Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zoo Tycoon 2 Marine Mania

Ahoj, nemá tu někdo z dětských let Zoo Tycoon 2 Marine Mania origo?
  • Dohrání Castlevania: Lords of Shadow 2 zabere přes 20 hodin.

Tak jednicka ma take pres dvacet hodin obsahu a abych se priznal, tak nejednou jsem si pri hrani pral, aby hra byla radsi o nejakou tu hodku kratsi a nemela tolik otravnych pasazi.

Ale pro me je dulezite, jak hra vypada (po hratelnosti strance, ne graficke). Vypada to, ze nam konecne umozni ovladat kameru, ne se jen spolehat na rezii ze strany vyvojaru. Hura! Take nove zbrane. Combat Cross je sice velmi originalni zbran, ale ja tyhle retezovite zbrane ve hrach nemam prilis rad. Mec je mec. A take pridaji vice prozkoumavani. To je u techto her hodne dulezity prvek, ktery byl v prvnim dile uplne prehlednut.
    • Jack1947
      Jesteze tak, bylo by to napovazenou kdyby to nemelo kolem 20hodin + urcite bude nejake to DLC. *3*
  • Jack1947

Huawei představilo vlastní herní Android konzoli s návem Tron, která je obdařena procesorem Tegra 4....

Coze? Cena jako celkem bra (levnejsi nez konkurencni shield) ale co to ten GAMEPAD, si delaj prcu ne se ani nenamahali si vymyslet vlastni tlacitka a krom designu ktery teda je hoodne podobny XBOX360 gamepadu. Bejt mrkvacema tak bych je pomalu zaloval za zneuziti vzhledu. (pokud teda nejsou , nejak dohodly). Jinak ano, podruhe a lepe. (nez OUJA).
    • Čína, no... Ale pokud se jim povede, to co OUYA zpackala, proč ne? Jednoduchý, levný a výkonný Android k televizi s nějakou podporou. A v kombinaci s emulátory to i bude i na hraní :)
      • Jednoduchý , levný ... tohle mi teda k Tegře rozhodně nesedí a ambice Huaweie známe všichni , takže masovku nečekejme ;/
  • Blue.Shark

Maxis stále zkoumá možnost přidání offline modu do SimCity.

A to by člověk s použitím selského rozumu čekal, že po takové vlně nespokojenosti už se na tom offline modu pracuje...
    • MickeyMutant
      Zatím se to zkoumá. Příští rok rozvrhnou plán práce a do pěti let to bude hotové. Mezitím utužují vřelé vztahy s komunitou vydáním blogu o vývoji hry "How Things Work" a pochvalou fanouška za model nádraží.
  • ringmancz
    vyšel update do GTA Online, ale Rockstaři nějak zapomněli zveřejnit, patch notes :)
  • Konami potvrdilo PS4 verzi PES 2015, PES 2014 se však na nové konzole nepodívá.

Kdyby se radši soustředili na aktuální ročník...
    • ringmancz
      bude až další, protože to nechtěli odfláknout narychlo
  • Protože nějaká stránka má přes 100 000 liků, neznamená, že všech těch 100 000 liků je od lidí, co pravidelně stránku navštěvují. Nedej bože, ještě scrollují a vyhledávají každou prkotinu. Dobrá polovina z nich jsou mladý vemena, které zajímájí jen články o Mincraftu a Call Of Duty. Nějaký článek nebo reklama na (pro ně) nudné a trapné RPG (navíc, příliš složité pro jejich mozečky), je opravdu nezajímá a RE-PLAY těch 1000 liků určitě nedotáhl na stránku Kingdom Come. Příkladem by ti mohla být taky stránka Game Page, která se pyšní 90 000+ liků a myslíš, že stránka překypuje návštěvností? Ani omylem. Při jejich spuštění Youtube verze pořadu Game Page se sotva dočkali jen pár tisíc shlédnutí, což dokazuje fakt, že počty liků na Facebooku nic neznamenaj.
    • ringmancz
      já teda mám několik stránek, kde nejsou žádný koupený lajky (1400 a 6000 lidí) nebo něco podobnýho a příspěvky časo vidí míň než polovina lidí. o těch, co jsou nějak aktivní ani nemluvím, to jsou desítky lidí
    • Keyz
      Jo, to je známá věc. To samé facebook Jardy Jágra. Tady to není co like, to člověk který to pravidelně sleduje a něčeho se účastní.
    • Reakce na Veskoslava.
  • battlefield 4 fail

https://www.youtube.com/watch?v=tZyqeFwtRTk - furt sem cetl nejaky osery tehle hry, ale ze je v moderni multi fps hre tohle je uz na povazenou..
    • Jack1947
      Haha, celkem sranda... jestli by to bylo caste a stezovali si vice lidi (jak tam pisou) tak tedy je to velice smutne. Na PC samozrejme konzole jsou v cajku, tam si to dovolit nemuzou. *3*
    • Objevila se nenulová odezva! No hrůza, měly by ty hry zakázat! Podívej se na odezvu v jiných hrách...

A když už je řeč o BF4 http://imgur.com/gallery/k1I1S
      • Veskoslav
        Tak to musím zkusit *1*
      • Jack1947
        No to je velice hezke, "BF4 se snazi vyrovnat Arme" chvalyhodne. *5*
        • Pilgrim66
          Najdi mi jedinou vetu ve ktery se rika, ze BF ma byt jako ARMA.
          • Jack1947
            A helewmese uz nejsem detrollovan ? Narazka byla samozrejme na letajici Tank ale to bys potreboval mit i schopnost nebrat mou vetu doslovne. *3*
            • Pilgrim66
              Rikal jsem si ze bych ti mohl dat v novem roce zase sanci :)
      • Pilgrim66
        Tank backflip *1*
    • Miserius
      Jo, ta nejaka nanosekunda pro spektatora to je fakt skandalni...
    • ucho
      "After speaking to one of the developers about this on holiday I was informed that spectator mode is NOT prioritized like a player in the server. It is a ghost protocol. He also mentioned it is much more difficult than simply adjusting how often the data goes back and forth regarding damage, player locations and movement. "
  • ucho

filmy

dokážete tady někdo odhadnout, kdy se začnou prodávat filmy v 4K rozlišení? a vlastně na čem se to bude prodávat? má šanci se to vůbec uchytit? přijde mi, že 1080p bude stačit ještě hodně dlouho.
    • Co čekáš, že se od místních nýmandů dozvíš? (omlouvám se vyzrálé normální menšině). Vyblijí ti tu svoje spekulace a teorie. A vůbec, proč to řešíš tady? Proč nejdeš na forum/web tomu určený? Dokud se hromadně nerozšíří 4k hw (rozuměj dokud neklesne cena), nerozšíří se ani 4k obsah. To je otázka dalších minimálně 2, spíše 3 nebo snad i 4 let.. Navíc streamovat 4k , ehm? A vůbec v našich končinách většina lidí ani nemá HD, natož třeba fullhd a ty tu řešíš 4k :) .........

PS: neví někdo kolik tepla/světla potřebuje želva nádherná přes zimu ?
      • ucho
        ono to 4k rozlišení trochu úzce souvisí i s tím herním světem, tedy by se na toto téma dalo krásně navázat třeba tím, jak si v tomhle stojí bink :) i když ne, to jsem opravdu od nikoho nečekal. včera se tady udělala zmínka o filmu Your Highness, tak mě to napadlo. tak nějak si pořád říkám, že se zde najdou normální lidé schopní normální diskuze bez vzájemného urážení.
        co se týče streamování, youtube už tam takových videí má celkem dost a přehrává se to v pohodě. jen na 1080p monitoru člověk moc rozdílů nezpozoruje... ohledně těch filmů by mě spíš zajímalo, jestli to dokážou narvat na BluRay.
        • To s YT si doufám děláš srandu :D Ty si opravdu myslíš, že na YT jsou videa v 1080p? Prosimtě ta komprese je brutální a otřesná, jestli tohle myslíš vážně, tak se nemá smysl dál bavit. A 4k ve filmu a ve hrách je uplně něco jiného.
          • Přestaň žvanit nesmysly a koukej si to nastudovat. *7*
          • ucho
            http://youtu.be/yQuUF4BOM2M

