition, Dust: An Elysian Tail, Giana Sisters: Twisted Dreams, Antichamber, Monaco: What's Yours is Mine, The Swapper

https://www.humblebundle.com/
    • ucho
      parádní bundle, jen teda všechny ty základní hry mám na GOGu, tak tentokrát si to asi nechám ujít :)
      • Uvidíme co přihodí....polovina už někde padla ...
  • Kozy

Irrational Games končí

http://kotaku.com/bioshock-studio-irrational-games-is-winding-down-all-1525186316

No, ani mě to netrápí po hořkym zklamání z Infinite. Levine má určitě na víc a třeba mu tahle změna pomůže. Tak doufám že ten restart přinese svoje ovoce.

Sorry, nevšiml jsem si že už to tu je.
  • Horst_Fuchs

*15*

http://www.ddworld.cz/aktuality/aktuality/studie-on-line-trollove-v-diskusich-nejsou-jen-zli-jsou-to-sadisti-a-psychopati-2.html
    *15*
    • ucho
      přijde mi to jako trolovací článek s cílem rýpnout si do trolů...
    • No vtipný je, že o tom píše AmdAtiworld.cz Honzík Stachů. Ten člověk mě přijde jako JDho příbuzný. Hlavně, že mají studenti v Kanadě co dělat a podělili se s náma o tak "nečekaný" výsledek! Chtělo by to granty. *5*
    • Jack1947
      To zni az desive... sadisti, psychopati a buhvico jeste, co kdyz to o sobe nevedi zatim. *8*
  • Ken Levine předělává Irrational Games

Budou snižovat stavy, na 15 lidí a chctějí se soustředit na výpravné hry s vysokou znovuhratelností v digitální podobě.
    http://irrationalgames.com/
  • DarthSomething
    Nevíte někdo jestli už je State of Decay hratelný?
    • Hral sem s nejakym patchem, tusim 6 a hra byla naprosto v pohode, bez jedinyho bugu, takze urice ano, smele do toho *3*
  • http://www.youtube.com/watch?v=8_gt3UzNxgY
    • Inquisitor
      Pěkný shrnutí. Osobně mi nejvíc lezou na nervy ty "nepřekonatelný" překážky, jako půl metrová zídka apod.. Ryze náhodně příhodně postávájící výbušný sudy jsou taky pěkná blbost, ale s nima je někdy aspoň zábava :)
  • Take-Two: Díky titulům jako je GTA Online nepotřebujeme každoročně vydávat nové GTA.

To by ten online musel za něco stát...
    • Gambit92
      Najdi si tak 3 nebo 4 spoluhráče.. zapněte skype/teamspeak a uvidíte jaká je to sranda
  • ucho

Humble Bundle zavádí další měny

http://blog.humblebundle.com/post/77003764174/weve-added-euro-and-british-pricing-on-the-humble

ale zdá se, že s rozumem... snad... i když mám trochu obavy, zmínka o regionech moc pozitivně nezní...
    edit: no po zběžném zkontrolování cen na storu je to asi v pytli...
    edit2: crusader kings 2 za 80 eur... nestálo to náhodou 80 dolarů? hm.
    • Kozy
      Jakej to má smysl, vždyt jsou sami proti sobě.
      • Inquisitor
        Nechápu co je tohle za politiku.
    • by me zajimalo jestli jim (jak gmg tak ted hb) ty vyssi profity z titulu dorovnaji ztraty z nizsich prodeju kery urcite musi v urcite mire nastat. ted si zase budou keystores jeste vic hodovat
    • langustyn
      naštěstí se týká jen Storu, Humbly zůstávají v dolarech... ale před týdnem tímto u mě skončil i GMG :/ euro sux...
      • ucho
        tak ono by u bundlů nedávalo smysl mít jinou měnu, když lidé stejně platí, kolik chtějí. ale toho storu je škoda.
        • langustyn
          teoreticky by to mělo vliv na "Pay more than the average"...
    • Inquisitor
      Jo ještě včera jsem na to koukal a bylo to za 80 dolarů. Teda tyhle převody jsou hrozný svinstvo.
      • ucho
        tak teď už je pro náš region dolarovej snad jedině GOG... pak teda ještě Amazon, když člověk neříká tak úplně pravdu o své adrese. každopádně je na hlavu prodávat steam klíče k hrám, které nemají region lock, s takovými cenovými rozdíly. přitom není proti pravidlům Steamu, když ti třeba známý v Americe daruje takhle koupenou hru a ty si ji aktivuješ. pouze tím nahrávají překupníkům s klíči, kteří na tom staví své online obchody...
        • davidBray
          když jsem to viděl na GMG měl jsem slzy v očích :(
        • Inquisitor
          Můžem pouze doufat, že GOG nebude další na řadě.
          • vydrzi jim to maximalne mesic, kdyz "zdrazili" vsichni, tak se urcite taky pridaji
            • určitě ne, fair prices mají jako jednu ze základních filozofií
  • Keyz

Spekulace: Watch Dogs poběží v rozlišení 900p při 30 FPS na Xbox One a 1080p při 30 FPS na PS4. Zaklínač 3 poběží v rozlišení 720p při 30 FPS na Xbox One a 900p na PS4 (vývojáři se nyní snaží o 1080p).

To je strašný. Výhoda konzolí, je že člověk nemusí řešit jak mu to pojede apod. A tady se pořád řeší jak to pojede. Něco jede HD něco ne. Něco 60 FPS další 30 FPS. To je debilní.
    • Jack1947
      Konecne to pobezi ve FHD, coz je obrovsky pokrok. Xbone nak nestiha nebo mrkvac kasle na to ze 900p a 1080p jsou celkem rozdilne rozliseni.
    • nebojte, jsem tu, abych vás zachránil :D tak tedy:

konzole jsou na prd, 30 fps je málo, všechno na svým ultrakompu rozjedu na plný detaily a ještě můžu alt-tabem kdykoli přeskočit na okno s live-streamem péčka :D

a kdo z vás to má??? :D
      • Magister_Peditum
        No, třeba já.
      • davidBray
        každej kdo má PC :D :D
    • frag.ment
      To sem dávájí, aby si zase nahnali příspěvky v diskuzi. Protože po takových informacích se tu objeví spostu PC fans a budou nás informovat o tom, jak jsou konzole naprd..
      • God-of-War
        Drtiva vetsina zdejsich PC fans to nerozjede ani na stredni detaily, proto je tu klid.
        • davidBray
          já jsem za konzole rád, díky nim si pořád zahraju na 5let, slovy PĚT LET starým noťasu hry na střední detaily :)) jsem generece, která pamatuje dobu kde sis koupil PC a za půl roku to byl šrot :)
        • Jazz
          Pořád hezčí jak na tvé božské PS4. *1*
          • God-of-War
            Hodne slaby;-).. Ja si to zahraju na full detaily, jak si na tom ty? Pustis aspon intro? To stejny se Zaklinacem a Planetside 2. *3*
            • Kozy
              Zase se uklidni. Spíš jsem zvědavej jak na páčkovači budeš u toho Planetside zvládat recoil.
            • Jenže on je často rozdíl mezi full detaily na konzoli a PC. Ty pro PC by konzolový "next-gen" plynule neutáhl. Já sám sice nemám žádné výkonné dělo, ale ani nemám důvod o koupi nového počítače uvažovat - konzole jsou i nyní tak slabé, že se současnou sestavou vydržím na střední detaily až do té příští generace. (Tohle neberte jako kritiku či posměch, pouze konstatování.)
      • Keyz
        Zatím je klid. Asi klid před bouří :)
    • 60 fps leda tak tetris... *6*
  • V příštích týdnech můžeme očekávat novinky týkající se Mass Effect 4.

Tyto tweety se netýkají Mass Effect 4 ale týkají se video deníčků k Dragon Age Inquisition.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit