-
Hopsánek=Veskoslav
Lidičky kuknětě na další stránky v bleskovkách, jak hopsánek nadává do gum. Nebo o článku o Dragon age a jeho fanatická reakce na kritiku Bioware. -
-
Pro mně je zase Šipečka, TheGGG, ten druhý bieber, 11th_Doktor a všichni anonymové, co píšou podobné (censored) všechno jedna a tatáž zamindrákovaná osoba a nic na tom můj názor nezmění a píšu to sem? Jo, teď už ano :) Z 99% ale nereaguji a doporučoval bych zde některým to samé ;o)
-
Prestan spamovat ddevkoo blba. *16*
-
-
Dark Souls II
Bude i u nás k dispozici 14.3.2014. -
-
Vždy když kouknu na Reveal trailer ujišťuju se že předobjednávka stále platí *1*
-
-
Já jsem dojel Xbox verzi a pc zatím nic. Cca 60-65 minut. Nějak mi to nesedí. Proto nevím, jak u druhého dílu. Na staré konzole se mi to kupovat nechce a na pc se opět bojím zmršeného portu.
-
-
-
-
Eventy
Nevíte někdo, jestli je v GW2 zase vánoční event? Děkuji. -
-
Christmas box codes
Nezapomeňte, že dneska se otvírají dárky, co se kupovaly:) -
-
Hearthstone beta klíč
tak když jsou ty Vánoce...
9559841534064594537657166
*4* -
-
Moc děkuju!!
-
-
XBoneři, pozor na manuální rušení patchování
https://i.4cdn.org/v/src/1387530973454.png . -
-
Já zas myslel že to stáhne jeden patch a poté ho to nainstaluje, ne že to stahuje soubory a rovnou je to cpe někam do adresáře s hrou... *12*
-
-
Jon o, to máš pravdu.. Jestli to stahuje jeden velkej "ZIP" a nebo jestli ten proces přepisování souborů probíha rovnou je otázka.. U PS3 je to určitě tak, že se stahuje jeden velkej "ZIP" a pak se to instaluje, ale je možný, že u nového Xboxu to probíhá rovnou a tam je asi ten zádrhel. Ale jak řikám, nejsem žádnej kodér a prdlajs tomu rozumím, jen laicky dedukuji *3*
-
-
To je ale jejich problém, nikdo normálni přece probíhající patchování nevypíná.. Mě to teda u PS3 nikdy nenapadlo, to vypnout a ještě je tam zřetelně napsáno, že to během procesu nemám vypínat. Proč bych to vůbec dělal? Si chvilku počkám a je to..
-
-
Někdo na lajně si může stěžovat na lagy. Ale to přece je naprosto jedno, je to jen další ukázka dost hloupého designu MS. Neexistuje racionální důvod, proč by se měla po zrušení patchování smazat celá hra.
-
-
Myslím si (nejsem žádnej programátor), že při patchování může docházet k velkým zásahům do souborového systému hry a když se to přeruší, dojde k nefunkčnosti. Proto v tomto případě asi raději všechno smáznou, protože hra by stejně nefungovala.
-
-
I kdyby to tak bylo, všimni si, že na Steamu je tlačítko "verify integrity of game cache", nehledě na to, že měněné soubory se pro tyhle případy dají zálohovat (těch ~40 MB v tomhle případě). Prostě hloupost nad hloupost, si myslím :)
-
-
-
-
-
Aaryn Flynn (generální manažer Ubisoft Edmonton) si zahrál Mass Effect 4. Hra je prý ambiciózní, překrásná...
Ubisoft Edmonton?! *1* -
Ááá právě tu probíhá dehonestující scriptklikfest .....takže s tím redakce koukejte už něco dělat :( .
-
-
To oni neudelaji. Bud je mistni troll bandwagon nastrcen primo redakci, nebo jsou tolerovani z duvodu, ze zajistuji velkou aktivitu v diskusich. *3*
-
-
A čím, že se to vlastně provinili? Vždyt se vyjadřují a jednají jako každej jinej panáček tady. To, že někomu to hejbe čakrama je tak trochu jeho nevyrovnaně-nervózní problém.
-
-
Pokud ti jejich vyjadrovani a chovani prijde v ramci mistni "normy", tak to je tvoje vec. Spouste lidem to ale tak neprijde. Proc by se jinak obtezovali a vytvareli si "odtrollovac"?
Ale jasne, ty mas prece patent na rozum, tvuj pohled na vec je jediny ten spravny a kdyz tva ctena malickost uzna mistni troll-all-star team za akceptovatelny, tak vsichni "panacci" , co si dovoli oponovat, jsou nevyrovnani jedinci. To zni logicky. *1* -
-
To je typicky úzký pohled na věc. Jsou tu uživatelé, kteří oponují, ale který rovněž umím respektovat. To nejsou nevyrovnaní jedinci, ač s nimi nesouhlasím, ovšem to jsou lidi se správně využívajícím a taky diplomatickým mozkem, to se prostě pozná. Já většinou dávám na selský rozum a spravedlnost. Většinou se ale stejně tak reaguje gumovsky a příliš předpojatě bohužel, a to se taky pozná, a to je už takový nevyrovnaný jedinec. A tam poněkud troll-all-star team prostě nepatří, ač by ostatní jim dávali podobný status. Považuju se za rozumnýho a snad i chytrýho člověka, ale až na vybrané subjekty bych si nedovolil tvrdit, že tu někoho v těchto věcech prevyšuju, tady rozhodně ne. Jsou tu s úctou k nim lidé mnohem chytřejší a rafinovanější. Jsou tu ale také panáčkové nevyrovnaní a urážlivě logicky nepřemýšlející, což už poněkud taky registruju. Zkrátka je mi záhadno, jak může jeden hňup poučovat hňupa nebo hůř, hňup být přesvědčený o své správnosti vůči inteligentnější osobě? A nebo hůř, vůči znovu hňupovi? Jak může být tady tak zle? To je ta věda.
No, ale věnujme se bleskovkám, ať víme, co kde zase vyšlo. -
-
Proti Géčkám se nedá bojovat. To už jsem naznačil v práci Gumy a my. Resistence, interakce, infiltrace Zkoumat, ano, vybíjet, ne. Vždyť je to nemožný. Snad leda čekat na časově variační evoluční nápravu , která u některých skutečně byla zaznamenána. Ale jestli si za něčím stojím a vyjdu z toho, co o Géčkách vím, tak říkám jedno: Bože chraň! abych se nestal jednou z nich. A jestli jsem jim nějak propanul, pak jen tím, že je beru jako nevyhnutelnou součást našeho bytí.
Mimochodem, není tak jednoduché a jednoznačné označit někoho za Gumu. To si dotyčný musí vysloužit na základě symptomů. Není Guma ten, který nesouhlasí, na to pozor třeba. Ale říkám, tímhle to tu zaplňovat nechci, je to téma jednak obsáhlé a jednak jak řekl vtipně kolega dole, tohle je portál o hrách, a tak lidi kolem očekávají jiný informace, než jeden interesantní, ale rovněž nezáživný výzkum. -
Tak dlouho tady kazes o gumach, az jsi se jednou z nich stal. Smutny to konec velkeho bojovnika proti bezpravi pachaneho vygumovanymi gumami vsech druhu a slozeni. *1*
-
-
-
Jedná se o naklikávání ty gumo gumová...... *7*
-
-
Moment, moment, příteli, a tady je už tresný i klikání a naklikávání? No, co se od gumáků nedozvím, kurňa.
-
-
Hele hopsánku. Uvědomuješ si, že jak píšeš, tak by nikdy holka nepsala. Navíc na to, že máš deset dní registračku jsi nějak zkušená. Nadáváš, kopeš, mínuskuješ....
-
Chápu že při tvé vygumovanosti asi nechápeš, co je špatného na trolím clickbotu, ale možná to jednou pochopíš *7*
-
-
-
-
-
-
PC-logika
PC trubci vyháží peníze za hry ve slevě, jen proto, že jsou ve slevě a ani je pak nehrají. Jen, aby si je mohli přidat do své knihovničky ve Steamu. Bože jak infantilní. -
-
A naklikávat si pluska je znak vyspělosti.
-
-
Nemám do čeho píchnout čili tu pluskuji a mínuskuji po padesáti. To mě naučil můj dobrý přitel/přítelkyně(popravdě jsem zaskočen jeho aktuální sexualitou) Veskoslav.
-
-
Nejak se mi ten blbounek ukazuje, i když ho mám v detrolleru. Někdo poradí?
-
-
Možná to filtruje jen blbost čili já inteligentní alfa-samec toho vždy uvidíš, natož sám sebe jsi předpokládám zfiltroval.
-
-
alfa jo, ale ne samec. Ty seš alfa verze.
A nezapomeň mi napsat, že jsem Veska, bez pohádky neusnu.
-
-
Mám ten samý problém....
-
-
-
závist, co? *6*
-
Soudis dle sveho vlastniho uvazovani? Nebo jak si prisel na to, ze si lide kupuji hry, jen proto, ze jsou ve sleve, aniz by meli v planu ty hry hrat?
Uvazovani hodne jednoho ucitele telocviku. -
PS4 trubci vyháží peníze aby mohli hrát multiplayer.
-
-
180 Kc mesicne opravdu nic neni v porovnani s tim, ze dostanes mesicne hru zdarma.. casem i dve.
-
-
Odpad konzolové scény dorazil. Je fakt zvláštní, že GGG, ty, Doktror, Jejdásek, Triska či Šipečka jste stejně hloupí zamindrákování konzoloví blbečci*11* Detroll aktivován, sbohem trolí mindráku.
-
-
Sbohem pc-panici *3*
-
-