a v jakém jsou rozlišení?
            • Jack1947
              Seka se to hezky, takovehle obraz by mohl byt i dobrej na pobliti... jinak 2160p hmm... aspon to zni lepe nez vypada.
            • Hanzales
              Ty jo mazecki, náhodou křišťálově čistý i na "obyč" 1080p LCD, ke všemu na to, že je to Youtube stream... 4K má samosřejmě smysl u těch obřích supermegadrahých 4K televizí, u nás ještě chvíli hudba budoucnosti, ale za pár let mít tyhle tři obříky do tripple-screen, to už bude okno jako kr*va a obraz jako víno ;o) Až jsem si vzpomněl na jeden díl HIMYM... "ty nemáš televizi?" načež se rozsvítila celá stěna :) Jinak k tomu bluRay:
              http://www.techradar.com/news/video/blu-ray/no-format-war-as-4k-blu-ray-discs-spin-closer-1180129
              Případne: http://en.wikipedia.org/wiki/Blu-ray_Disc Tam by se to na ten BDXL s tím novým kodekem vtěstnat mohlo ne?
            • to já můžu zvolit jakoukoli kvalitu, ale pokud dám víc, jak 1080, tak mám zelený obraz....
            • @Lofas

Mám to taky tak, předpokládám, že to bude buď adblockem nebo tím, že nemám G+ účet.
            • Já se v tom moc nevyznám a možná jsem to jen špatně pochopil, ale nevíš, proč si u toho videa nemůžu nastavít víc, než je 720p?
            • ucho
              no fajn, tedy ztráta času diskuze s trolem. každopádně pořád věřím, že sem chodí normální lidé, kteří jen tyto znuděné puberťáky přehlížejí.
            • ale to nemá s fhd nebo 4k nic společnýho, ty jsi vážně mamlas :) Ty se myslím doma moc na fhd nediváš co ?
    • Cosi
      http://www.filmarena.cz/4k-filmy/
      • ucho
        to není 4k rozlišení
        edit: pokud se v tom někdo neorientuje, tak tyto "4k" filmy mají klasické rozlišení 1080p. v současnosti je to jen takový marketingový trik...
    • Ronox
      Budou se prodávat na BluRayi. Například Sony říkálo, že PS4 je 4k ready. Tenhle měsíc už začne Netflix vysílat v 4k.
    • Asi první takto prodávaný je dokument TimeScapes
      http://timescapes.org/products/Specs.aspx
    • Sice nevim jestli se ten tvůj přispěvek jsem hodí.

Myslim si že musí udělat nějaký nový formát aby se to vešelo na BR, jinak bude muset stačit rychlej net
      • ucho
        nový formát už máš, H265 jako nástupce současného H264. velikostně právě netuším, jestli to nacpou na BluRay, teoreticky by mohli. kvalitativně je rozhodně lepší. ale je taky náročnější.
  • Veskoslav

Dotaz, kdo má 8.1 a Project Spark Beta

Nevíte, jak si přidat ikonku na plochu aniž bych musel Start/Aplikace/Projekt Spark? Jo a ještě dotaz. Nevíte, jak se to pak vypíná? Nenašel jsem v menu vypínací tlačítko. Děkuji.
    • Co tak vyhledávat pomocí metra? ve Win 8.1 je to vyhledávaní opravdu dobře udělané nebo si ikonku přidej k metru.
      • Veskoslav
        Metro rozhraní mám vypnuté, takže nepoužívám;) Tam si ikonku dát umím. Ale neumím si ji dát na normální pracovní plochu.
        • Najít EXE ve složce hry a vytvořit zástupce...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit